Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec a syn Queenové řeší složitý případ vraždy proslulé newyorské módní návrhářky Sheily Greyové (H. Maciuchová), která byla zastřelena ve svém bytě, když z úzkostného strachu z neznámého nebezpečí právě telefonovala o pomoc policii. Nad její smrtí se postupně rozkrývá trojúhelník nejzávažněji podezřelých pachatelů soustřeďující se na členy renomované milionářské rodiny... (Česká televize)

(více)

Recenze (24)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Film, který je skvěle obsazen. Počáteční sledování vládne, že by se člověk bál pohybovat se v garážích nebo by si k tomu musel dát minimálně 3x Coca Colu. Později v domě je to větší lítání než u nás doma. Vražedná chvíle je nakonec neskutečně vládnoucí a provází celý film a vyšetřování, které se stále víc zamotává. Moc dobře natočená detektivka jako z amerického prostředí. Indicie šaty. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Zadní trakt Nové scény u Národního divadla tvářící se jako rušná ulice v americkém městě, barely s ručně malovanými nápisy Coca Cola... Tohle všechno tak nějak ke starým čs. detektivkám podle zahraničních autorů patří a mě to i jakýmsi zvráceným způsobem baví, bohužel tady u mě nastal problém zhruba po hodině a půl sledování, kdy už jsem to nevydržela, koukla se na hodiny a ty mrchy ukazovaly, že uběhlo teprve 23 minut... ()

Reklama

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Televizní detektivka o vraždě módní návrhářky, situovaná do prostředí vyšší vrstvy americké společnosti, která svojí atmosférou a pojetím měla evokovat klasická žánrová díla amerických a britských autorů. Já ale viděl povrchní a slaboduché dílko s neskutečně špatnými hereckými výkony. Slabé dvě hvězdičky za chvilkové světlejší okamžiky v příběhu. 30%. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nejvíc fascinující na tom všem bylo, že od zločinu až po jeho definitivní vyřešní proběhly dva soudy a detektiv měl pořád nohu v gypsu. Kdyby to byla inscenace o Rathovi, stačil by se vyléčit, zplodit syna s tou přátelskou sestričkou, odvést ho na první školní den a ještě by se stihl vrátit včas, aby si poslechl rozsudek. Čtvrtá strana trojúhelníku je jen průměrnou kriminálkou, která vybočuje slušným obsazením, vachrlatým zasazením do USA a jakousi starosvětskou kultivovaností. Bohužel má prakticky nulovou atmosféru a scény od soudu jsou strašlivě naivní a hloupé. Scénář není ani chytrý, ani nápaditý. Ovšem musím mu přiznat, že jsem řešení dopředu neodhadl. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Buřinka v Newyorku ? Ani jsem nedýchal...😎 Otec Queen (Radovan Lukavský) v průběhu inscenace několikrát změní barvu vlasů, je buď úplně šedivý, nebo špatně obarven, případně obarven lépe. On se v rámci role maskuje falešnou parukou, ale vypadá to že původní záměr byl že si barví vlasy, ale posloupnost střihu vše zhatila až nakonec zvolili paruku. Nejvíce je to zřejmé, když jej zatknou u večeře a je úplně šedivý ale po příchodu na policii už je zase částečně obarven. No skriptka svou úlohu úplně nezvládla. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Otec Queen (Radovan Lukavský) v průběhu inscenace několikrát změní barvu vlasů, je buď úplně šedivý, nebo špatně obarven, případně obarven lépe. On se v rámci role maskuje falešnou parukou, ale vypadá to, že původní záměr byl, že si barví vlasy, ale posloupnost střihu vše zhatila až nakonec zvolili paruku. Nejvíce je to zřejmé, když jej zatknou u večeře a je úplně šedivý, ale po příchodu na policii už je zase částečně obarven. (sator)
  • Když rodina Queenů obdrží vyděračský dopis, obsahuje i část o tom, že mladý Queen (Jan Čenský) zavražděnou napadl a má násilnické sklony. Policie je požádána o pomoc, ta se však chová jakoby dopis neznala, i když je jisté, že si o něj před zásahem řekla, aby o pachateli vydírání zjistila co nejvíce. A když policie obdrží zmíněný doklad o násilném Queenovi, okamžitě jej zatýká, což by jistě udělala už při prvním seznámením se z dopisem. (sator)

Související novinky

Květa Fialová 1929 - 2017

Květa Fialová 1929 - 2017

26.09.2017

Po dlouhé nemoci zemřela ve věku 88 let herečka Květa Fialová. Narodila se v české kolonii u slovenského Fiľakova do rodiny plukovníka letectva. Spolu se sestrou Blankou navštěvovala katolickou školu… (více)

Reklama

Reklama