Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

BoJack obnoví kontakty s kamarádkou z minulosti, která se nastěhuje k němu domů a rozpoutá tam peklo. (Netflix)

Recenze (8)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt chci mít tenhle sitcom ráda, fakt jo, ale nějak se mi pořád zdá, že se tvůrci tak moc snaží z toho udělat hrozně vtipnou komedii, až není vtipná ani trochu, a nakonec z toho je jenom průměrnej rádoby vtipnej seriál. A přitom ten nápad je tak zatraceně dobrej, jenom by z toho chtělo vymáčknout trochu víc šťávy. Hodnocení: 6/10 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma dobré, ale to provedení je takové nijaké, nevtipné a nezajímavé... Podobně jako u pilotu. Takž zase mám pocit, že tomuhle seriálu nikdy nepřijdu na chuť. Lepší 2* ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další poukázání na dost ožehavé téma aktuální společnosti aneb co s naším úsudkem dokáží udělat city. Celkově se jedná o mírný krok zpátky, pokud ale bude seriál pokračovat tímto stylem, tak si jej velmi brzo zamiluju. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubrání plynu je vidět. Námět na scénář o citovém využívání je v komediích vždycky dobrý nápad. Tady ovšem zavládla až moc značná jednoduchost a obyčejnost. ()

Kikinn_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 4- reálně tahle episoda byla takovým seznámením s více postavami a ukázání toho jaký bojack vlastně je doopravdy. Po prvním střetu se Saraj Lynn si lidi beztak říkali že to je nějaká otravná postava ale ona vlastně si za to skoro nemohla. už od mala byla vedená k tomu že sny se jen tak nesplní a k tomu byla mezi lidmi kteří ji vůbec nevychovávali a proto tak dopadla what a sad story. K tomu tu byla první malá taková secret storyline na kterou si jen málo lidi po prvním zhlednutí všimlo takový malý detail kdyby si to někdo pouštěl víckrát. +když ti ptáci vytvořili další problém a bojack ho vyřešil v ani ne 1 minutě v další episodě bylo to docela funny ()

Reklama

Reklama