Reklama

Reklama

Team Hot Wheels: Kde se berou mazáci!

  • USA Team Hot Wheels: The Origin of Awesome!
Trailer

Obsahy(1)

V nejpoooooomalejším městě na světě čtyři šťastlivci brzy poznají, že život je zábavnější... v rychlém pruhu! Seznamte se s rozenými závodníky – Gagem, Wyattem, Brandonem a Rhettem. Každý z nich je sám o sobě zkušený jezdec, ale dohromady tvoří TÝM HOT WHEELS®! Když se ulicemi města začne prohánět tajemné černé auto, nechává za sebou úžasnou oranžovou dráhu, ale také nepořádek a chaos. Vydejte se společně s týmem Hot Wheels® na úžasné dobrodružství, postavte se na odpor zmutovaným autům, naučte se spolupracovat a pořádně šlápněte na plyn, abyste svým novým kamarádům pomohli město zachránit! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (5)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je pro tebe vůbec něco dost rychlý ?? Víš, někdy prostě musíš přibrzdit, aby sis život užil.." Neskutečně našlapaná infantilní jízda a především, přes svoji cílovku kolem pěti let a rozhodně i tu primární inspiraci, překvapivě obrovská zábavička, kterou by jeden od pozapomenutého videoanimáku nečekal ani náhodou.. Ačkoliv Team Hot Wheels zpoloviny sází na banální gagy a skutečně dětinské vtípky, Dresslerův scénář zaslouží uznání, stejně jako neuvěřitelně invenční a nadšená režie Matta Danera, kterého bych opravdu rád viděl konečně u nějakého dospěláckého filmu, ten tu totiž přišel s tolika režijními nápady, až se to nakonec zdá jako dost ohyzdné plýtvání, zvláště na podobný projekt.. Jistě, tento snímek platí za dost bizarní hybrid, když mísí nejen vysloveně pitomoučký humor s tím naopak sympaticky dost inteligentním, navíc plným popkulturních odkazů a (sebe)ironie, ale vlastně i různé, dost odlišné až kontrastní, animační školy i postupy, nicméně zároveň i za nesmírně zajímavý experiment, který mě dokonale nadchnul, o čemž se však nejspíš mnoho dalších diváků nikdy nedozví.. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príbeh animáku je síce rámcovaný totálnou kravinou o tom, že cca 10-ročné decká jazdia na nadupaný kárach či dragsteroch alebo že pod malou autodielničkou sa v podzemí nachádza obrie autolaboratórium, ale vďaka početnému humoru, určenému skôr starším deckám, a akčnosti deja to bolo nakoniec pozerateľné. Treba prehltnúť aj blbosti o zvieracích autách alebo absenciu fyzikálnych zákonov, z fantázie sa robí trhací kalendár, proste čistý úlet, ale humor to našťastie istí. 2D animácia je podarená, humorná a obsahuje aj dosť nápadov. Obrí vražedný holub nemal chybu. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele

Perverzní animovaný film o dětských hračkách. Uhh origin postav, animace, dialogi úplně na hovno. Námět který by napsalo i malé dítě. Film určený pro malé děti, kteří se u něj asi zasmějí jen u scén s Babičkou. 30% ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Kreslená pohádka pro ty nejmenší nadšence závodních autíček.Ze sérií HOT WHELLS má tenhle kreslený snímek málo společného,snímek je braný víc s humorem a pro zábavu než pro skutečné závody s roboty. ()

Reklama

Reklama