Reklama

Reklama

Děj filmu nás zavede do Německa, někdy v 16.století, kde Delon hraje aristokrata, který se zamiluje do prosté dívky. Z lásky k ní proto opouští svou bohatou snoubenku, kterou mu vybrali rodiče a tajně se s dívkou ožení. Jeho otec se mu ale pomstí tím, že dívku nechá prohlásit za čarodějnici a nechá ji utopit. Hrabě se pokusí dívku zachránit... (MVanis)

(více)

Recenze (4)

PenelopaW 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pouze snímeček věnovaný Lauzunovi, kterého ztvárnil skvělý Belmondo. Vynikající epizoda odpovídající skutečné historce, v níž excelují všichni zúčastnění. historický vévoda Lauzun byl podle všeho docela výlupek, Belmondo ho zahrál s šarmem a vtipem, takže v jeho podání bych proslulému dvorskému svůdníkovi podlehla i já. Nejlepší je scéna, kdy král pozoruje svoji milenku skrz klíčovou dírku zamčených dveří a ona mu popisuje svůj vzhled. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nemecko 16. storocia - zivot slachty. problem celeho stredoveku je ten, ze nemame k dispozicii udaje o zivote obycajnych ludi. Vsetko, co vieme su politicke dejinya vyborne mame zmapovany zivot slachty, ich vysady a privilegia. Ono je otazka, ci stredoveki pisari vobec viedli zaznamy o zivote obycajnych ludi..... ja tvrdim ze ne : 60 % ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama