Reklama

Reklama

Naegen neomoo sarangseureowoon geunyeo

(seriál)
  • Jižní Korea 내겐 너무 사랑스러운 그녀 (více)

Epizody(16)

Recenze (7)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Není to až takový průšvih, jak jsem podle hodnocení na různých webech čekala, ale když si vzpomenu, jak moc jsem se na tenhle seriál těšila, je to zklamání. Nevěřila bych, že to někdy napíšu, ale Rain nehrál nic moc. Po většinu času se tvářil, jako by svoji roli dostal za trest. Ve své kůži mi přišel až v posledním díle, kdy měl možná radost, že už se blíží konec. Nemyslím si, že by už neuměl hrát, spíš ke hraní nedostal šanci. Ale aspoň, že ho stylisté tak pěkně oblékali. Atmosféra na mě byla až dost melancholická. Jako film by to šlo, ale po šestnácti dílech jsem z toho byla docela unavená. Mezi Rainem a Krystal to prostě nejiskřilo. Navíc si pořád nejsem jistá, jestli má Krystal na to, aby dostávala hlavní role. Je sice nadaná, ale nemá podle mě až tak velké charizma. Takže průměr. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Rain a Krystal tak moc postrádají mezi sebou chemii, že je až utrpení na ně koukat, jak se dávají dohromady. Kdyby alespoň příběh byl něčím ozvláštněn, aby to nebyla taková "bolest" na to koukat, tak by to šlo, ale bohužel. To je opravdu poprvé, kdy velmi velmi lituji, že hrdinka neskončila s tím druhým. Neměli sice kdovíjakou chemii, ale fajn se na ně koukalo. Byli spíš jako dobří kamarádi, každopádně bych spíš shipovala je dva, než jak to udělali scénáristé. K tomu navrch Rain ani Krystal nezahráli nic světoborného, přesvědčivého, ostatně on tady nikdo. Všechno to bylo takové průměrné, podprůměrné, že se divím, že jsem to dokoukala. Nudné. Pokud máte času nad hlavu a jste fanda Raina/Krystal/L, koukněte, jinak se raději porozhlédněte po něčem jiném. Slabé 2*. Přeloženo. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Moc se tedy Rainovi návrat na domácí obrazovky nepovedl. Ne, že by mě to vysloveně nudilo. To zase ne, ale chutnalo to jako svíčková bez brusinek. Taky ji sním, ale není to ono. Na to, že jde o seriál z hudebního prostředí, nebyl ani soundtrack nijak extra. Ještě, že tam byl eLko a milenecký pár, u kterého Se Na bydlela. Ti tomu dali alespoň tu trochu šlehačky. A zase ten konec. Už mě přestává bavit, jak si Korejci neumí všechno vyříkat na rovinu a raději to dusí v sobě. Logicky pak dělají pořád ta samá hloupá rozhodnutí. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Nefunguje chemie mezi hlavními postavami, dokonce jsem dost doufala, že se dá dohromady s ňuňákovským idolem, kterého si fajně vystřihnul Myung-soo Kim. Rain... měl asi celou dobu zácpu, jinak si ten jeho všudypřítomný hrozný výraz nedokážu vysvětlit. Krystal podle mě tady tu hlavní roli taky úplně nezvládla. Nuda, bejby, nuda. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Budu muset dát zapravdu nejen Zíze, ale i ostatním hodnotícím. První dva díly byly docela hezké, rozjíždějící. Pak to bylo takové o ničem. Rein mi přišlo, že ani nehrál. Byl takový smutný. Krystal byla sympatická, ale za pár hodin už bych si vzpomněla na více korejských hereček, který mi takové přišly. Ten s blonďatými vlasy byl hezký a dobře se v seriálu choval. Takové sluníčko. Kdyby se na to nekoukala mamka tak ani nedokoukám. A to i ona přeskočila 7 dílů :). A na konci řekla: "Co mu to v té Americe provedli?" Je mi tohohle seriálu líto, ale pro mne si víc jak 2* nezaslouží. ()

Webgirl 

všechny recenze uživatele

Až na ten násilnej zvrat na konci se mi to líbilo. Ze soundtracku nejvíc zaujala Only you. Sice jsem na to koukala kvůli Rainovi, ale L byl nakonec sympatičtější. ()

Hachi707 

všechny recenze uživatele

Nejvíce se mi líbil první díl, kde se aspoň něco dělo. Krystal vypadala, že dostala postavu s úžasným charakterem a Rainovi ten protiva docela slušel. Pak už je celý seriál nudný. Dvojice má tak bezduchý vztah, že si při každém pokusu o romantickou scénu připadáte nechutně. Přitom se snaží tvářit, že bez toho druhého umřou. Děj také není nijak zajímavý. L tady špatný nebyl, a pak jsem měla hodně ráda Alexovu postavu, ale to je vše. ()

Reklama

Reklama