Reklama

Reklama

Krampus: Táhni k čertu

  • Česko Táhni k čertu! (více)
Trailer 1

Kdo se nikdy nebál, že ho na Mikuláše odnese čert, ten ať hodí vánoční ozdobou. A to jste přitom nenarazili na nejstrašlivějšího z pekelníků, na Krampuse. Temný protipól všech vlídných symbolů údajně nejkrásnějších svátků v roce dokáže spolehlivě vyděsit nejen děti, ale i nevěřící dospělé. K tomu, aby se vám zjevil a strčil vás do pytle, přitom stačí tak děsivě málo. Puberťák Max žije v obyčejné rodině, kde jsou vztahy a emoce jako na houpačce, tedy chvíli nahoře, chvíli dole. Aktuálně jsou u bodu mrazu, protože se blíží poněkud vypjaté období Štědrého dne a navíc na svátky dorazila rodina máminy (Toni Collette) sestry (Allison Tolman), která patří k trochu jinému civilizačnímu okruhu, diplomaticky řečeno. Místo klidu a míru proto v téhle rodině vypukne peklo, na což Max velmi nešťastně reaguje prohlášením, že by Vánoce nejraději zrušil. V tu chvíli začne venku zuřit sněhová vánice, po které už nic nebude, jako bylo dřív. Nejen že přestane jít elektřina a nedá se nikam dovolat. Za okny jejich domu se začnou zjevovat děsivé stíny, které získávají čím dál děsivější kontury. Krampus vytáhl v čele armády monster potrestat ty, kteří zavrhli Vánoce. Místo svařáku začne téct krev. A nikdo netuší, jak to zastavit. (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Ak by niekoho zaujimalo tak uz vyslo: 

Krampus.2015.The.Naughty.Cut.2160p.UHD.BluRay.x265.10bit.HDR.TrueHD.7.1.Atmos-B0MBARDiERS

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Vecernicek

v té kouli budou prožívat šťastné a veselé vánoce (jako z pohádky) neustále do kola, jelikož všichni si jich nevážili a o vánocích byli sobecký, zlý,  hádali se mezi sebou atd a Krampus jim připomněl skutečného ducha vánoc https://www.youtube.com/watch?v=tITz-42MbRI to Krampus dělá https://www.youtube.com/watch?v=cJYcniZpT1Q ale ano konec je perfektní, jelikož bourá ten koncept šťastné a veselé a že všechno skončí dobře.

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Vecernicek

Spoiler: Skončilo to špatně, což se mi líbí, že to alespoň nemá ten tradiční dobrý konec. Ten Krampus je vlastně uzavřel do té koule a bylo vidět, že takhle tam uzavírá i ostatní rodiny do těch koulí. A tam jsou navěky uvězněni.

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

Mohu se zeptat těch se zkušenějším okem, jak to vlastně skončilo? Píšete že se smaží v pekle a v kouli je co? jen jejich duše? A nebo se mu to celý jen zdálo? Mě příjde ten konec takovej zbytečně domotanej.

na příspěvěk reagoval BMW12, Yoshitsune

zsn

zsn (hodnocení, recenze)

Jeee, na tenhle film jsem malem zapomnela - zatim se televize neodvazuji to vysilat, co? :D

na příspěvěk reagoval BMW12

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

V zajímavostech se píše, že ty dvě herečky jsou ve filmu sestřenice a v reálu sestry. Proč jsem měl celou dobu za to že i ve filmu to jsou sestry? Nějaká indicie o tom, že by to měli být sestřenky? Jen tak mimo příběh.

na příspěvěk reagoval Marceloo

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

GarfieldM

Zemře třesení v garáži... No když už jsi to vyspoileroval... O.o

Ne myslím že né, v těch koulích jsou jen jejich duše, těla hnijou na dně té pekelné výhně. 

Zbytek leží v žaludku toho křiklouna.... fakt, jedno velké vykrádání Pána loutek a Křiklounů. O_o

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

A dvojka bude ve stylu evil dead,jak se prckové dostanou z koule a budou bojovat o svobodu.Ta němka mě fakt sere.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel GarfieldM smazal svůj příspěvek.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Mě prostě ten Krampus nějak moc nebavil a stejně tak se mi moc nelíbil. :-( Možná až na nějaké světlé místečko např. v podobě klauna ze skřínky kdy pojídá holčičku, :-D to se mi líbilo ale jinak to bylo velice slabé a otřepané, nepřineslo to nic nového a ani dost zajímavého aby mě to dostatečně bavilo a líbilo se mi to. Je to škoda protože jsem od toho upřímně čekal trošinku více, než jen klasický milionkrát dokola ohraný Americký nezáživný Horor s prvkami komedie a celé to všechno postavené na něčem z říše Fantasy. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

Nejzábavnější na týhle volovině byly 3 vteřiny z mobilní verze Dead Space.

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Mě to sedlo - nazývat to hororem vskutku nejde - ale bylo to zábavné a místy i překvapivé. A závěr se povedl - bude happy end - nebude - bude - nebude :-) Na vánoce si to dám znovu :-) 

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Možná trochu škoda, že nebylo gore, ale tak taková Vánoční pohádka o lidech a o jednom hodném staříkovi, který jím donese Vánoce jaké si zaslouží....... Mohlo to být lepší, ale i horší. Atmosféra nebyla špatná a postavy ušli.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Trailer je lepší než celý film a to je špatně. Neříkám, že to bylo velmi zlé jen to nebylo něco u čeho bych byla nějak nadšená prostě jen takový suchý průměr. Opravdu podle traileru jsem čekala něco mnohem lepšího. Smutné je to, že to nejlepší je v tom traileru a film pak už nemá moc co nabídnout co se týče celku. O horor moc nejde je to spíše rodinný film a je hlavně zaměřen pro děti školou povinné a nenáročné diváky celkově. Jediné co můžu pochválit je práce s kamerou.

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

tak toto ma vylozene sklamalo, potencial Krampusa, ktore ho ani neuvidime poriadne, bol zabity a same zbytocne sceny, medovnickari trapni, mohli by nabuduce spravit "kvalitny" film o Krampusovi bez trapnych vtipov, to by bolo fajn 

Earl_23

Earl_23 (hodnocení, recenze)

Nevzpomínám si, kdy jsem u filmu strávil promarněnějších 96 minut. Fakt jsem se na to těšil, ale od poloviny filmu neskutečná hovadina. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69, TheDon

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

TheDon

A to jsi vzal kde? O.o

Prostě když klimbám... a usnu u toho tak se na to prostě potom kouknu znova... za koho mě máš ty! :D

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak jestli hodnotíš filmy, když u nich spíš, tak přemýšlím, proč se na to koukáš a máš tu profil. Jako zvuková kulisa ti poslouží i Šlágr a nebudeš sem pálit hodnocení filmů, který jsi ani neviděl. To je na facku.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dannyd14

To já si počkám už na CZD verzi.... jako že jde český dabing poslední dobou vyloženě do sraček... ale, pořád lepší než louskat originál, případně je to dobrá kulisa a mám tak přehled o tom se ve filmu zrovna děje, když třeba klimbám či čučím někam jinam do blba... :D

na příspěvěk reagoval TheDon

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

TheDon

veď nie, mal som skôr na mysli kvalitu, že to nie je CAMrip :) horšie, že som to zistil až teraz v noci, sa mi kvôli tomu nechce ísť spať :D

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

ááá, už je aj online, hoci len s ENG titulkami, ale aj to poteší a obraz je v pohode a inak ubehlo viac ako 2 mesiace, skoro 3 a filmy zvyknú byť na stiahnutie už po mesiaci, ale nevadí, hlavne, že to je tu a môžem si to vychutnať vďaka skvelým uploaderom

na příspěvěk reagoval TheDon, Prometheus69

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

Kedy to uz konecne vyjde? uz ubehla pekne dlha doba a stale nic. Keby som si vsimol skor datum premiery, aj by som na to skocil do kina, ale nikde to uz ani nepremietaju. Cakanie na toto bude ako cakanie na Socialisticky zombie mord.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

FAITH.BABE

FAITH.BABE (hodnocení, recenze)

Wicky

Majkl Daugerty :D
Hahah, vydržela jsem ty žvásty poslouchat 20 sekund a musela sem to vypnout nebo by za mě začala myslet moje ruka.
Bodla by mě nožem dvakrát do každýho ucha a ve finálé by mi vyndala i bulvy který by následně spláchla do hajzlu.
Udělejte pro sebe něco a vyserte se na to.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ywo666

tohle je snad horší jak drogy, tohle je jako když něco nechutného, vyleze z člověka prostě klasika horor jak vyšitej :))

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Když už tady páni recenzenti nechali video, já tu nechám vzkaz "tomu, co řeže pruty" -


Udělat odvážný krok - flus - bych doporučil tobě. A to ten, abys už nelezl před jakýkoliv foun - flus - a radši si pohonil a vystříkal - flus - v příšeří sálu u nových Star Wars. Flus, flus!

Uživatel Bloody13 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama