Reklama

Reklama

Jogínci v přírodě

(pořad)
Rodinný
Česko, 2014, 10 min

Obsahy(1)

Vydejte se s námi za jógou k hadovému stromu – zacvičíme si a ještě prožijeme příběh o bojovníkovi a měsíci! Bětka s dětmi vyrážejí do přírody, aby si jógu a její kouzelné proměny ve zvířátka, rostliny i věci užili pod širým nebem! A hned na ně čeká překvapení v podobě kamenné pyramidy nedaleko zvláštního hadového stromu. Nevšední místo jim začne vyprávět prastarý příběh, díky němuž se postupně promění v horu, pyramidu, odvážného hrdinu i půlměsíc. Chcete si to zkusit taky? Tak se k nám určitě přidejte – a vůbec nevadí, že právě nejste venku... (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tétož co Jogínci, jenom točené v exteriéru. Nenapadá mě, co by šlo chtít víc, aby se to vešlo do deseti minut, a fungovalo to takhle dobře. Televize samozřejmě nezařídí, aby se tělesné aktivity našich dětí neomezily právě na těch deset minut, že:P 90% ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad sa zdá, že joga patrí do oblasti športu, telesnej výchovy, relaxácie, prípadne medicíny a psychológie. No nie je to tak. Joga nevznikla preto, aby si ľudia oddýchli alebo sa uvoľnili, ale vznikla ako náboženský systém hinduistov, aby sa mohli spojiť so svojimi božstvami. Cvičenie jogy vedie k zblúdelej duchovnosti. Takže pozor je to zákerné, okultné svinstvo. Len blázon jej môže vystaviť svoje deti. Je smutné a alarmujúce, že detský kanál českej verejno právnej televízie vysiela relácie "Jogínci", "Jogínci v prírode" a "Jogínci na cestách". Všetko je to veľmi nebezpečný odpad! ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Některé díly Jogínků v přírodě se natáčely v Kroměříží v Podzámecké zahradě. (Lottr)

Reklama

Reklama