Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (192)

xstanleyd odpad!

všechny recenze uživatele

Salma Hayek....To bylo to první,co mne nadchlo pro sledování filmu....A také to poslední...V dnešní době plné zla,trápení a násilí,vytvořili soudruzi z USA nízkorozpočtový hnusný film,protkaný neuvěřitelným násilím,ujetosti,obrovským kvantem krve,hloupostí a nehereckýmy výkony.Ne gamesky,ale takovéto filmy v dětech musí nechat nezapomenutelné jizvy!!!!!Coura,co zkosí všechny vrahy,během pár vteřin zvládne zásahovku,raketomet v bytě ji ani neškrábne a průstřely velikosti tenisáku neoslabí,máma co vyzvrací kyselinu a nemá ani opar...chce se mi také zvracet.Vlastně ne,chce se mi brečet! ()

Digi_cz 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější je začátek v koupelně co si budeme povídat, ale pak se nic dlouho neděje do doby než přijde Sadista se svými pomocníky a se svým záhadným nádobíčkem. Jinak film nuda. Zase jsem se přistihl na lákadlo Salma. ()

Vlad odpad!

všechny recenze uživatele

Porovnanie s machete je veru celkom na mieste. Preto hodnotenie odpad! Co si od tohto filmu slubovala pani Hayek? Stratila sudnost? Potrebovala len rychle peniaze? Mala radsej natocit lahke porno, zarobila by viac a ja som si mohol usetrit trapenia... ()

maxs 

všechny recenze uživatele

Nejsem úzce vyhraněn na nějaký žánr, zemi původu nebo oblíbeného herce. Naopak, skousnu toho docela dost. Marně si však za poslední čas vybavuju film, který by mě tak zklamal, který bych chtěl už v půlce vypnout (ale profesní čest mi to nedovolila) a jehož konec jsem si dal 8x zrychlený... O Everly, Salmě Hayek v roli luxusní štětky servírované v obalu "akční&thriller" jsem věděl právě a pouze toto. A právě teď by se zamlouvalo popsat digitální stohy papíru na téma, co všechno je ve filmu divně, divně a DIVNĚ. To ale neudělám. Vystačím si s jedním slovem - absolutní zhovadilost! Absolutní. Zhovadilost. Novodobá "bez dcerky neodejdu" se prostřílí všude a vším a neopomene v mezičase umírajících a budoucích mrtvých zazpívat dcerce ukolébavku....Kdo si chce udělat obrázek sám, může. Má krátká recenze a hodnocení 1/5* nechť je mu ale důrazným varováním.. A koho jsem přecejen neodradil ani teď, nechť si před spuštěním biáku naředí krev alkoholem, drogami případně kombinací obojího.. Jinak to vypnete v půlce.. PS: Za co Salmo, proboha za co?!! ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez mučení, že jsem čekal něco úplně jiného. Ale na hitmanskou Salmu jsem čuměl jak péro z gauče. A světe div se, ono je to super nářez. Mé úchylné já si smlslo na spoustě mrtvých děvek, zmasakrovaných jakuzácích a dokonce na panu sadistovi :-) Sequel prosím. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Krve, jako ve filmu od Tarantina,S.Hayek pořád krásná ale něco tomu chybělo,občas jsem se i zasmál,protivníci byli jako loutky na porážku,celé se to odehrálo v jednom bytě což bylo taky mínus i přesto Salmě to seklo takže za podívání to stálo. ()

Tereza11 

všechny recenze uživatele

Klobouček dolů na Salmy herecký výkon,na to ze už to není žádná třicítka tak předvedla tělo bohyně a znamenitou fyzickou kondici...Morbidní humor,krásná kamera,mrtvolek plný barák,zkrátka vše co čekáte od akčňáku jak se patří...Matčeta ostrá jako břitva...hlavy poletujíci vzduchem... ()

doublejuahel 

všechny recenze uživatele

Asi bys měla uklidit :-) fakt prda :-).. Salma je dobrá a být s ním ve sprše, to byly dvě díry navíc. Celkově tři hvězdy... Hajková se pěkně vyřádila. ()

Jimyk 

všechny recenze uživatele

Na konci roku někdo přišel na to, že je ve skladu ještě 5 sudů umělé krve. Tak co s tím. Vezmem teda nějakou fajnou paní a někdo do zítra napište pár vět co bude jakoscénář. No a do pátku to máme hotové. Dvě hvězdy za Salmu. Ale jinak nesmyslov. Asi mně to nesedlo, ale přijde mně, že každou chvilku hraje jinou postavu. Chvilku z ní je zabiják a pak drží zbraň zas jako poprvé a za chvilku zase na profíka. Každej záporák byl retarda co jí nevidí, nebo neslyší, nebo nevim. Myslím, že to šlo natočit i líp smysluplně a dalo by se pak přehlídnout hromada chyb jako průstřel v levo a za chvilku v pravo. Nic pro mně prostě Céčko který už nemusím. ()

Reklama

Reklama