Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Několik měsíců po vydání pamětí se BoJackovi nabízí šance získat roli, o které celý život snil. (Netflix)

Recenze (7)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejlepší epizoda z celé první série. Mínusy tam jsou (třeba Smoodie je hodně nedotažený nápad, ale z Halloweenu v lednu (a především z té přednášky) jsem měl záchvaty smíchu, takže to nějak odpustím), ale jinak jsem poprvé u tohohle seriálu nadšený. Geniální mix komedie a dramatu, který nepůsobí trapně, pateticky ani tak, že by přehnaně hrála na city, ale naopak je to všechno uvěřitelné, pobaví to a hlavně se na to dobře dívá. Dokonce i Vincent (který mi sesadil Mr. Peanutbuttera z příčky druhé nejotravnější seriálové postavy) mě v tomhle díle asi dvakrát pobavil a byl tak nějak snesitelný. A v závěr se dočkáme tak skvělého zakončení série, že by se jím dal úplně bez problémů důstojně zakončit i celý seriál. Chytře to mají tvůrci vymyšlené, nesázeli hned na to, že ten seriál bude hit a tak udělali možné zakončení hned v první sérii, kdyby to náhodou mělo malou sledovanost. Tím pádem se ale dalších sérií bojím o to víc, protože těžko říct, kam se to všechno posune - a jestli to bude fungovat tak skvěle, jako tahle epizoda. Moc bych si to přál, ale u tohohle seriálu si člověk nemůže být jistý - některé epizody jsou povedené, jiné stojí za prd. Tak uvidím. 5* ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, kdokoliv kdo označil tenhle seriál jako komedii, myslím že se trochu překliknul. Tragikomedie nebo rovnou tragédie by to vystihovala tak stokrát líp. Protože kurva jenom tady se může z šílený zvířecí komedie stát najednou totální depresivní uh cosi. Každopádně se mi to sakra líbí! Hodnocení: 8/10 ()

Reklama

Danqo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po predchádzajúcej, ultra-depresívnej scéne to vyzeralo na spomalenie a komickú prestávku, ktorá sa však zaryla do tela nenápadne, ale o hlbšie. Tegan a Sara svojou veselou pesničkou v závere zo mňa vyrazili slzu či dve a spolu s nimi aj dych. ()

Zajímavosti (8)

  • Keď Andrew Garfield prijme úlohu vo filme Secretariat, Lenny Turtletaub povie, že "Spider-Manovi nehovorte nie." J.K. Simmons, ktorý dabuje Turtletauba, hral J. Jonaha Jamesona v Spider-Man (2002). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama