Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavnou hviezdou napínavého akčného snímku je zvodná Tatiana (Winter Ave Zoli), vysokopostavená prostitútka s napojením na vojenskú rozviedku. Vyzerá to tak, že je nejako zapletená do masakru na divokej párty. Prichádza tak rad na schopných, nie práve tradičných súkromných detektívov Anthonyho (Scott Mechlowicz) a Juliana (Alphonso McAuley), ktorí sa do prípadu zamiešajú aj preto, lebo kvôli nemu sa Julianova sesternica ocitla v problémoch. Výsledkom ich pátrania je odhalenie vojenského tajomstva, ktoré sa nikdy nemali dozvedieť a kvôli ktorému sa sami ocitajú v nebezpečenstve. (Incantator)

(více)

Recenze (7)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je film nebo hovno? Akce tam je minimum, furt tam něco kdákaj, děj záživnej jak operace bez umrtvení. Pobavil mě jen fight s ninjama na dvorku. A co tam kurva dělal ten iron man na konci?? Hroznej fisting. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Podobně jako v případě prvního dílu se mi i pokračování líbilo. Je fajn slyšet v americkém filmu češtinu, v tomhle případě docela často. Roden se nevrátil, tak on ani nemohl, když jeho postava zemřela, ale hrdinka jeho absenci dobře vynahrazuje. Je to pořád výborně vtipné, i když ne celé, ale některé momenty prostě potěší. Fajn béčko. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Pokračování dvou podnikatelů v oblasti gastronomie a občas soukromých čmuchalů, se ničím zvlášť nevymyká od jedničky. Snad jen jakousi lacinou neurovnaností s nápady, kdy to vypadá, že se tvůrci překřikovali, co všechno tam ještě chtějí dostat.´´A já jsem ještě chtěl a nebude už tohle blbý, néé dáme to tam taky. ´´ Trocha vaření, trocha blues, trocha nahatých bab, Číňani, rvačka s liliputy, týpek, kterému nikdo nerozumí, robot, trochu pennsylvánské češtiny a Mechlowicz s McAuleym, které nikdo za boha netrefí z bouchačky na pár metrů. 25% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Gastrosoukromá očka v akci podruhé, tentokrát bez Karla Rodena, se scénářem, který je oproti jednotce ještě hloupější, béčkovější až skoro amatérsky působící. Úvodní scéna, kdy to na vojenské základně kosí nahá Maria Rogers je efektní, ale laciná a stejně tak působí celý film. Potěšila jen přítomná čeština, což bez českých herců a českých lokalit je celkem hřejivě milé za dvě hvězdy. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Ty vole, respektíve vôl, čo už toto bolo za scenár. Na úrovni študentského filmu, keby to bolo označené ako paródia na akčné thrillery tak dám možno ešte jednu hviezdu. Inak čistý odpad a jedna hviezda aspoň za tú jednu akože herečku, (ktorá sa snažila hovoriť česky, hoci vraj ruská špiónka), ale aspoň sa dalo na ňu pozerať. P.S. Dodatočne som si pozrel pôvod tej herečky a už chápem to použitie češtiny ako náhradu za ruštinu. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Co chtěla Vlk, to já neveděla... ale udělala vfšechno co on povidala :-) Jinak musím, ale říct, že Mína (ruska? češka? rusko-češka :-)) celkem česky uměla (narozdíl od těch chlapů, kteří "komolili" angelštinu, aby to výpadalo "zajímavě" :-) (to by mě celkem zajímalo, zda vůbec po každé klapce nakvával totéž :-) protože tu "hatmatilku" rozhodně nebylo možné zopakovat pokaždé stejně :-) Co se týče hlavní protagonistky - tak musím uznat, že se s češtinou "poprala" znatelně lépe ;-) .... a "korunu" tomu dalo rozhovor v "čínsko-ruské hatmatilce" :-)) jediný "tai tien" snad bylo čínsky... ale zbytek... tomu by nerozumněl ani čínan převlečený za rusa :-) Jen ti "praví" asiati ve filmu zjevně čínsky mluvili ;-) což je celkem pochopitelné.... Jediné co mě celkem vadí v podobně "zneužívaných" filmech je, že přirovnávají češtinu k rusákům..... OMG - to je problém sehnat teda nějakou tu rusku? když jich je ve státech taky jak u nas....??? :-)) Jinak je pěkné v emerickém filmu slyšet češtinu.... Kolikrát se to poštěstí ;-) .,......a ted k filmu samotnému. Jedná se o jednoduchou jednohubku pro běžné americké publikum na jedno nedělní odpoledne strávené na pohovce s celou rodinou žeroucí svůj oblíbený popkorn... Nic na hlubší přemýšlení - pouze sledování "toku dat". Jednoduchá zápletka, jedoduché dialogy, jednoduché jednání protagonistů, jednoduché předvídání dalšíh kroků... Navíc se to celé jeví jako krimi-thrillo-akční komedie ;-) .....osobně nevím, zda to takto tvůrci zamýšleli ;-) ....pasáž "svatba" tomu dosti nasvědčuje ;-) Každopádně - na jedno shlédnutí to použitelné je... ale - do kina bych tedy na to nešel, ikdyby to bylo za vstupné pro "důchodce" (t.j. za 30).... Od toho tu máme shareservery :-) ()

Reklama

Reklama