Reklama

Reklama

Rození obchodníci: Směna za lepší

(pořad)
  • Velká Británie Wheeler Dealers: Trading Up
Reality-TV / Dokumentární
Velká Británie, 2013, 50 min

Kamera:

Nick Avery

Účinkují:

Mike Brewer

Obsahy(1)

Doprovodíte odborníka na automobily Mikea Brewera, který se zdárně pohybuje ve vodách mezinárodního obchodu s použitými vozy. Mike má k dispozici jen 3 tisíce dolarů a hodlá obchodovat po celém světě. Chce využít dealerských triků a zvýšit hodnotu svých aut, aby mohl přejít od laciného hatchbacku na superauto v ceně 30 tisíc dolarů. Svou cestu začíná v Austrálii, kde pátrá po voze Ford Falcon Futura AU II. Pak se krátce vrátí do Velké Británie pro Golf GTI, než v Brazílii fikaně zakoupí VW Kombi a super sexy Corvette C3 ve starých dobrých USA. Jeho cesty vám přiblíží nová řada pořadu Rození obchodníci: směna za lepší. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Mike Brewer bez Edda Chinu, čakal som že ma to znechutí, no nie je to tak. Mika Brewera naozaj nemusím, ale táto relácia je tak podarená vďaka ukážke rôznych kultúr, že mi vôbec nevadí. On totiž Mike toho moc nevie, však na to mal Edda, takže väčšie opravy áut ako umytie za päť dolárov na indickej križovatke tu nečakajte. ()

J.J.1972 

všechny recenze uživatele

Vrcholne neznasam priekupnikov - o.ebovakov akym je aj tento chlapik - uz na prvy pohlad mu z xichtu ziari len to ako o.bat predavajuceho aj kupujuceho, nic viac - a je mu urcite jedno ci by kupcil s autami, kozenymi bundami alebo "travou".....jedna hviezda za to ze sa v tom semtam objavi skutocne pekne auto... ()

Archvile odpad!

všechny recenze uživatele

Presne takto pacujú priekupníci z AAA. Čo najviac odrbať majiteľa auta. Presunúť auto do iného mesta a tam ho z poriadnym ziskom predať. Samozrejme že v autobazároch ešte upravia počítadlo kilometrov. ()

Reklama

Reklama