Reklama

Reklama

Gombby a jeho zelený ostrov

(seriál)
  • Portugalsko Gombby's Green Island
Animovaný / Rodinný
Portugalsko, 2010, 13 min

Obsahy(1)

Gombby, Strawy, Celeste, jeden strašně ospalý malý kluk a jejich ostatní kamarádi, ti všichni žijí společně na Zeleném ostrově.
Obilná pole, lesy, vodní melouny. To všechno jsou místa a věci, se kterými a ve kterých naší malí kamarádi zažívají svá úžasná dobrodružství. V jejich čele nikdy nechybí malý Gombby.  Společně řeší například záhadu pískových hradů nebo hledají konec duhy. O přírodě a okolním světě se toho na jejich výpravách dozvíme ještě mnohem a mnohem více. Čtyři nádherně zbarvení ptáčci, Do, Re, Mi a Fa, na jejich cestách také nesmí chybět, a nikdy nechybí ani pan Šikulka, jejich oblíbený vynálezce kuriozit. Vynalezne třeba obří mýdlovou bublinu, která vyrábí různé stroje a přístroje, zavlažovací systém, díky kterému je celý ostrov nádherně zelený a vesmírnou raketu, ve které se naši malí zvídaví kamarádi vydají na Měsíc!.
Zelený ostrov je místo, kde se Gombby a ostatní společně učí, jak důležité je mít kamarády a sdílet s nimi všechny nápady, radosti i strasti. Je to seriál, který dětem ukáže, jakou sílu a moc kamarádství má. Ale nejen to. Děti se nenásilně dozví mnoho zajímavostí a uvidí, jak dělat správné životní volby. (TV JimJam)

(více)

Recenze (2)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady propagačních materiálů ekofašokliky. Promiňte, ale já si děti zfanatizuji sám, děkuji pěkně. Proto jsem si je dělal, ne? Neberte mi jedinou radost, když už to stojí tak nekřesťanské prachy.... ,,Animace" je natolik příšerná, že se figurek bojí nejen pinďata, ale i já, a to se jinak neleknu ani barbarů z lesů, bažin či Brna. Neznám kvalitu originálního znění, ovšem nechce se mi věřit, že by byla tak kurevsky mizerná, jako u překladu. Konkrétně zpěvy rvou uši i borcům s absolutním hudebním hluchem. Tááákže - aby se svět zase vrátil do rovnováhy, beru nůž na koberce, venku pořežu dva, tři zajíce, pokácím půl kila jetele, plivnu na duhu a jestli cestou potkám velrybu, vytáhnu ji na břeh a nikomu o tom nepovím! ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama