Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proud dobrých zpráv, originálních nápadů či lidí, splněných přání a inspirativních příběhů s Ivetou Toušlovou a Jiřím Rejmanem. Zkrátka barevné osvěžení pro celou rodinu. Nový zábavně-publicistický pořad autorky Ivety Toušlové, která se bude v jeho moderování střídat s oblíbeným sportovním komentátorem Jiřím Rejmanem. Pestrý, moderní magazín přinese vždy jednou týdně pětici reportáží s pozitivním vyzněním. Půjde o silné příběhy zpracované dynamickou reportážní formou. Tvůrci se zaměřují na to, co se v naší zemi podařilo, v čem jsme dobří a úspěšní, nebo dokonce hrajeme ve světě prim. Pořad si bude všímat našich prvenství, hledat pozoruhodné lidi s originálními nápady, vynálezce, vědce, umělce, tvůrce, ale i hrabalovské pábitele či takové, kteří zvítězili sami nad sebou, zákeřnou nemocí nebo zachránili lidské životy. Gejzír bude ale také o splněných snech, unikátních operacích, archeologických nálezech, objevech, obnovených tradicích i obyčejích nebo výročích. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

PowPow 

všechny recenze uživatele

Ten pořad mám opravdu rád. Ve stejnou dobu dávají na Nově Prásk!, který divákovi předkládá kýbl hnoje v podobě drbů ze světa rádobycelebrit slavných jen tím, že si jsou expartnerkou někoho, kdo měl kdysi štěk v Ulici. Tady vám ukážou zajímavé a kreativní české lidičky, o kterých jste v životě neslyšeli. Týdenní televizní dávka inspirace a dobré nálady. Byť to není nijak brilantní, tak tomu klidně dám plnou palbu, protože to u nás v současnosti nemá obdoby :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To by člověk neřekl, že je kolem nás tolik zajímavých lidí. Koncept Gejzíru je totiž v každém díle ukázat pár lidí z naší země, kteří jsou nějak činí, něco dokázali nebo na něčem pracují. Mnohdy je hodně zajímavé na některé příběhy koukat. Když v televizi na Gejzír narazím, neváhám a zírám nad šikovností nebo zručností lidí, ale i schopností nadchnout se pro něco. ()

Maryinka 

všechny recenze uživatele

Obsahově je to mírný nadprůměr - záleží na reportáži, některé jsou záživnější, jiné již méně. A protože ve zpravodajství se to hemží jen samými špatnými událostmi, staly se pozitivní pořady jako je tento hotovou nutností. Původně jsem hodnocení schválně jen z principu trochu nadhodnotila na 4*. Kvůli opakování témat (vozíčkář i se svým handicapem žije naplno/sportovec se zranil, ale naučil se s tím plně žít a cvičí na paralympiádu/muž má vrozenou vadu, ale přesto žije plnějším životem než většina z nás... žena profesionálně vyrábí ručně dělané kabelky/rodina si udělala z ručně dělaných koberců živnost/Česko je velmi žádané ve výrobě houslí/muž se živí restaurováním nábytku...) a jedné příšerné a jednostranné reportáži o stigmatech ale musím své hodnocení snížit na 3*. Škoda. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

No, Ivča má docela dobré projekty (Toulavka atp.), ale Gejzouš je poněkud divný – popouzí mne, když spolumoderátor sedí na big písmenech, namísto toho, aby sic nabídl dámě. Na druhou stranu, dáma by v modelech, které dodává v ČT dobře zaháčkovaný butik, stejně nemohla nic jiného než stát či udělat několik kroků. Také mne udivuje vysílací čas – v 8:10hod v rádiu, na vlnách bývalé stanice Praha, frčí legendární Meteor, který sledují stejní občané. A to se státní sdělovadla tváří, že kooperují – prd leda! *odstavec* Daleko lepší býval pořad Port, ale kde je mu konec. Edit: nevím, co to do mě vjelo, když jsem to psal, ale musím přiznat, že je to jeden z mála pořadů, který šíří "dobrou náladu" až snad hrdost a vlastenectví. Nazval bych to: magazín dobrých zpráv. Jediná bolest - lze ho sledovat jen díky "červenému tlačítku" jelikož je kvůli vysílacímu času pracujícímu jedinci v premiéře poněkud nedostupný. ČT docela umí zajímavé pořady uklidit či s nimi šoupat, aby setřásla diváky. Tento pořad mohu klidně označit jako moji srdcovku. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Po Pečeném sněhulákovi jsem opravdu začala pochybovat o smyslu televizních poplatků, ale Gejzír to docela zachránil - uvidíme jak budou vypadat další díly. Podobný formát pořadu mi v televizi chyběl. Oddychovka, po prvním díle s reportáží ze šnečí farmy zatím za 4*. ()

Nail 

všechny recenze uživatele

Pozitiva jsou v dnešní době hodně potřebná. Rozhodně lepší pořad než televizní noviny plné negativ, mordů apod. Takovém pořadům fandím. ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

To najlepšie čo na ČT ide. Človek sa dozvie koľké stovky zaujímavých ľudí a firiem existuje v ČR. Naozaj z toho srší dobrá nálada a pozitivita. Príbehy sú spracované veľmi pekne. Občas by si niektorí zaujímaví ľudia zaslúžili aj celý diel, občas je to tak akurát. Radi sa na to so ženou kukáme. ()

Apofis28 

všechny recenze uživatele

V celku dobrý pořad poukazující na novinky moderní doby a další zajímavosti, jen kolikrát žasnu nad tím, na čem všem se dá vydělávat peníze (viz. slečny co se na internetu fotí pokaždé v jiných hadrech a píší co budou celý den dělat....) :-) ()

Reklama

Reklama