Reklama

Reklama

Epizody(18)

Obsahy(1)

Blade Man je príbeh o mužovi, ktorý si v pocite hnevu a nespravodlivosti nechá "vyrásť" na tele tŕne v podobe ostrých nožov. Joo Hong-bin (Lee Dong-Wook), je urastený, bohatý, mladý šéf spoločnosti vyvíjajúcej hry. Má ale jednu preveľkú chybu: je emočne nestály, veľmi rýchlo sa rozhnevá a nevie si rady v normálnej konverzácii, okrem toho je veľmi citlivý na vône a chute. Všetko sa zmení, keď jedného dňa vojde do nemocnice a "zacíti" Son Se-dong (Shin Se-Kyung), mladučkú programátorku, ktorej hru prebrala práve jeho spoločnosť. Se-dong si z letiska odnesie malého chlapca Changa, ktorý sa jej drží ako kliešťa. Hong-bin chce Se-dong získať pre spoločnosť, aby mohol byť v jej prítomnosti.Odohráva sa však aj niečo záhadnejšie. Hong-bin nevie pochopiť, prečo vždy odpadáva, keď prší, a čo pred ním skrýva jeho bodyguard. Čo sa stane, keď Hong-bin zistí, že Chang je jeho syn? Kde a žije vôbec Changova matka? Dokáže Se-dong naučiť Hong-bina byť správnym mužom? A čo keď Hong-bin zistí pravdu o svojej schopnosti?
Blade Man je zaujímavo poňatý seriál s prvkami nadprirodzena a nádychom romantiky i humoru. Zameriava sa na neskoro dospievajúceho muža, úžasné dievča, ktoré sa až chorobne stará o ostatných, a osudové stretnutie otca so synom. (Eawy)

(více)

Recenze (2)

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Slovo nevrlý dostatečně nevystihuje povahu hlavního hrdiny. Já jsem měl po zhlédnutí prvního dílu na jazyku spíše nevychovaný spratek. I přes to jsem jeho charakter skousnul v naději, že to bude už jen lepší. Dalším mínusem hned prvního dílu byly nejrůznější hlasité projevy – od křičení až po brečení. Vím, že u asijských počinů se pohybujeme v jiné intonační vlně, ale i tak no mě bylo místy dost na hraně. Na druhou stranu to dost zachraňoval Han Jung Soo. O dob Magistráta ho prostě můžu ;) Ve druhém díle jsme omezili hlasité zvukové projevy, ale zase jsme nebyli přítomnosti malého kluka a jeho věčného pláče. Obecně sice proti dětem nic nemám, ale v doramách umí být pěkně otravné, a já jen doufal, že to nebude i tenhle případ *-*. Bohužel, ten kluk na každé slovo, které nebylo proneseno mírně a s úsměvem, reagoval pláčem. A to pořád a neustále. Fakt mě to docela točilo! Plus jak s ním bylo zacházeno. Dost mi to zavánělo kultem dítěte a já jen skřípal zuby. Později se pláč utišil, ale zase nastoupila potřeba hlavní hrdinky všude a všem pomáhat. Kolem 6. dílu jsem váhal, zda pokračovat ve sledování. Protože i když příběh nebyl až tak špatný, jednotlivé prvky dost kazily potěšení ze seriálu. Ale sekretář převážil misky vah a já dal Blade Manovi ještě jednu šanci. Ostatně spíše než romantická linka mě zajímaly záporné a pletichařící postavy. Ústřední dvojka si mohla vyvádět, jak chtěla, ale já jsem spíš vždycky čekal na tatíka našeho CEO (Kim Gab Soo má k těm tvrdým otcovským rolím nějak blízko, či co) či na madam Yoon. Prostě mě daleko více zajímaly postavy vedlejší než ty hlavní. A po 12. díle jsem na romantickou linku rezignoval docela, protože i když jsem si Blade Mana pouštěl hlavně kvůli té romantice, tak mi ti dva prostě nekápli do noty. Docela dlouho mi ale trvalo, než jsem přišel na to, proč tomu tak je. SPOILER: Ono je to totiž tím, že se v jejich vztahu vlastně nic neděje. A když už se objeví překážka, tak je to v podobě Kim Tae Hee, což je ta úplně nejhorší možnost, co se mohla stát. Nesnáším totiž oživování mrtvých postav! OST je ale v tomto případě nadprůměrné a uchu lahodivé ;) Hodnocení – dnes to bduou 2 hvězdičky, protože ať mhouřím oči, jak chci, tak přeci jen je hlavní příběh postaven na romantice a malém klukovi a ani jedno z toho mě neoslovilo. (5/10) ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Tak do poloviny to bylo bláznivé, ale vtipné. Hodně jsem se nasmála, líbily se mi napsané charaktery postav, navíc malý Chang byl vážně rozkošňák. [Spoiler] Pak ale začali křísit mrtvé a z bláznivé komediální romance se stala trapná a zbytečná přetahovačka o to, kdo se pro koho obětuje a proč. Navíc konec byl pro mě naprosto neuspokojující. Ách jo. ()

Reklama

Reklama