Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Po dvanácti měsících na mateřské dovolené se státní žalobkyně Janet King vrací do Oddělení veřejné prokuratory s úkolem vyřešit vraždu vysoce postavené osoby a s ní spojenou konspiraci, která může mít šokující dopad na celý soudní systém - a zároveň ohrozit vše, co je Janet drahé. Janet se pokouší skloubit své soudní případy s mateřstvím - pomáhají jí v tom nynější ředitel prokuratory Tony Gillies a vycházející hvězda mezi státními zástupci Owen Mitchell . Na základě výnosu, který nařizuje užší spolupráci mezi policií a veřejnou prokuraturou, se k případu dostává vrchní komisař Jack Rizzoli - a zaměřuje se především na Janetinu snahu zjistit pravdu o šokující vraždě, která ohrožuje samotnou podstatu nezávislé justice. (Filmbox)

(více)

Recenze (3)

Aky 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem se aspoň trochu zorientoval v neznámém a zřejmě dost složitém systému australských úřadů, policejních orgánů a státních zástupců, ale pak se z toho vyklubal docela solidní soudně-kriminální seriál. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Janet King je pekná tvár na obálke, ktorá však nakoniec prinesie len prekáračky v prašivých parochniach. Z môjho pohľadu chýbalo tomu viac tempa, čo ma ako fanúšika súdnych siení a právnych sporov trocha sklamalo a odvrátilo moju pozornosť, dokonca zmizlo aj to chcenie dopozerať seriál celkom do konca. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodně zajímavé. Zpočátku jsem se poněkud ztrácela v tom nepřehledném množství nových postav a soudních kauz, ale chce to jen výdrž a trpělivost. Netuctový seriál s protivnou ústřední hrdinkou, který vyžaduje trochu víc pozornosti. ()

Reklama

Reklama