Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (764)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ač není čas Vánoc, magický kmet Bobby nezištně napravuje pracovní i partnerské problémy svých nezkušených kolegů. Nebylo by překvapením, kdyby na konci tento Bagger Vance e-shopových hřišť tajuplně zmizel v podvečerním vánku.. Chápu to mezigenerační poselství, ale tohle byla jen utopická sentimentální štětka postříkaná parfémem Voňavá bída. Po čtvrt hodině to ztratilo můj respekt už jen kvůli prostředí, kde se vše odehrávalo (tenhle byznys a pracovní místa, co produkuje, je pro mě hluboko pod uklízením odpadků v parku či sbíráním přejetých koček ze silnice) a nápravu by nepřineslo, ani kdyby si De Niro znovu vyholil hlavu ala Travis Bickle a pomocí Full Metal Xanax ulevil spolupracovníkům od toho obrovského životního tlaku.. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Stážista je neuvěřitelně miloučký až naivní film, kterému podkopává nohy přemrštěná stopáž a ono zkreslení reality. Pozitivně laděných filmů není nikdy dost, v tomto případě ale ona zmíněná naivita bila místy až moc do očí. Příběhově se jedná o předvídatelný, ale mile zahraný film, který ničím nepřekvapí, neohromí, ale ani neurazí. Až na dobrodružnou "misi" s mazáním mailu nenabízí film moc humorných scén, což byla škoda. Meyers má na kontě rozhodně povedenější kousky. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Nancy je děvče na vztahovky a tohle je už její několikátý film, který je na to zaměřený. Nemohu napsat, že by to bylo veledílo, na které v životě nezapomenu, ale je to milý film, který má myšlenku a to je asi na tom filmu pozitivní, že není tak úplně o ničem. Generační propast, která je a bude asi čím dále větší, stojí někdy na zamyšlení. S tím naprosto souhlasím a oba protagonisté Anna i Robert zahráli oba póly senzačně, takže v podstatě nemám větších výhrad. Nicméně je ten čtvereček s odřenýma růžkama. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Feministická agitka jako prase. Muž přestože měl slibněji rozjetou kariéru zůstává v domácnosti, žena která šéfuje veliké společnosti, kterou sama založila a De Niro, který sveřepě hájí její zájmy a podporuje ji v jejich cílech. Co bychom také chtěli, když režíruje žena. Film by mě zřejmě z těchto důvodů ani zase tak moc špatný nemusel přijít, kdyby se tam toho dělo trošku více vtipného. Jedna scéna, kdy "kluci" jedou pro mámin počítač situaci nezachrání. Castingových omylů jsem také našel několik. Všichni (ne)herci kromě Anne, Roberta nebo Rene jsou téměř otřesní. 50% ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Neskutečně příjemné překvapení! Takhle dobrý film jsem od Meyers neviděla od 90. let. Feel-good movie s úžasně napsanými postavami, do kterých jsem se okamžitě vcítila. Vtipné, chytré, feministické a parádně zahrané. DeNiro a Hathaway jsou skvělé duo a je radost je spolu sledovat. Je skvělé, jak film dokáže organicky skloubit obě generace a dělá to velkou elegancí, pochopením a vtipem. Jeden z nejlepších filmů roku. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom Brooklyne. (MikaelSVK)
  • Když si Jules (Anne Hathaway) vypráví s manželem (Anders Holm) večer v posteli a na klíně jí leží notebook, má v záběrech střídavě ruce na klávesnici a mimo ni. (MrAldridge)

Reklama

Reklama