Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (192)

maddy 

všechny recenze uživatele

Everly aka „a lot of dead whores“. Grindhouseový Kill Bill v omnoho amatérskejšom a lacnejšom podaní. Až neuveriteľne dementné Béčko, ktoré síce nie je pravým guilty pleasure, ale občas je tak zámerne blbé až je svojou hlúposťou zábavné. Našťastie to tu nikto ani na sekundu nemyslel vážne, takže čo iné čakať než sexi, sporo odetú Salmu Hayek vo veľkom byte ktorá hodinu a pol neustále čelí skupine najatých zabijakov od jej kolegýň-štetiek cez mafiu, políciu až po sado-maso japonského zvrhlíka. No môže niekto pri takomto niečom očakávať štipku serióznosti? Asi nie. Škoda len, že to nie je vyslovene žiadne akčné inferno s prepracovanou choreografiou, ale taká zámerne preafektovaná a brutálna kravinka, ktorá je občas svojou hlúposťou srandovná, ale často to s tými „WTF“ scénami preháňa viac než je zdravé - celé línia s matkou, ale vrcholom je scéna s upratovaním bytu od mŕtvol kvôli matkinej návšteve! To už bol jeden z tých momentov počas ktorých som si nebol istý, či sa dementne uškŕňať alebo klopať si na čelo (prevládalo však to druhé). Som si ale istý, že nič podobné už v žiadnom filme asi neuvidím. Tie dve hviezdy tomu dám za tú odvahu pustiť niečo podobné v dnešnej dobe do sveta, ale Everly poteší skutočne len veľmi špecifickú skupinu divákov. Chápem síce tých ktorí tomu dali (takmer) plný počet, ale plne aj tých ktorí to hodia rovno do odpadu. V prípade Everly asi väčšina čakala čistokrvný akčňák a ono to je nakoniec zámerne podradný akčňák. CELKOVO: 2* (4/10), ale ... :) ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

To máte tak, když skloubíte vymaštěnost Smokin' Aces s one-woman show podobné ale pohlednější Columbiany. Vznikne z toho jednopokojová laciná tupá rubačka se Salmou, která by za běžných okolností po výstřelu z brokovnice jednou nebo dvakrát oběhla celou planetu. Moc moc blbost. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

S filmem mám několik problémů. První je ten, že nemám rád až moc brutální násilí k ženám. Čehož se tu dostává poměrně dost. Ten druhý je ten, že nevím co si o Everly myslet. Jednou Salma pokosí všechny kolem jako prd, jindy nevím jestli zrovna nechytne hysterák. Prostě tak nějak nevím co tý postavě věřit. Ale možná právě to byl záměr. Film je poměrně dost krvavý což nevadí, ale někdy je to až moc kýčovitý. Neskutečně vyhrocené scény střídají až šíleně humorné. (Bonzaji míček) Občas mi to celé přijde jak kdyby to bylo někde na půl cesty a nevědělo zda na sever nebo na jih. A abych nezapoměl Salma je furt kus! 60 procent. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Je Everly klasický akční výplach?? Určitě. Je Everly absurdní?? Určitě. Jak jinak vysvětlíte, že zbědovaná, postřelená, pomlácená, nejspíše znásilněná a polomrtvá prostitutka proti své vůli Salma Hayek, dokáže pozabíjet všechno, co se pohne, od Jakuzy po elitní jednotky a pána s katanou, potažmo pána se sekáčkem. Je Everly brutální?? Ano, a jsem tam je to nečekané. Dá se na Everly dívat?? Jo, ale pokud chcete sledovat křivky Salmy, zvolte Desperada, nic lepšího už nikdy nebude. Bude vás Everly bavit?? Ačkoli jsem zástupce mužského pokolení, tak musím říci, že ani moc ne... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle je hodně příjemně drsná a nadupaná jízda, kterou Salma Hayek zvládá s naprostým přehledem. To gore je místy někdy až moc, ale ono to k tomu jde, jen kdyby těch digitálních triků nebylo tolik. Tenhle film má ale drive a nepřemožitelná ženská s tímhle tělem je prostě velký bod k dobru. Pěkně se na to kouká. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

To takhle jednou o Vánocích v centru velkoměsta jedna šlápota vyšlápla toho dne z postele levou nohou a hodinu a půl masila japonské kuplíře a chamtivé prostitutky vším možným arzenálem, výbušniny nevyjímaje. A kupodivu, až na pár otravných sousedů si toho nikdo moc nevšímal. Typická žánrová doslova komorní řezničina s kočkou v hlavní roli, hromadou nereálné akce a hepiendem. Kdyby měl John Wick prsa a nevytáhl by paty z obýváku, vypadalo by to takhle. Pokud potřebujete u něčeho vypnout úplně všechno kromě proudu a zajímá vás, jaká je Salma ve svých padesáti pořád zachovalá, jděte do toho. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pominu-li pár opravdu nezapomenutelných scén, a tím párem myslím opravdu dvě, tak nám z toho vychází lehce nadprůměrná venezuelsko-mexická telenovela s argentinskou koprodukcí a jihokorejsko-japonským kástem. Vysloužilá mexická šlápota s tetováním yakuza se celej film snaží dostat lóve ke své malé Mejsi. Ale jelikož a protože je už čtvrtej jár zašprajclá v bytě 6E, kterej vlastně není 6E, ale 4E, protože na konci jsou vidět z celýho baráku od spoda jen čtyři okna, tak požádá svou mamá, aby jela do sedmýho nadstřešního neexistujícího patra, který tam kurva fakt je. Ale to je jen takový malý fópá.....Měl bych hlavně zdůraznit, že každá takováhle šlápota je profesionálkou na zbraně a boj z blízka, kterej samozřejmě nastudovala na Discovery čenlu za dlouhých zimních večerů, kdy se kluci z yakuzy raději nechali bodat paličkama do zad, místo prznění vyžilé coury. Jednou ze dvou fakt špekozních scén zůstává šou pana sadisty, samozřejmě až do konce. Zbytek stojí za dvě pí....pískací lízatka z lídlu, který pro změnu neumí pískat. Takže vám jen zalepí hubu cukrem, ale nějakej větší zážítek nedokážou propůjčit. Stejně jako tahle spektakulární telenovela. 35% P.s.: schválně jsem to nacpal všechno rádoby smyslně do sebe, jakože to o něčem je......není ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Já jsem sadista a tohle je můj masochista...v první půlce nečekaně zábavná a vtipná (i když asi nechtěně) grindhousovská vybíjená,která ovšem ve druhé půlce dojde dech a i přes mnohdy solidní šílenosti se bohužel docela vleče.Na jedno shlédnutí,proč ne,ale nebýt kočkézní Salmy,nepamatoval bych si tenhle kousek déle jak 5 minut...50% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to veru neznelo vôbec zle. Ale napokon to bolo naozaj hrozné, v mnohých ohľadom priam nechutné (viac ako niektoré horory). Jedna žena, a proti nej celý gang cvičených zabijákov. Toľko šancí mali na to, aby ju niekto odstrelil, ale z tej zabijáckej "šetrnosti" vždy vyťažila zas a znovu Everly. Ale celkovo bol celý film stále dokola o tom istom - samé strielanie a násilie, hoci snaha o originalitu bola občas dosť viditeľná. Mňa osobne najviac pobavila scénka so psíkom "Banzai, loptička" :D Už len kvôli tomu nemôžem dať odpad, takže 1*. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jsou tu hodně nízká hodnocení a přitom je to celkem slušná akční jízda. Nepřemýšlet o detailech ani o scénáři a nechat se unášet slušným tempem a slušným masakrem. Salma dodává třešničku na akční dort. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevim co napsat.Vzpoměl sem si na film Gauneři od Tarantina,a ten mě nijak nenadchnul.Ani tohle mě moc nedostalo,taková legrácka v amatérskym hávu.Víte co,když mě film nasere,popsal bych padesát řádků,a nebo mě něco nadchne,a chrlim superlativa.Tady ale nic.Takže se budu opičit.Dvě hvězdy za film jako takovej,jedna za krásně rajcovní Salmu.A pryč s tim.50%. ()

Gabbo 

všechny recenze uživatele

"that's a lot of dead whores...." A ještě větší spousta mrtvejch yakuzáků. Absolutní béčková jízda - kulky, krev, katany, kyselina a KOZI Salmy Hayek!! I want more of this shit!!! ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Ako pozerám hodnotenia svojich obľúbencov , tak ja už som asi dajako z týchto šialeností vyrástol. Na rozdiel od ostatných ( väčšina hodnotení 3-4 hviezdy ) mňa to vôbec neoslovilo. Absolútné psycho ! Normálne mi tá hlúposť príbehu a deja vadila. Sa čudujem, že sa Salma vôbec na takúto hlúposť dala. To už ju na "starobu" nechcú do ničoho " normálneho ", alebo potrebuje prachy nech sa jedná o hocičo ???? Neviem. Pre mňa za jednu hviezdu, ale tentokrát sa obetujem a dám 2. Rozhodne to však viac krát vidieť nechcem. Bodka ! ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal slušně. Říkal jsem si: jako oddychovka proč ne. Jenže trailerem to začíná i končí. Samotný snímek je totiž tady bída a támhle zase utrpení. Nehrát zde Salma, která přeci jen přidává na výsledném dojmu, šlo by to skoro až do odpadu. Everly je samozřejmě typ filmu, u kterého byste neměli přemýšlet nad neskutečným množstvím nesmyslů, ale já se ani tak nebavil. Víc ani nebudu psát. 40 % Oblíbená část- aport ()

mortak odpad!

všechny recenze uživatele

Toto není akční film, ale torture porno. Není tu ani druhý plán, nějaké meta, jen příval nechutnosti v naprosto nelogickem ději. Proč Salmo, proč? ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Už dvě hvězdy je moc. Je Everly klasický akční výplach?? Určitě. Je to nelogické, nereálné i nudné, je to velmi bezduchá a tupá zábava, což ještě neznamená že pro někoho to není zábava. O scénáři nemluvme, je to jeden velký nesmysl. Salma je bezesporu hezká ženská, nicméně proč vzala v této bezduché blbosti roli, to mi uniká. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Debilovina na entou, místy až nechutná, neakčně akční a hlavně totálně myšlenkově vymaštěná. Ani nevím, co k tomu víc napsat - je to prostě blbost, kde si Salma dokázala, že dokáže natočit akční film. Jen zapomněla, že film se točí pro diváky a ne pro potěchu herců. ()

Reklama

Reklama