Reklama

Reklama

Mauglí - příběh džungle

  • USA Mowgli: Legend of the Jungle (více)
Trailer 1

VOD (1)

Osiřelý chlapec, kterého vychovala zvířata v džungli, přijme svůj osud, když se musí postavit nebezpečnému nepříteli – a vyrovnat se se svým lidským původem. (Netflix)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Méně písničková verze slavného příběhu, je naprosto zbytečným filmem, který v jádru není vůbec špatný, ale bohužel ve všem horší než snímek z roku 2016. Film rozhodně není pro celou rodinu, né snad, že by byl příliš brutální, ale spíše pro mladší díváky bude absolutně nezáživný. Ve výsledku sledování filmu nelituji, ale po druhé jsi jej zcela jistě nepustím. Možná, když bych přivřel oči nad velice uspěchaným finále, by si film zasloužil i ty 3*. Já však jednu hvězdu strhávám za naprostou zbytečnost celého snímku, který přišel dva roky po výborném filmovém zpracování Knihy džunglí a jeden rok před jejím pokračováním, a i přes tento fakt se jedná o naprosto průměrný film, který vůbec ničím nevyniká a ničím nepřispívá, ba naopak je ve všem horší. 2* 47%

Torrs

Torrs (hodnocení, recenze)

Jungle Book je samozrejme lepší, ale toto si také malé hodnotenie tiež nezaslúži. Ja som spokojný, taká drsnejšia, miestami celkom brutálna verzia, 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Vidím, že hodnocení filmu není nijak valné, přesto se optám vyplatí se na film podívat nebo to nemá ani cenu? Vzhledem ke skvělému filmu z toku 2016.

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

Ikdyž se toto drží pevněji realné předloze, verze z 2016 byla o dost příjemnější

Kritik.

Kritik. (hodnocení, recenze)

Vyrástol som na tom, tak ako tu píšete aj vy niektorí...ale nco toto vzniklo keď v r. 2016 tu bola skvelá Kniha džunglí, a čoskoro je tu pokračovanie? Čo týmto (týto iní) autori sledujú, vsunúť medzi to svoj vlastný film, horšie spracovaný, ale o tom istom?

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Nevím ten Jaguár bo co to je tak vypadá strašně v těch tmavých pasáží a ten slon taky 

Ryuuhei

Ryuuhei (hodnocení, recenze)

Vyrostl jsem na Kiplingově knižní verzi, takže ta od Disneyho pro mě byla tak trochu šok. Proto jsem rád, že se někdo ujal novodobého zpracování originálního příběhu. Jsem trochu naštvaný, že si film uzmul zase Neflix (ten mám, ale raději bych na film podobného kalibru šel do kina), ale jinak se už těším! Doufám, že nezklame.

na příspěvěk reagoval Spiker01

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

TOHLE JE ADAPTACE KNIHY, NE ANIMÁKU. Asi to tu budu psát každých deset příspěvků, ať lidé, kteří si nedokážou o filmu nic zjistit.. nebo dokonce nedokážou přečíst pár příspěvků v diskuzi, mají šanci být na stejné vlnové délce jako ti chytřejší z nás :)

A novej trailer https://www.youtube.com/watch?v=OVBjPpUlQrE Slabší než ten předchozí, vypadá to, že triky úplně perfektní nebudou, ale stále se mi to líbí. Uvidíme.

vipeerr

vipeerr (hodnocení, recenze)

Je to sequel k Jungle Book 2016? nebo jinak nechápu. Baghira a vlastně všichni mají jiné dabéry..ptám se tedy, proč?

Don.Quijote

Don.Quijote (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

film z minulýho roku, kde hrál Bale a od roku 2004 hrál každej rok alespoň v jednom filmu, takže psát, že se dlouho v něčem neobjevil je trochu hyperbola ne? :D

na příspěvěk reagoval Clark_Kent

Uživatel Don.Quijote smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Líbila se mi i ta Disney hraná adaptace animáku, tohle se mi líbí ale ještě víc. Má to atmosféru, působí to tak nějak jak realističtěji, tak přitom nějak víc mytologicky... a neskutečně tomu pomáhají výborní dabéři. Vlastně stačilo pár zádumčivých slov Christiana Balea a film mě má. 

na příspěvěk reagoval Clark_Kent

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Tohle nedopadne dobře. Had Ka je opět dabován ženou, CGI je hodně špatné a lidské obličeje zvířat jsou hodně divný nápad. Mauglí navíc vypadá jako holka.

Musím přiznat, že dočíst Knihu džunglí mi dělalo značné problémy. Pohled nenávratně pokřiven animákem od Disney mi nedovolil tahle nudnou a dnivnou knihu ani dočíst. 

na příspěvěk reagoval bloodcountes

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Laxik

Horor by som z Maugliho nerobil, ale vážnejší a temnejší tón ukážky sa páčil aj mne. Zvieratá (a to hlavne vlci a had) sú však smiešne, neviem si pomôcť. Snáď to v rámci filmu ako celku bude fungovať, Serkisovi to prajem.

na příspěvěk reagoval Laxik

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

mm13

Podle mě je to spíš o designu. Ta zvířata nevypadají moc jako zvířata. Dělají je všechna v mo-cap (snad asi kromě Kaa, i když vidět Blanchettku,jak se s připaženýma rukama kroutí po podlaze by byla prdel), takže je to spíš takový experiment. Kromě opic a humanoidů se to myslím použilo jen na Šmaka. Ale drak není vlk.

 

Dávám tomu šanci, protože to vypadá hororově a jak Šerchán, tak Kaa nebo vlci vypadají, že bych si nasral do gatí, kdybych je viděl v zoologické.

na příspěvěk reagoval mm13

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Jsem na to fakt zvědavý. Disneyovská verze mě nebrala, tahle kiplingovská verze mě láká mnohem víc. Ale ten design zvířat v traileru vypadá dost divně, tak doufám, že se to ve filmu ztratí.

na příspěvěk reagoval mm13

Uživatel dosty43 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

archetta

archetta (hodnocení, recenze)

Fotky: herci - postavy

http://www.empireonline.com/images/uploaded/christian-bale-bagheera-jungle-book-origins-andy-serkis.jpg

http://www.empireonline.com/images/uploaded/benedict-cumberbatch-voicing-shere-khan-the-jungle-book-andy-serkis.jpg

https://grogsmovieblogs.files.wordpress.com/2014/08/bill-murray-baloo-jungle-book-e1406972609756.jpg?w=400

http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1910512!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_635/cumberbatch21f-4-web.jpg

http://www.cinemablend.com/images/news/68646/_1418420051.jpg

Elizabeth7

Elizabeth7 (hodnocení, recenze)

Tahle věcička bude parádní. Samozřejmě už kvůli Benediktovi (a Serkisovi jako režisérovi), ale i díky dalšímu obsazení. Zatím to vypadá, že by následující postavy měly být obsazeny vážně hvězdně:

Joining Benedict will be Christian Bale as Bagheera the panther, Cate Blanchett as Kaa the python and Andy Serkis as Baloo the bear. Tom Hollander (Rev) will play Tabaqui, the jackal who is an underling of Shere Khan.

Peter Mullan will be Akela, the leader of the wolf pack that raises Mowgli. Naomie Harris (who appeared in Frankenstein with Benedict at the National Theatre) will appear as the female wolf Nisha, while Eddie Marsan is her mate, Vihaan.

 

No - je na co se těšit, ne? :)

Související novinky

Netflix koupil Serkisovu Farmu zvířat

Netflix koupil Serkisovu Farmu zvířat

02.08.2018

Nejdřív Mauglí, teď Farma zvířat. Streamovací gigant Netflix si v Andy Serkisovi (Válka o planetu opic) pravděpodobně našel nového nejlepšího kamaráda, po odkoupení práv na jeho temnou verzi Knihy… (více)

Mauglí míří na Netflix

Mauglí míří na Netflix

28.07.2018

Temná adaptace Knihy džunglí Andyho Serkise (Válka o planetu opic), pojmenovaná jednoduše Mauglí, právě změnila distribuční model. Původně film vznikal pod studiem Warner Bros., a to současně s… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Cumberbatch jako další ultimátní padouch

Cumberbatch jako další ultimátní padouch

21.08.2014

Představitel televizního Sherlocka Benedict Cumberbatch se loni objevil ve dvou výrazných záporáckých rolích. Nejdříve zatopil kapitánu Kirkovi ve sci-fi Star Trek: Do temnoty, následně jste jej… (více)

Reklama

Reklama