Reklama

Reklama

Michael Jackson - Live History World Tour in Munich (1997)

(koncert)
Hudební
Německo, 1997, 2:00:22 min

Hrají:

Michael Jackson

Obsahy(1)

Koncert, který se uskutečnil 6. 7. 1997 na Olympijském stadionu v německém Mnichově. Jedná se o koncert z druhé části turné HIStory ke stejnojmennému albu.

Seznam skladeb:
1. Scream,
2. They Don´t Care About Us,
3. In the Closet
4. Wanna Be Startin´ Somethin´
5. Stranger in Moscow
6. Smooth Criminal
7. You Are Not Alone
8. I Want You Back,
9. The Love You Save,
10. I´ll Be There
11. Billie Jean
12. Thriller
13. Beat It
14. Blood on the Dance Floor
15. Dangerous
16. Black or White
17. Earth Song
18. Heal the World
19. HIStory (Spidey3)

(více)

Recenze (10)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

"Everyday create your history!" Ultimatívny koncert. Megaprodukcia nadpozemských rozmerov, hit strieda hit. Michael v mojom obľúbenom (new-jack-swingovom) období. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Po 18. letech jsem si pro nemožnost vybrat si z dvaceti televizních kanálů přijatelný a sledovatelný pořad, sáhla do svého archivu pro nahrávku Jacksonova koncertu History z Mnichova z roku 1997. A udělala jsem dobře. Nevšední brilantní zážitek a to jak poslechový tak i vizuální. Michaelovy koncerty mají dokonalou choreografii v precizním provedení a působivé efekty, takže je musíte nejen slyšet, ale i vidět. Je to pro mne jediný interpret, který je schopen svou hudbu rozpohybovat. Také je zajímavé sledovat, jaké emoce vyvolávají jeho vystoupení u statisícového publika. ()

Martyna 

všechny recenze uživatele

Every path you take you’re leaving your legacy... History je pro mě nejlepší Michaelovo album. A tady se starším i novým písním dostalo tradičně precizní a výpravné choreografické péče. Když se tohle vysílalo v televizi, třídní se nás druhej den ptal, co bylo v televizi, že jsme tak duchem nepřítomný (byla to řečnická otázka). VHSku s nahraným koncertem jsem půjčovala kámoškám, případně jsme se opakovaně scházely a koukaly na to. K týhle show se nedá nevracet. ()

RoCho 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený koncert z Mnichova je jednim z 85 koncertů světového turné History, které začalo 7.9.1996 v Praze. Zde poprvé z velké části byl použit zpěv na playback. Jackson už tou dobou údajně trpěl chronickým zánětem plic a nezvládl by při své choreografii a zpěvu udýchat tolik koncertů najednou, což mu v minulosti nedělalo žádný problém. Neni tedy pochyb o tom, že by živě zpívat neuměl, svým fanouškům už to dokázal mnohokrát za celý svůj život. Byl to velký perfekcionista a velmi mu záleželo na dokonalosti svých vystoupení. Playback je tedy velmi šikovně vsunut do živé hudby a po většinu koncertu si vlastně ani nevšimnete, že by nezpíval živě. Písně "Wanna Be Startin Somethin" a "Jackson 5 medley" byly tradičně Full Live, některé další písně jen z části. History Tour je tedy jedna velká monstrózni show vypilovaná do posledních detailů s fascinujicí choreografii vyladěnou jako nikdy předtím. Michael zde předvedl své nejznámější hity, které doplnil novými písněmi z alba History. ()

Reklama

Reklama