Janet King
Janet King
Krimi / Drama / Mysteriózní
Austrálie, 2014–2017, 22 h 26 min (Minutáž: 53–59 min)
Hrají:
Marta Dusseldorp, Damian Walshe-Howling, Andrea Demetriades, Christopher Morris, Vince Colosimo, Sonia Todd, Indiana Evans, Jessica Napier, Ella Scott Lynch, Darren Gilshenan, Maia Thomas, Lewis Fitz-Gerald, Beth Aubrey, Gabriella Maselli, Geraldine Viswanathan, Jemwel Danao, Leah Purcell, Arky Michael, Harriet Dyer, Zoe Carides, Jason Chong, Jude Hyland, Adam Demos, Hamish Michael, Peter Kowitz, Jeanette Cronin, Aaron Glenane, Cheree Cassidy, Melissa Bonne, Milly Alcock, Sarah Armanious, Mathew Cooper, Akos Armont
(další profese)
Arsenal83
Janet King je pekná tvár na obálke, ktorá však nakoniec prinesie len prekáračky v prašivých parochniach. Z môjho pohľadu chýbalo tomu viac tempa, čo ma ako fanúšika súdnych siení a právnych sporov trocha sklamalo a odvrátilo moju pozornosť, dokonca zmizlo aj to chcenie dopozerať seriál celkom do konca.(9.8.2020)
Aky
Chvíli mi trvalo, než jsem se aspoň trochu zorientoval v neznámém a zřejmě dost složitém systému australských úřadů, policejních orgánů a státních zástupců, ale pak se z toho vyklubal docela solidní soudně-kriminální seriál.(27.5.2016)