Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (192)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Je to sice dost akční a i celkem dost krvavý a brutální, ALE Salma Hayek není zrovna můj typ, takže péro z ní mi zrovna 2x nestálo, občas mi některé scény přišly dost komický a nereálný ( u jiných akčních filmů by mi to nevadilo - nevím proč zrovna tady jo ). Každopádně pokud si vzpomenu, tak si tohle pustím na ŠTĚDRÝ DEN :o) ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Proč dávám odpad, když lidi okolo mně dávají čtyři nebo rovnou pět hvězdiček a nejméně tři, proč ? Protože hlavní hrdinka je špatná, tady nejde o to že bych měl problém s tím že hlavní hrdina je žena. Jde o to že hlavní hrdinka, střílí ze zbraní přesně a neomylně, ví přesně co jaká zbraň dělá, umí se prát, je zkušená a umí se pohybovat. No přesně jako speciální jednotky, což o to, ale ve filmu neni nijak vysvětleno jak k tomuhle přišla. Kdyby ji ozářili v mimozemšťani svými neuronovými paprsky a popřípadě ji něco někam strčili, tak bych to bral. Bral bych i to že, jeto superhrdinka a dokonce bych bral to, že se jí to do hlavy nějak nalilo, cokoliv bych bral. Kdyby to však bylo vysvětleno, mnozí asi budou namítat, že to blbost, né blbost to neni jde o princip. I v sebe hloupějším filmu, bývá tohle vysvětleno. No navíc je tady i ta její infantilní matka, která se furt na ně co ptá, odmítá poslouchat a svoji vlastní dceru, vystaví takovému nebezpečí jen aby ji dala růžového medvěda ? Ehhh navíc hlavní záporák je neskutečně ukecaný a hovno předvede. Takže za zmínku stojí nějaká ta šílenost a občasná zvrácenost, jako je pan Japončík se svým pojízdným Kabuki divadlem. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla paráda. Jeden pokoj, spousta zbraní, mrtvol, zabijáckých šlapek, úchylných japončíků, cákající krve, černého humoru, a nad tím vším Salma Hayek, která té zábavné blbině dává tělo i duši způsobem, který nikoho nemůže nechat chladným. Už dlouho jsem se tak dobře nebavil a to vlastně jen jedna sexy samoživitelka řeší takové ty běžné rodinné trable s matkou a hlídáním dcery. Možná je to tím, že je řeší v ujeté, téměř nonstop akční jednohubce, která si nedělá hlavu s logikou, okázale kašle na věrohodnost a vypadá jako hyperaktivní kříženec řeznictví a Tarantina s Millerovým Sin City. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem že Hayek bude zavřená celou dobu jednom bytě, ale zase s hajzlama si poradit umí. Když to porovnám s jinýma akčníma filmama co se ted točí se tohle povedlo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film Roberta Rodrigueze za posledních 15. let, bohužel ho netočil Robert Rodriguez.Nahuštěný akční béčko a jasný překvapení začátku roku 2015, těch iritujících 55% nemůžete snad ani myslet vážně.Jasně, film je doslovný výřez hned několika kultovek, Everly je vlastně mix Kill Billa, Oldboye, Thursday a hodně dalších Grindhouseových pecek, ale naprosto skvělej.Černej humor protkanej brůtální a skvěle natočenou akcí.Celou stopáž sem se slastně usmíval a místy se nehorázně řechtal, při aportování jsem asi vzbudil půl baráku.Nejvíc mě rozsekala Salma Hayek, nikdy jsem jí nijak zvlášť neobdivoval a nidky mi nepřišla tak strašne sexy, jako v Everly.Ty vole ta ženská prostě dozrála to ultimátní milfnosti a nad jejíma prsama a zadečkem se prostě postaví, teda pozastaví asi každej normální chlap.Sledovat ultimátně sexy nabíječku jak 92 minut porcuje zástupy komparzistů bylo prostě báječné.Odpustím tomu i místy příšerně patetické dialogy.Everly je prostě perfektní a efektivně natočený plagiát známějších filmů.Těch 55% bych vám aportoval víte kam.80%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nápad na krvavý akčňák odehrávající se v jednom bytě nesliboval nic epického, ale pořád jsem si říkal, že by se zde mohlo najít pár slušných scén. Bohužel film nepřinese nic zajímavého, akční scény jsou mizerné a Salma sice pořád vypadá dobře, ale akční hrdinku jí neuvěříte ani na minutu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Fanouškům klasických akčních filmů bych to asi nedoporučoval. Je to dost krvavé, dost brutální, chvílemi to nemá daleko do některých hororových subžánrů. Navíc je to hodně bláznivé, ujeté až skoro úchylné. Ale zase má to neskutečně sexy Salmu Hayekovou, která ve svých letech zesměšní i kdejakou dvacítku. Navíc ani neví, jak se nabíjí samopal, přesto tam na prostoru 7x7 metru vystřílí celý gang. Takže ano, bavil jsem se a respektuju záměř režiséra, který chtěl jen masakrovat hlava nehlava a to se mu povedlo natočit celkem obstojně. Potenciál tam však byl mnohem vyšší...55% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ano, ano a ano!!!!!!! Tohle je pro mě ten pravý Well done filmovej steak. Naprostá mašinérie, kde Salma kočička Hayek stojí proti děvkám, korejcům, mafii, policistům, domovníkovi a také se objeví zástupci zvířecí říše. Přidejte nekončící akci, gore lepší než ve většině hororech( proto jsem musel dát po televizi kýbl, aby ta krev a střeva měly kam odtéct) a máte nášup jako sviň. NO, prostě nářez se skvělými scénami, které tvoří ještě lepší celek. Tohle se povedlo Biiiiiiiiiiicth! ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je na mne až tak ulítlé a úchylné, že to ani sexy Salma nezachrání. V podstatě skoro pořád jsem nevěřícně kroutil hlavou, jajou ptákovinu zas tvůrci vymysleli (třeba asi mělo být vtipné, že se střílí během konverzace po mobilu), jak blbě to natočili, jaká moudra se vypouštějí z úst té které postavy... Asi si pan režisér vzal do hlavy, že to SM se Salmou si natočí stůj co stůj, hlavně aby jemu stálo. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Dokud Joe Lynch vymejšlí píčoviny, tak je to paráda (kdykoli se vytáhne granát, je zaděláno na nejlepší scénu filmu) v tom nejnižším slova smyslu. Těžce to padá, když se snaží dělat Tarantina nebo Salma vyrábí hereckej výkon (kde jsou moje kozy?!). Bohužel těchto scén neni málo a jsou tak úmorné, že člověk začne přemýšlet o elementární logice všeho a tady je to už úplně vyřízený. Každopádně takový výbuchy explicitního násilí jsem ani trochu nečekal, takže ke třem hvězdám tumáš ještě malé plus. Je sice na hovno, ale za ty prachy... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kříženec tarantinovky, telenovely a hodně praštěného comicsu. Kdyby ale do křížení nebyla zahrnuta ta telenovela, bylo by lépe, protože pasáže s Everlyinou matkou a hlavně dcerou spolehlivě ničí tarantinovsko-comicsovou atmosféru. Nechápu komu jsou určeny, protože pro děti ani pro citlivky zbytek filmu určitě není. A nás cyniky a milovníky ujetého humoru zase ta telenovelická složka znechucuje a otravuje. Takže film tak trochu pro nikoho. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lynch rozjel těžkou grindhouse jízdu, ale místy to vypadalo, jako by si s ní nevěděl rady. Parádní momenty, které mohly patřit k žánrovým vrcholům vzápětí devalvovaly ty slabší, což platí zejména pro tupé dialogy, kterých tu bylo neúměrně moc a zbytečnou rodinnou linku. Ale pokud film zůstával v akční rovině, tak bylo vše v pořádku, notabene když je Salma pořád takový kus. Na konci jsem byl relativně spokojený, ale ten pocit, že pokud by se námětu chopil někdo zkušenější, byla by z toho bomba, zůstal i tak. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je mozne adaptovat Raid v americkej produkcii a dodrzat nekompromisnu brutalitu originalu? Everly dokazuje, ze ano. Jedna zena v jednom byte vs. horda gangstrov, ktory ju chcu zabit. Po dejovej stranke nic viac a nic menej. A k tomu solidna davka nekompromisne brutalnych prestreliek. Atmosferou, hlavnou hrdinkou, sirokouhlou kamerou a celkovo dokonale vymazlenou kompoziciou to zase do velkej miery pripomina filmy Luca Bessona z doby, ked este tocil pecky ako su Nikita alebo Leon. Prva polovica proste funguje na jednotku. Je to dokonale hrave (kamera nie a nie opustit ten byt), vtipne (psi aport vládne) a krvave (stavnate killshoty). Lenze od prichodu postavy sadistu a masochistu ako keby tvorcom dosli uveritelne dôvody preco neustale hrdinku drzat v byte a prehodili vyhybku z akcneho zanru na hororovy nechutny gorefest jak z tych nejhorsich dielov serie Saw, ktory sa striedal s otravnymi scenami v ktorych tvorcovia vymyslali preco zas a znova hlavnu hrdinku zaporaci nezabiju. Pri 234 nahode vdaka ktorej prezila mi to uz fakt liezlo na nervy. Môj zaujem o osud hlavnej hrdinky klesol skoro na nulu, takze zaverecna klisoidna bodka, jak z toho najpodradnejsieho hororu mi uz bola totalne u prdele. Takze prva polovica filmu je u mna za 5* a druha za 1*, cize aritmeticky priemer su 3*. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Po prvních minutách jsem si říkal, no to bude ale pí*ovina, a ona taky je, jenže v tom dobrém slova smyslu. Tohle je film u kterého musíte naprosto vypnout a sledovat, co vše se na obrazovce děje. Je to akční, vtipné, krvavé a má to sexy Salmu Hayek, která tam pobíhá ve svých čtyřiceti osmi letech v legínách a je stále sexy, no co víc si přát. Tahle ujetá akčňárna mě bavila více, než třeba John Wick, či Equalizer, a proto zdvihám oba palce vzhůru!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tuctová ,,strieľačka,, zasadená do vianočného obdobia splňuje všetky nároky diváka bažiaceho po nekorektnej non-brain zábave. Zrejme nová akčná Vianočná kultovka, ku ktorej sa zrejme v tom období budem vracať. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Akční jízda s ženskou s tím pravým Ž vás čeká v tomto filmu,kde se pro střelu nejde daleko a kde ne vše končí hezky.Jeden z lepších akčních filmu letoška.Za mě celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní, dějově tupý výpkach, který je místy hodně vtipný. Salma zde podává výkon, že by strčila do kapsy kdejakého rádoby akčního floutka dnešní doby. Příběh je hodně o ničem, celé se to odehrává v jednom bytě, + pár místností okolo. Akce je parádně přehnaná a brutálně krvavá. Za mě 85% :) ()

Reklama

Reklama