Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (266)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nočná zábava starého K. Costnera v ukradnutej dodávke ma ozaj dobre pobavila. Nie len táto úvodná veta patrí k nedostatkom tohto filmu, ale k nej sa pridala aj absencia vážnosti a prepracovanosti a hlbšie ponorenie do mysle diváka, takže po výslednom sčítaní je tu len priemerný výsledok. Žiadny z hercov tu nemá náročnú rolu a trhliny v práci režiséra sú nepriehľadnuteľné, pretože mať takých hercov ako Costner či T. Jones a nevyužiť ich potenciál je veľká chyba. Jednoduchý dej bez poriadneho zauzlenia prináša 50% úspešnosť. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Costner v úloze, která by více sedla Liamu Neesonovi. Klasická akční jednohubka o starém drsňákovi, na své "poslední misi". Bohužel i přes výborné obsazení (trestuhodně nevyužité) se jedná o snímek, který je horší, než by se mohlo zdát a ve kterém nefunguje jediná složka, která by dělala film zajímavým. I ten Costner příšerně přehrává. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně podprumerná žánrovka s hodně dobrým, ale dost zbytečným, obsazením herců. Myšlenka nebyla vyloženě špatná, ale provedení bylo špatné dost. Tím, že tam nasází pár kvalitnějších a známějších hereckých jmen z toho dobrý film neudělá. Akční scény se docela daly, ale nic dalšího ve mně dojem nezanechalo... 2.5/5 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Opět nevěřte místním Homoidům a Bukvolidem! Jde sice o rozmixovanou čalamádu ze všech možných omletých ingrediencí, ale tak nějak kompaktní, hustou, učesanou, dost zábavnou a poháněnou motorovým Kevčou. V podstatě reverzní Nesmrtelný, kde si figurant tentokrát polepšil. Z vyhřátého a prkenného tělíčka Gájena Gejnoldse jej tady totiž naroubovali do sympatického, chlapáckého a skvěle hrajícího sociopatického psychomukla Kostěje Nesmrtelného, a celé to vytunili panteonem neméně schopných profláklých xichtů. Tedy mimo té ohyzdné a toporné izraelské štěrbiny, jež patrně výtečně ocumlává obřízky, a proto mi poslední dobou kazí estetický dojem z každého druhého filmu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodně nezáživně napsaný a natočený thriller s minimem akce. Scenáristé Skály napsali po letech její slabý odvar říznutý Tváří v tvář a nezachránil to ani rutinní rejža, ani nejluxusnější casting široko daleko, samozřejmě těžce nevyužitý, protože kromě tradičně fajn Costnera nikdo nemá co hrát. Sledovat Costnerovu postavu s jejím vnímáním světa přitom mohlo být dostat zajímavé i bez toho sci-fi bazmeku, ale holt by to chtělo schopnější tvůrce. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy je operován Ryan Reynolds, byla použita speciální figurína. Bylo to údajně levnější řešení, než platit na dva dny skutečného Reynoldse, který by na natáčení stejně jen nehybně seděl, což by pro něj bylo i velice únavné. (Gary)

Reklama

Reklama