Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proud dobrých zpráv, originálních nápadů či lidí, splněných přání a inspirativních příběhů s Ivetou Toušlovou a Jiřím Rejmanem. Zkrátka barevné osvěžení pro celou rodinu. Nový zábavně-publicistický pořad autorky Ivety Toušlové, která se bude v jeho moderování střídat s oblíbeným sportovním komentátorem Jiřím Rejmanem. Pestrý, moderní magazín přinese vždy jednou týdně pětici reportáží s pozitivním vyzněním. Půjde o silné příběhy zpracované dynamickou reportážní formou. Tvůrci se zaměřují na to, co se v naší zemi podařilo, v čem jsme dobří a úspěšní, nebo dokonce hrajeme ve světě prim. Pořad si bude všímat našich prvenství, hledat pozoruhodné lidi s originálními nápady, vynálezce, vědce, umělce, tvůrce, ale i hrabalovské pábitele či takové, kteří zvítězili sami nad sebou, zákeřnou nemocí nebo zachránili lidské životy. Gejzír bude ale také o splněných snech, unikátních operacích, archeologických nálezech, objevech, obnovených tradicích i obyčejích nebo výročích. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

PowPow 

všechny recenze uživatele

Ten pořad mám opravdu rád. Ve stejnou dobu dávají na Nově Prásk!, který divákovi předkládá kýbl hnoje v podobě drbů ze světa rádobycelebrit slavných jen tím, že si jsou expartnerkou někoho, kdo měl kdysi štěk v Ulici. Tady vám ukážou zajímavé a kreativní české lidičky, o kterých jste v životě neslyšeli. Týdenní televizní dávka inspirace a dobré nálady. Byť to není nijak brilantní, tak tomu klidně dám plnou palbu, protože to u nás v současnosti nemá obdoby :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To by člověk neřekl, že je kolem nás tolik zajímavých lidí. Koncept Gejzíru je totiž v každém díle ukázat pár lidí z naší země, kteří jsou nějak činí, něco dokázali nebo na něčem pracují. Mnohdy je hodně zajímavé na některé příběhy koukat. Když v televizi na Gejzír narazím, neváhám a zírám nad šikovností nebo zručností lidí, ale i schopností nadchnout se pro něco. ()

Reklama

Brtniik 

všechny recenze uživatele

No, Ivča má docela dobré projekty (Toulavka atp.), ale Gejzouš je poněkud divný – popouzí mne, když spolumoderátor sedí na big písmenech, namísto toho, aby sic nabídl dámě. Na druhou stranu, dáma by v modelech, které dodává v ČT dobře zaháčkovaný butik, stejně nemohla nic jiného než stát či udělat několik kroků. Také mne udivuje vysílací čas – v 8:10hod v rádiu, na vlnách bývalé stanice Praha, frčí legendární Meteor, který sledují stejní občané. A to se státní sdělovadla tváří, že kooperují – prd leda! *odstavec* Daleko lepší býval pořad Port, ale kde je mu konec. Edit: nevím, co to do mě vjelo, když jsem to psal, ale musím přiznat, že je to jeden z mála pořadů, který šíří "dobrou náladu" až snad hrdost a vlastenectví. Nazval bych to: magazín dobrých zpráv. Jediná bolest - lze ho sledovat jen díky "červenému tlačítku" jelikož je kvůli vysílacímu času pracujícímu jedinci v premiéře poněkud nedostupný. ČT docela umí zajímavé pořady uklidit či s nimi šoupat, aby setřásla diváky. Tento pořad mohu klidně označit jako moji srdcovku. ()

Maryinka 

všechny recenze uživatele

Obsahově je to mírný nadprůměr - záleží na reportáži, některé jsou záživnější, jiné již méně. A protože ve zpravodajství se to hemží jen samými špatnými událostmi, staly se pozitivní pořady jako je tento hotovou nutností. Původně jsem hodnocení schválně jen z principu trochu nadhodnotila na 4*. Kvůli opakování témat (vozíčkář i se svým handicapem žije naplno/sportovec se zranil, ale naučil se s tím plně žít a cvičí na paralympiádu/muž má vrozenou vadu, ale přesto žije plnějším životem než většina z nás... žena profesionálně vyrábí ručně dělané kabelky/rodina si udělala z ručně dělaných koberců živnost/Česko je velmi žádané ve výrobě houslí/muž se živí restaurováním nábytku...) a jedné příšerné a jednostranné reportáži o stigmatech ale musím své hodnocení snížit na 3*. Škoda. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama