Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 1 (2014) (série)


Depresivní konec (S01E11)

(epizoda)
  • USA Downer Ending

VOD (1)

Obsahy(1)

BoJack se svérázně pouští do nového projektu a v drogovém opojení dospěje k zajímavého odhalení. (Netflix)

Recenze (10)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak koukám, jdu si veřejně vykopat hrob. Sorry, ale... to bylo jako všechno? Od epizody s názvem Depresivní konec jsem čekal, že bude probíhat buď na slušném mixu dramatu a komedie (ale se smutným závěrem) nebo že to bude strašná citová vydíračka jako S01E08. Prd, ani jedno. Snad jediné, co se mi na téhle epizodě líbilo, byla závěrečná scéna, která byla zatím z celého seriálu nejlepší, nejemotivnější a za ni samotnou bych dal klidně 5*. Ale ten zbytek? Půlku epizodu tvoří poměrně nudný drogový trip, který by chtěl být strašně vtipný, ale na mě působil spíš trapně. A i když si na konci toho všeho BoJack něco uvědomí, cesta k tomu je poměrně nijaká. Proč ty scény jako "vražda" nebo "koště/puška" (nevím, jak líp to nazvat)? Navíc bůhvíjaká haluz ten drogový trip není, ale to je asi způsobené tím, že jsem poměrně otrlý a už jsem viděl dost podivných filmů/seriálů, proti kterým je tahle část jak lahváč Klasika z krámu za nějakých 6 korun. A i ten zbytek epizody je nevtipný, hodně slabý a ne zrovna zajímavý, nemůžu si pomoct. Nebýt toho závěru, tak jsem ještě kritičtější, ale jak koukám, jdu hodně proti proudu. Budiž, nikomu neberu, že je z té epizody nadšený. Ale já prostě ne, jelikož oproti potenciálu, který tu pořád nevyužitě visí ve vzduchu, je to fakt slabota. Lepší 2* ()

Kikinn_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4-Zamotala se mi hlava. Bojack má něco do sebe 4- "When u start sinking u know its too late" jsem si uvědomil jak mě ta episoda oslnila po prvý. Totálně aware episoda kde bojack dostal takovou ránu že ta první je nic naproti tomuhle. Fakt jako klobouk dolů lidem co tohle vymysleli. ještě no namixovat tak že je tam tak dobrý humor a potom si říkáš jestli život má cenu. Líbila se mi teorie že Bojack Charlotte viděl ne jenom jako někoho s kým by prožil život ale také jako cestu k čistému životu ,proto je to ještě víc smutné. K pozitivní věci Bojack si jako málo lidí uvědomil svojí chybu a snažil se to napravit ,protože jeho sen mu ukázal jak špatně dopadl. Ještě bych chtěl vědět jestli to opradu prožil nebo jen viděl části svého alternativního života . Kdyby viděl všechno tak bych mohl říct že ho to fakt zničilo. (she is my Charlotte but the difference is, it must end in oposite terms) ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra a tohle všechno se stalo v jedný epizodě? Proč mi přijde, jako bych právě viděla 10 sérií ve 25ti minutách? Každopádně BoJack se snaží trochu zapracovat na svý knize, ale vlastně dělá všechno jenom ne práci (hmm to mi zní povědomě, čím to asi bude..) a radši se rozhodne se sjet, přičemž následuje skvělejch 15 minut tripu, kterej jsem si kurva užila! A ani ne o 10 sekund pozdějc mě seriál hodí do hluboký propasti deprese.. sakra tenhle seriál mi dává zabrat. Hodnocení: 9/10 ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Diane v epizóde spomenula film Firma (1993). (Pat.Ko)
  • Postava knižního nakladatele tučňáka má na svém pracovním stole hrnek s nápisem: „WORLD'S 3RD BEST DAD.“ Jedná se o referenci na podobný hrníček s nápisem: „WORLD'S BEST BOSS,“ který má Michael (Steve Carell) v seriálu Kancl (od r. 2005). (Shizle)
  • V epizóde zaznela veta: "Hu's not Doctor Quinn. Hu's Doctor Hu!" / "I don't know." / "THIRD BASE!" Je to odkaz na film The Naughty Nineties (1945). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama