Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Doby, kdy byl BoJack hvězdou sitcomu Koniny, jsou dávno pryč. Teď se poflakuje po Hollywoodu a okolí oblažuje svými stížnostmi a barevnými svetry. (Netflix)

Recenze (32)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack se chvíli dost hledal (seriál polovinu řady, titulní cynický, sebedestruktivní kůň desetiletí), postavy představil přes alkoholové excesy a sobecké naschvály, tudíž nešlo si k nim hned najít cestu. Jakmile ale do popředí protlačil smysluplné (vážné) zauzlení, dokázal skrz sarkastický humor a satirický obraz Hollywoo-u probudit opravdové city i v nitrech jednoduše animovaných antropomorfních zvířat. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fanoušky Phinease & Ferba nebude seriál žádným extra překvapením, pro ostatní povětšinou sprostě mluvící kůň Bojack (skvělý Will Arnett) patrně ano. Hláškami a popkulturními narážkami se rozhodně nešetří (Quentin Tarantulino ftw!) a sice mi trvalo více než rok se první sezónou prokousat, nyní už jsou Netflixu titulky, takže to půjde rychleji. Mohu doporučit, mnohem lepší než přehypovaný Rick & Morty.. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem z vícero zdrojů upozorněn, že Bojack je jeden z projektů, který si vás zaháčkuje až ve své pozdější fázi, první série je údajně dosti slabá oproti náloži, kterou představuje zejména nejzazší konec seriálu. Přes to všechno se mi ale tenhle netradiční animovaný dramedy koncept vryl pod kůži už hned zpočátku a přestože zůstáváme prozatím na 80 %, nemám pochyb, že se vše pořádně rozjede. [viděno na Netflixu] ()

J.F.B. 

všechny recenze uživatele

Seriál sází na témata, která dokáží vcelku spolehlivě uvrhnout člověka do melancholie a nepříliš optimistických úvah o vývoji lidské společnosti, bohužel však jejich zpracování je většinou spíše průměrné a nezanechává silnější dojmy. Najdeme tu několik skvělých i vtipných nápadů, pamětihodných dialogů, scén a postav (z vedlejších mne chytl zvláště Quentin Tarantulino), ale ani ty u mne zrovna nedokázaly vyvolat záchvaty smíchu, jelikož jsem byl otupen zbytkem děje. Takže i když mne postavy BoJacka Horsemana, Todda i mnohých dalších docela zaujaly (a i animace mi též vcelku sedla), tak nemám úplně chuť pokračovat dál, ač další série mají být mnohem zajímavější a lepší. Ale aspoň jsem se konečně odhodlal započít jiný seriál s Aaronem Paulem také ve vedlejší roli. (♪♫) [viděno 1.10.2020] ()

Danqo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LOL spomedzi všetkých krajín na svete sme boli v prvej sérii spomenutí trikrát: S01E03 "An endorsement for a Slovakian yougurt." S01E09 "It was wither in Prague" & S01E12 "You don't have to go all the way to the Chechnyylavakia." Náhoda? Nemyslím si. Myslím si, že v teame je nejaký vtipný Čechoslovák. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (79)

  • Na Pinkyho hrnčeku je nápis „Keep Clam and Carry Prawn“, čo je paródia na frázu „Keep Calm and Carry On“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama