Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (192)

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Vyloženě na větvi jsem z toho nebyl. Dobrá akční režba to taky zrovna nebyla a Salma Hayek, by mněla brát asi jiné role. Tuhle jí prostě nevěřím. Ale je to hezká holka. ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout, jestli to bylo tak blbý až to bylo dobrý, nebo...jenom blbý. Takže kompromis mezi 2 a 4. Kéž by všechny ženský po pětačtyřicítce vypadaly jako tady Šelma. To by se jeden aji na ty starý kolena těšil. Sice jsem si ju vyřadil z desítky už dávno (ano, Hollywood má mladší), ale mít takový štýlka vyžilý brněnský štětky, přestal bych chlastat a šetřil na pravidelný návštěvy. Slint. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jen jedna místnost a v ní jedna obstarožní šlapka v podání Salmy Hayek. Od toho se fakt nedají čekat žádné zázraky. Už ten začátek je dost za hranou, když jen tak mimochodem, jakože co jsem to jenom provedla já zlobivá holka, vystřílí místnost plnou čínských zabijáků. A pak už to jede ve stejném stylu. Jejda, kdopak mi to sem zase leze, policejní těžkooděnci? Tak já zase zmáčknu tu zvláštní kovovou věcičku, pif paf, a hned je po komandu. A copak to sem přiletělo? Granát? Jůů to jsem se ale hezky proletěla. Průstřel břicha, to se zalepí náplastí. RPG? Tak to se musím schovat za židli. Do toho pořád vzdychá a samé nou a plýs, chudinka. Když se po hodině plné podobně humorných scének objeví odporný čínský sadista s kyselinou, začíná to vypadat zajímavěji, ale kdepak. Za pár minut je rozleptáno a paní Nouplýs jede dál. Nesmysl střídá nesmysl, hovadina kravinu, jen ten pokoj je pořád k uzoufání stejný. Ztráta času. ()

maniacxl 

všechny recenze uživatele

Jestli tu chtěl někdo snad napodobit Tarantina,tak to akorát tak domrdal a diváka unudil k smrti.Scény vytažený z hnisavýho palce u nohy,nedotažený a tááák moc nepravděpodobný a nelogický.Jsem fanouškem černýho humoru,ale tady to bylo odfláklý po všech stránkách.Druhá polovina strašně natahovaná,což bylo vážně otravný.Žádná hláška,žádný překvapení,tragédie!Hvězdu přidám za Salmu,jinak další velký fiasko v béčkových vodách.35%. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Je to sice neskutečná peatchovina, ale já se u ní bavil od začátku do konce! Děj se snad ani hodnotit nedá, ve skutečnosti by vyžilá šlapka v baráku plném zabijáků zhebla s úvodními titulky. Veškerou nelogičnost však tvůrci dohnali Tarantinovskou brutalitou a slušnou dávkou černého humoru - viz scéna s aportujícím psem. Navíc přestože už bude Salmě Hájkové už kurvadrát padesát, pořád je to slušná kost! ()

black8 

všechny recenze uživatele

Salmu Hayek je vždy pekné vidieť, ale v tomto filme by som to už druhýkrát nezvládla. Napriek nie úplnému pochopeniu, prečo je na tomto svete potreba natáčať filmy, ktoré vo mne vzbudzujú toľkú chuť nepozerať sa, som pochopila jedno, že toto asi bude odraz tej časti našich životov, ktorú ovládajú komiksy a počítačové hry. A dávam bod navyše za záverečnú Silent night a tú náladu očakávania a dúfania, že Salma alias Everly to dá. ()

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Stále sexy drsná "kurvička" Salma Hayek v trošku ulítlejším akčňáku na japonský stajlo kde padlo několik hektolitrů jahodového sirupu. ()

BlackAdder87 

všechny recenze uživatele

No teda, nato že je Salmě 50 :-P, jinak film ve stylu dobrý den, střeva ven. Některé záběry (pravděpodobně záměrně) odkazují na Leona :-) ()

CarLoSiiin 

všechny recenze uživatele

Docela slusna komedie, u ktere jsem se velmi bavil prvnich tricet minut. Bylo totiz strasne vtipne poslouchat ty kvalitni dialogy, aneb jak lze natocit film o 5 vetach. Bohuzel zbytek filmu jiz tak dobry nebyl. Salma Hayek je a pravdepodobne stale bude ocenovanou nehereckou. ()

Sherty 

všechny recenze uživatele

Vcelku brutální podíváná se slušným scénářem.... ale stále se nejedná o nic co by převyšovalo Béčkové akčňáky. 55% ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Kravina plna nezmyslenych nahod a nemoznosti. Ale boli tak debilne, ze nakoniec som sa bavil (aj zabaval), mysliac si, ze sa jedna o parodiu. Takze * pridavam za debilne nahody. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Salmu Hayek v takové pozici jsem fakticky ještě neviděl a je fakt že jí to hodně sluší. Film co do obsahu je samozřejmě totální žumpa, ale tak krásně natočená že nemohu jinak než dát plná počet. Akce, parádní exploitační scény a lehký humor, samozřejmě černý jako samet, ()

Infantryman 

všechny recenze uživatele

Hromada mrtvých Japonců, o něco menší hromada mrtvých štětek, jedna mrtvá matka, furt sexy Salma Hayek, malá dcerka a na konci samurajský meč vražený v pajšlu. Kill Bill odehrávající se v jednom pokoji luxusního bordelu. No nepodívejte se na to a nepobavte se :-) ()

raru 

všechny recenze uživatele

V konečnom dôsledku strašná blbosť,ale remeselne dobre zvládnutá a Salma vyzerá na svoj vek fantasticky. ()

Reklama

Reklama