Reklama

Reklama

Recenze (11)

Hall900 

všechny recenze uživatele

Další lobotomizovaný animàk od Disneyho. Kapitán Amerika se vesele pošťuchuje s Iron Manem když tu náhle tu se objevì zlotřilý Ruda Lebka a nějaký místní plagiàtor s vìkem od popelnice. Potom Ruda Lebka vymyje Kapitánovi mozek a přinutí ho domnívat se že je Kapitán Hydrant. Načež Ironový muž ho musí zchranit,... animace je sice strašně hnusnà ale vlastně mi víc vadì po vizuální stránce ty nechutné interiéry ala deset let starà pc hra. Kostýmy vypadají jako ty ve filmu ale Já doufám že je to jenom past na hodně mladého diváka aby se chytil. Něco tak odflàklého jsem viděl naposled...no od té doby, co jsem viděl minulý animàk od Marvela. Fuck You Stan Lee!! Fuck You Disney!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Marvel se u animáků oprostil od japonské animace, která je poměrně příhodná pro DC Comics, ale i Marvel se s ní sem tam prezentuje. Rozhodně to bylo ku prospěchu věci, protože vizuální stránka vypadá výborně. Nakonec ani příběh není špatný, ale jde jen o určité momenty, které vás chytnou. Z hlediska standardní produkce animovaných filmů s komiksovými superhrdiny je tohle přece jen nadprůměr. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

kresba není vůbec špatná, akorát ten Cap mi přijde až téměř nesmrtelný a nezranitelný a to, že si hravě poradí i s Iron manem je docela přehnaný. Děj je fajn a Hulk ke konci potěšil, radost mi udělala přítomnost Taskmastera no a RedSkull je klasický tupý padouch, který chce ovládnout svět. Průměrný animák, ale pořád to není průser, akce je tam plno, místy i povedený humor, víc takových, třeba se Spidermanem, Sentrym nebo Fantastickou čtyřkou, jistě by v téhle podobě kresby nedělali ostudu. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Tak to nakonec dopadlo o dost lépe, než jsem očekával. Díru do světa to neudělá, ale oproti Iron Manovi a Hulkovi se jedná rozhodně o zlepšení. Příběh je sice hodně prostý, ale alespoň tu je a víceméně funguje. Animace mi přijde technicky trochu propracovanější, ale pořád je patří bohužel k těm horším. Víckrát to asi člověk vidět nepotřebuje. 50 % ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama