Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (192)

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Aport byl sranda. Celkově bych to spíš zařadil do žánru komedie. Na tento druh filmu rychle zapomenu. Ale Salma (48 let) a kobra jak sviňa. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Jeden pokoj, vánoční čas a žena. Není nijak vyjímečná (až na tu prdel, jako kluci vážně, vypadat naše ženy takhle i v padesáti, tak šlapky vymřou). Nemá žádný výcvik, není ani nadpřirozená jak už to u podobných filmů bývá. Je jen kurevsky nasraná. A jak je vidět, stačí to :) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Brutálnejšie ako som si dokázal predstaviť. Salma na počkanie likviduje Yakuzu, kurvy, assasínov, ochranku, komandá a jedného Sadistu aj s Masochistom. Nebiť pár rušivých wtf momentov, bola by to plná pálka. Odporúčam. 4 z 5 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Tak čakal som zábavnú pičovinu a presne to som aj dostal. Totálne absurdné. Na hlavu postavené. Násilné akčné. Nápadité postavy. Najviac ma bavil postrelený típek. Salma je stále sexi a užijeme asi stovku záberov do jej výstrihu. Joe mieša na hlavu postavený film s gore minulosťou a jemným náznakom alternatívy. Aspoň 5 krát som sa schuti zasmial. Čo je plus. Na druhú stranu. Bolo to až moc uvrešťané. A na vrieskanie a hádzanie sa o zem nie som. A tá hlúposť, ktorí miestami baví ale rovnako miestami nebaví. dávam 3.5* = 65-70%. Viac menej súhlasím s ostatnými 3-4 hviezdičkovými pánmi. ()

Redi 

všechny recenze uživatele

To mi přišlo, jakoby to tvořili fanoušci Rodrigueze, Tarantina a já nevím kterého asijského tvůrce ještě, ale moc dobře to nevyšlo. O Salmě se netřeba bavit. Pár povedeně ujetých scének a killerů se našlo, takže jsem se občas i zasmál... no s dialogama/monologama je to však mizérie sahájící nejčastěji do trapnosti, tedy více než do vykouzleného úsměvu, o který se tak moc film snažil, a to je asi ten nejbolestivější faktor tohoto počinu - ve zkratce: Je to nasáklé stupiditou, až to bolí. Nechci ale od filmu odrazovat, protože jedním skouknutím člověk nic nezkazí a pánové ví, proč se na film podívat... a dámy? Na nějaký feministický dýchánek nebo pro tesknutí po rozchodu s přítelem, přičemž jsou všichni chlapi hajzlové, se může taky hodit. Jednou a dost... no, někdy i třeba v tv při konání jiných domácích činností. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ty seriózní city Everly ke své malé dcerce a hysterická zoufalost její úvodní situace ne že by nebyly adekvátní, jen se jaksi dělily o místo s akcí plnou komiksové nadsázky a postavami jak z nějakých japonských "úchyláren". A to prosím na prostoru jednoho bytu a přilehlé chodby k výtahu. Ale kromě haprujícího tempa nešlo o špatný kousek, zejména pro fanoušky jisté prsaté Mexičanky. ()

Kali4 

všechny recenze uživatele

No jasně, samoúčelná krávovinka. Na úplně první pohled by člověk řekl, že se jedná skoro o fan film. Ale na fan film tu fungují emoce a jejich kombinace s akcí až překvapivě dobře. Vlastně je to celé až překvapivě soudržné, žánrově vyvážené a dobře natočené. A dohromady je to až nečekaně zábavné. Sakra, málem jsem zapomněl na Salmu! Už někdo zmínil, jak fantasticky na svůj věk vypadá?! Asi zmínil, že? A že když se ke konci tak lišácky usmála, vypadala na třicet? Už končím... Jasně, není to tak vymazlené a dobře napsané jako třeba Odplata, ale který film je, že? Za tu živost a nápaditost ale musím dát zcela subjektivních pět. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"ÚTOČIŠTĚ OBČAS LEŽÍ V CENTRU BOUŘE" Nasrat mamacitu Salmičku Hájků, to by si měl rozmyslet i ten největší mafioso! Bo jak téhle sexy latino dračici chce někdo sáhnout na její holčičku, začne takové akční kolotoč, že jednomu lezou oči z důlků :-) tohle je tak ultimativní nářez plný hektolitrů krve, kyseliny, vnitřností a mrtvol, že člověk nemá čas se skoro ani nadechnout a je na konci! Opravdu brutální akční jízda nemající chybu a k tomu SALMA je i na prahu padesátky pořád kus!!! :-) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Parádní akční béčko který si na nic nehraje, a přitom se v něm slušně hraje. Úžasně vypadající Salmita v kvartýru plným bouchaček odráží vlny zabijáků jako nic a ještě u toho je sexy. Je tam samozřejmě plno nesmyslů a nelogičností ale pořád to jede a je tam i plno černohumorných bizarností. Jako jednohubka krása. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nemám rád slovo Guilty Pleasure, veď keď sa niekomu niečo páči nemusí sa za to hanbiť. Od prvej do poslednej sekundy maximálny meganámrd. Nemal som si kedy ani "odskočiť". A nebudem rozmýšľať nad takými stupídnymi banalitami, že taká "krehká" ženská si dokáže poradiť so všetkými zúčastnenými zložkami typu polícia, yakuza,masochista,štetky,pes a pod. Ja som sa kurevsky bavil a nikto mi to nezoberie. ()

earl hickey 

všechny recenze uživatele

Béčkový nářez, který určitě pobaví fanoušky Kill Billa. Sexy Salma odrovnává hordy zabijáků a člověk má co dělat, aby jí poslouchal a sledoval a přitom nečuměl pořád na kozy. :-) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jediné,co je na tom filmu dobré,je úvodních asi pět minut,které slibují drsnou podívanou....potom už to nezachrání ale ani sexy Salma,nad jejíž super prdelkou a kozama by se daly vést sáhodlouhé úvahy nad photoshopem..akce tady prostě negraduje,přichází a zase odchází,jak se jí zrovna zlíbí..prostě hovadina...............moje hodnocení = 1,5 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek pod taktovkou ryze béčkového režiséra v zatraceně krvavém béčku? Navíc v pro ní hodně netradiční roli, kdy podstatou její postavy bylo přežít v jedné místnosti, vystřídat co nejvíce zbraní, zlikvidovat s nimi co nejvíc parchantů, slovo fuck použít minimálně dvakrát v každé větě a po celou dobu při tom všem být neskutečně sexy? Kdo by si něco takového chtěl nechat sakra ujít? Já tedy rozhodně ne a udělal jsem kurevsky dobře. Jasně, zápletka, respektive scénář nevzešel asi zrovna z příliš talentované hlavy, na druhou stranu to ale v podstatě vlastně ani vůbec nevadilo, neboť se tak tvůrci mohli alespoň soustředit na to nejpodstatnější, a to udělat z Everly prakticky jen jednu parádní, krvavou jízdu, vyplněnou od prvních až do posledních vteřin jen hordami mrtvol, krve, souboji, střelbou a výbuchy. Což znamená, že se jim podařilo natočit zatraceně efektní akčňák, který má pořádný koule, spád a dynamiku. Velká škoda v tomto ohledu tedy určitě je, že si tvůrci nedali víc záležet i na choreografii akce, neboť především na začátku je tam pár soubojů a přestřelek, které buď nebyli vidět vůbec, anebo se tam jen tak nějak mihotala kamera, jen ale aby toho bylo vidět co nejmíň, a ikdyž se pak naštěstí v průběhu filmu zpracování a úroveň oné akce dost zvedla, přesto to už zanechalo ve výsledném dojmu takovou mírně nahořklou pachuť. Naštěstí zbytek ale funguje maximálně působivě, Everly měla styl, atmosféru, napětí, Salma Hayek likvidovala, fuckovala a byla nehorázně sexy na výbornou, takže pro mě jde celkově o vážně velké a milé překvapení, a ikdyž pro většinu „znalců“ to tedy samozřejmě bude jen primitivní jednohubka, tak pro vyznavače krvavé, efektní zábavy to je prakticky povinnost! Super jízda!!! ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Výborný myslel jsem si a zdálo se to jako blbost ale ono to nakonec je docela koukatelný akční film. Film se odehrává v jednom bytě kde nabíhají hordy mafiánů nebo podplacených policajtů či vojáků až po finálního Bosse a Salma Hayek je kosí jednoho po druhém a mrtvoly sen vrší na sebe. Násilí a krve je požehnaně. Scéna kdy nastoupí Sadista je výborná od začátku do konce a jeho smrt byla povedená. Salma Hayek je výborná a na to, že jí táhne na 50 je dost sexy. Film mě příjemně překvapil. 70% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Je to nelogické, nereálné, ale dobře se na to kosení a mučení dívá. Navíc takovým filmům fakt prospívá, že se tady krví a mrtvými těly nešetří. Mno a Salma se snad upsala ďáblu, to je šílené, jak skvěle pořád vypadá. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Grind negrind, je to jen takové krvavé, jemně úchylné něco, co mělo bavit nadhledem a nápaditými výstřelky. V mém případě se to nezdařilo, nadhled je funkční jen ze začátku, a to ještě polovičatě, je to příliš prvoplánovitě vykonstruované a málo uvěřitelné, což však u béčka s grind laděním tolik nevadí, avšak Everly je z mého pohledu co do zábavnosti slabá a v závěru i nepovedená. Salma Hayek je však stále pěkná ženská. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

To, že je to lepší než v poslední době viděný John Wick a Taken 2, sice není měřítko, ale o hvězdu navíc si to zaslouží. ()

Reklama

Reklama