Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 1 (2014) (série)


Příběh o D (S01E06)

(epizoda)
  • USA Our A-Story Is a 'D' Story

VOD (1)

Obsahy(1)

BoJack žárlí na vztah Diane a pana Piškota. Todd se rozkoukává v novém prostředí. (Netflix)

Recenze (9)

Kikinn_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-4 dobrý vkus -4 stejný názor jako předtím. Taková episoda kde si to mr.peanutbutter zkazil ve vztahu. On to nikdy nemyslel zle ale Diane byla špatný typ člověka pro jeho život. Stejně jako další 4 dívky. On se později zlepšil a nebylo to o typu člověka, jenom o tom jaký byl. Já osobně ho mám rád a myslím si že je hodně podceňovaný protože on takový má být v tom seriálu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem s touhle show začal, přečetl jsem si, že právě 6. epizoda nakopává Bojacka do podobných výšin, ve kterých seriál před pár týdny skončil a on je ten díl opravdu parádní. Bizarní, legrační, smutný i až líbezný. V obdobném duchu doufám ve většinu zbylých 70+ dílů, které mám naštěstí ještě před sebou. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase k té čtvrté hvězdě nechybělo málo, ale stejně - chybělo. Hlavně mi vadí to patetické hraní na city, začínám mít tak trochu obavy, že z toho nakonec bude jenom drama (což by u tak bizarně vymyšleného světa byla nejen úplná blbost, ale samo o sobě by to působilo směšně), ale zatím to jakž takž funguje a potenciál do budoucna v tom pořád vidím. Už si dokonce i začínám zvykat na ty postavy. Silné 3* ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvěle se to rozjelo, líbí se mi ta depresivní stránka - dělá to tenhle sitcom takovej originálnější asi.. :D A postavy jsou musím říct skvěle napsaný, hlavně BoJack - to je mistrovská práce. Hodnocení: 8/10 ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Keď BoJack a Mr. Peanutbutter skončia spolu súťažiť, Diane ide domov s Mr. Peanutbutterom. BoJack sa cíti osamelý a požiada barmana o niečo, čo mu pomôže zabudnúť na problémy. Barman mu dá najprv fľašu kyanidu, o ktorom tvrdí, že je príliš silný. Potom vytiahne fľašu vodky, ktorej hovorí: "Čo sú to? Raňajky?" V epizóde The BoJack Horseman Story, Chapter One (2014) môžete vidieť, ako si BoJack na raňajky dáva vodku do smoothie. (Pat.Ko)
  • Správa o nehode Beyonce má titulok „Dreamgirl Disaster“. Čo je narážka na film Dreamgirls (2006). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama