Reklama

Reklama

Písničky doktora Notičky

(pořad)
Hudební / Rodinný
Česko, 2014, 5 min

Obsahy(1)

Členové kapely Chinaski se rozhodli vyléčit všechny nemocné písničky. Všimli jste si, že v písničkách, které všichni známe a odmala si je zpíváme, občas něco nesedí? Třeba v písni Pec nám spadla – dědeček opravuje pec tím, že do ní dá čtyři rány! Copak ranami se dá něco opravit? Nebo Komáři se ženili. Vážně si myslíte, že komáři pijí víno?!
Doktor Notička se rozhodl, že tyto nemocné písničky vyléčí. Zpráva se rozkřikla a nespokojené postavičky z písniček k němu chodí jedna za druhou a prosí o pomoc.
Novodobé zpívánky „Písničky doktora Notičky", ve kterých účinkují členové kapely Chinaski, dětem hravou formou postupně připomenou řadu lidových písní. A doktor Notička je léčí, takže v každém díle můžou diváci slyšet zbrusu novou skladbu z dílny Chinaski, která textem volně navazuje na lidovku. Písnička je tak vyléčená a z nespokojené postavičky je postavička spokojená! (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

ArdeliaLortz odpad!

všechny recenze uživatele

Chinaski jsem zbožňovala. Jenže! Pak přišli noví členové, ani jeden mi není ani trochu sympatický. A v tomto pořadu, kde se chovají jak mentálně zaostalí joudelíni, škodí stejně jako v kapele. Ještě že už jsou touhle dobou pryč. Snad i MM poznal, že to nebyla trefa do černého. Otázkou je, proč mu to došlo až po tolika letech. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Písničky Doktora Notičky vnímám jako prodloužení ideje Autopohádek, čili pokračování kariéry Čínských Lyží, které se od mladých rozervaných pop-rockerů postupně dostaly do takového malátného tatíkovského věku. Humor v ordinaci je ještě docela v pořádku, ale "zbrusu nové skladby z dílny Chinaski, které textem volně navazují na lidovku" ve mně víc než cokoliv jiného vzbuzují dojem Maximálního Turbulencování bez elektronických diskopomůcek, v trochu pomalejším tempu, ale s ukrutnými barevnými klipy, a hlavně se srovnatelnou kulturní hodnotou. Myslím, že se svými dětmi zůstanu u těch lidovek... no dobře, občas to možná proložíme Haló Novinami nebo Hradními, pardon, Parlamentními listy, aby byla legrace;) 50% ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

To už je na tom naše hudební scéna finančně tak špatně, že i populární skupiny lezou do dětských pořadů a zpívají Pec nám spadla???????????? Jednu hvězdu za hudební kreativitu a jednu za to, že můj potěr to baví. Chinaski zdar! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama