Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (192)

Rikky007 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to, jak vykradený Tarantino. Ovšem bez té jeho klasické nadsázky to vyznívá opravdu absurdně. Ti co se tu ometají v kometářích hereckými výkony.... Copak na tohle je potřeba nějak extra hrát? Jako taková přehnaně krvavá akce na zabavení s přáteli ok. Ale nic na co bych se podíval znova... Po tomhle začínám opravdu chápat proč je kolem Tarantina taková fanouškovská základna. I béčkový akčňák se musí umět natočit. Hezky tohle sice vypadá, ale jenom na první pohled. Po objevení závěrečných titulků si uvědomíte, na jakou volovinu jste to vlastně koukali (samozřejmě ti, co jsou příliš zaměstnáni slintánim nad poodhalenou Salmou Hayek a stříkající krví asi ne) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Obstojnej námět, sympatický obsazení hlavní role a několik slušně ujetejch/krvavejch scén dostávaj na frak kvůli nízkýmu rozpočtu (televizní look nebo chabá výprava) a příliš děravýmu scénáři. Možná se rejža snažil o "grindhousovský" béčko, ale výsledkem je spíš jen obyčejný levnější béčko, dvě silnější hvězdy. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Komorní "zabíječka", odehrávající se v jednom bytě a přilehlé chodbě mohla být "komedií" roku ( je sice teprve únor, ale....). Skutečně komických situací hlavně zkraje je tu dost. Třeba ten "děvkomasakr" nebo úklid mrtvol před návštěvou matky a dcery, půl filmu umírající chlap na gauči, vtipný je i míček pro psa. Říkal jsem si vyvine se nějak děj (jaký děj?) nebo bude pokračovat samoúčelný masakr? Po nástupu Sadisty bylo jasné, že "Bé" je správně. A tak Everyl likviduje několik komand po zuby ozbrojených, profesionálních zabijáků a blíží se velké finále. Střet s hlavou onoho zpropadeného gangu. O výsledek souboje se netřeba obávat. No a při všech těch potocích krve se po chodbě prochází neposkvrněná pětiletá dcera Maisy s růžovým medvědem v náručí! Nejsme ošizeni ani o dojemný rozhovor matky s dcerou a tak zbývá zodpovědět jedinou otázku na závěr. Nadechne nebo nenadechne se Everyl k dalšímu, bezpochyby šťastnému životu? Co myslíte, jak to dopadlo? Větší kravinu jsem už dlouho neviděl! Raději trochu nudného, ale chytrého "Birdmana" než podruhé toto! Jedna hvězda za Salmu. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Po deseti minutách jsem měl chuť odpadovat, nakonec to zas taková pitchovina nebyla. Když pominu, že luxusní kurva umí střílet ze všech možnejch zbraní a ostatní šlapky jsou na tom podobně, tak to byla celkem prdel s některejma dobrejma scénama, kterejm vévodil sadista. Salmu Hayek jsem viděl za posledních deset let ve filmu jen v Machrech, vypadá ale i v padesáti pořád na třicet. Nebejt jejího závěrečnýho probuzení, dal bych možná i za tři, opak by Everly slušel víc. ()

s1r1us 

všechny recenze uživatele

Je třeba vědět do čeho člověk jde. Rambo-Everly, akční hrdinka béčkového krváku se špetkou černého humoru i sadismu - toho je tedy špetka větší. **-***. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Tichá noc nadobúda nový rozmer... Úchylný The Female Raid vyhorel a potrvdil, že keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. Salme nerozumiem a režisérovi so scenáristom ochranné liečenie nariadené súdom. (videné 08.02.2015,BDrip) ()

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Tahle blbůstka balancuje na hraně ostrovtipu a absolutní debility. Největší lahůdkou jsou tu dialogy, které trhají veškeré mé představy o hranici trapnosti na cucky. Akční stránka taky není nijak zvláštně promyšlená či nedejbože uvěřitelná, ale ve své základní rovině (Salma Hayek) dokáže obstát. 50% ()

alienemo 

všechny recenze uživatele

Čo k tomu? Výprava pozostáva z jedného apartmánu a chodby, dej neexistuje, okrem mena hlavnej hrdinky sú pomenovaný asi dvaja ďalší a jeden pes. Tomu odpovedá aj hĺbka charakterov a postáv filmu. Takže sa zameriame na to, čo by takejto béčkovej konine zachránilo zadok: akcia. Akcie je tu síce dosť, ale je zároveň jednoduchá a bez nápadu. Hlavným plusom bude jej množstvo a takisto jej krvavosť. Na druhej strane to spadá do stereotypu podporeného nudnou a zle komponovanou hudbou. V konečnom dôsledku ide o slabší priemer, raz to pozerať najskôr vydržíte, ale dlho si to pamätať nebudete. A to ani kvôli Salme Hayek, ktorá ma svoje roky za sebou. ()

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem slušné akční béčko, ale toto bylo céčko!!! Naprosto tupé, nelogické, nudné a podsouvající divákovi, že je naprostý debil. Nejhorší béčka se Seagalem jsou proti tomuto velkofilmy. Vůbec jsem nepochopil nadšená hodnocení. Chápu nadšení u chlapů z krásné Salmy, která se před kamerou pohybuje v domácím oblečku celou hodinu a půl, protože celý film se odehrává téměř celý v jedné místnosti. Jinde se těžko na ni můžeme dívat tak dlouho. A to byl také jediný důvod, proč jsem to nevypnul a přetrpěl až do konce. Ale ani žádnou hvězdičku za Salmu navíc, zaplatil jsem už dost koukaním na změť čehosi, co se ani nedá pojmenovat. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Kvalitný akčný thriller s veľmi simpatickou hlavnou herečkou S. Hayek. Táto jej úloha má docela prekvapila . Príbeh nie je síce nič svetoborné ale mne to stačí ako akčný výplach to bohaté stačí hlavne keď to pozeráte o 01:00 . Akcia je dobrá opäť nič extra ale dá sa. Celkovo film nie je vôbec zlý. Len škoda že je to celé spravené ako priemer. Za mňa 60%. Tých 10% je plus za S. Hayek keďže ako jediná osoba tento film pekne tiahla. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

No čekal sem lepší zábavu ale ,budiž herečka Selma Hayek nakolik vypadá pořád strašně sexy.A ve filmu vcelku ušla ale jenom kdyby,byl film o něco lepší .Za mě 60% ()

nick_sekac 

všechny recenze uživatele

Dostatek krvavých scén okořeněných solidní dávkou černého humoru podávaný Salmičkou, to si dám klidně druhou porci. Už jsem myslel, že se tyhle super béčka přestaly točit. ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Když se člověk smíří s tím, že je to spíš černá komedie, dá se u toho i pobavit, případně si užít skvělou práci sound editorů. ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka všecho, počínaje RAIDem a konče Leonem, ale vem to čert - padesátnice s tímhle tělem... Jo, teď nejsem intelechtuál, pardon. :) ()

Reklama

Reklama