Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Doby, kdy byl BoJack hvězdou sitcomu Koniny, jsou dávno pryč. Teď se poflakuje po Hollywoodu a okolí oblažuje svými stížnostmi a barevnými svetry. (Netflix)

Recenze (32)

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série tohoto seriálu prodělala zajímavý vývoj. První díly kromě určité dávky nekorektnosti nevystupují ze škatulky animovaného sitcomu, jehož pravidla se nemění snad už od Flinstoneových. Od cca čtvrtého dílu, ale ubývá humoru, přibývá závažnějších témat a jednotlivé epizody na sebe začínají navazovat a poměrně obšírně se řeší témata vyhoření, smrti, zrady, lidských kvalit a další. A celkový vývoj postav připomíná Slámovy filmy. Na začátku jsou všichni v pr*, na konci ještě o trochu víc. ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 1. série – 85% Velmi průměrný pilot a celkový rozjezd seriálu. Nicméně ještě jsem asi nezažil, že by se seriál graduálně díl od dílu zlepšoval. U mě proběhla gradace zhruba v 10 díle sezóny. Ačkoliv následující díl a finále je pro většinu lidí to hlavní, já se k této části stavět nemůžu. BoJack Horseman pro mě bohužel není dost relatable. Nebo spíš naštěstí? ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem z vícero zdrojů upozorněn, že Bojack je jeden z projektů, který si vás zaháčkuje až ve své pozdější fázi, první série je údajně dosti slabá oproti náloži, kterou představuje zejména nejzazší konec seriálu. Přes to všechno se mi ale tenhle netradiční animovaný dramedy koncept vryl pod kůži už hned zpočátku a přestože zůstáváme prozatím na 80 %, nemám pochyb, že se vše pořádně rozjede. [viděno na Netflixu] ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start uměl být dost krkolomný. Ale díl po dílu se dokážete naladit na náladu seriálu, smysl pro humor a i jeho určitou filozofii. Subjektivně. Představa, že tohle vše se bude prohlubovat a zlepšovat je více a více vzrušující. Vše doplněno hereckými výkony dabingu na úrovni a touhou seriál maratónovat. Konečně něco v tomto styl od Netflixu, po měsíci zdarma. Jeden velký světlý zítřek čeká. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fanoušky Phinease & Ferba nebude seriál žádným extra překvapením, pro ostatní povětšinou sprostě mluvící kůň Bojack (skvělý Will Arnett) patrně ano. Hláškami a popkulturními narážkami se rozhodně nešetří (Quentin Tarantulino ftw!) a sice mi trvalo více než rok se první sezónou prokousat, nyní už jsou Netflixu titulky, takže to půjde rychleji. Mohu doporučit, mnohem lepší než přehypovaný Rick & Morty.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (79)

  • V tejto epizóde môžeme vidieť nápis „Beers“ rovnakým písmom ako nápis ,,Cheers“. Čo je odkaz na rovnomenný seriál Cheers (1982). (Pat.Ko)
  • Sarah Lynn vraví, že Andrew Garfield nenávidí pondelky a miluje lasagne, je to možný odkaz na kocúra Garfielda z rovnomennej filmovej série. (Pat.Ko)
  • V tejto epizóde sa Vanessa chváli princeznej Carolyn, že má tri dcéry. V 6. sérii má však syna a o súrodencoch sa nehovorí. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama