Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

„Sekretariát“ se stal velkým hitem a BoJack se konečně cítí pevný v sedle. Když jde ale o jeho osobní život, na co sáhne, to se pokazí. (Netflix)

Recenze (22)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. První série mi přišla jako lepší nadprůměr, u druhé jsem začal vnímat důležitost a komplexnost živoucího světa kolem tragikomických postav (a zároveň byl emocionálně víc zainteresován), no a třetí série mě naproto odpálila. Neuvěřitelně napsaná sonda do několika narušených duší a hlavně fantastická práce s motivy a tématy, na které druzí nemají koule. Jedna z nejsilnějších věcí, co jsem v posledních letech viděl - a to se nebavíme jen o animované tvorbě. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bojack je každou ďalšou sériou ukotvenejší a v zásade veľmi smutný charakter. Jeho vývin je minimálny. Veci okolo neho sa síce dejú ale on sám je nemennou konštantou, ktorá všetko pokašle. Taký Hank Moody v animovanej podobe. (Hoci Hanka mám o triedu radšej). Táto séria sa nesie na vlne úžasných udalostí, ktoré Bojack nevie ako postava naplno doceniť. Ostatné postavy prechádzajú úžasným vývinom. Nebyť posledného vtipu z 8 000 000 dolármi od Todda, páčila by sa mi punchline na konci trochu lepšie. Diel pod vodou bol ale dokonalý. V zásade považujem Bojack Horsemana za seriál na ktorý treba mať trpezlivosť a byť správne nastavený - nie je to až taká sranda ako tu píšu. Ale ocení sa krásnymi nuansami a skrytými odkazmi, ktoré potešia. Hlavne ak viete v akom svete sa to vlastne pohybujeme. 3- séria - 80% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"And one day, you're gonna look around and you're gonna realize that everybody loves you, but nobody likes you. And that is the loneliest feeling in the world." _____________ Už je to jasné - svet BoJacka Horsemana je trojrozmerný, komplexný, živý a nápaditý, pri čom ma v každej epizóde dokáže prekvapiť niečím úplne novým. Poriadne sa mi to dostalo pod kožu a väčšinu času som sa nedokázal odtrhnúť od obrazovky... Okrem toho, práca s postavami a rozličnými motívmi a témami (na ktoré si väčšina tvorcov netrúfne!) je úplne neskutočná a ohromne geniálna! Bez váhania dávam 9,5 planetárií z 10... PS: Štvrtá a jedenásta epizóda sú úplne inde a oblúkom prekonávajú všetko, čo som v tomto seriáli doteraz videl! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak. Bojack je plnohodnotné, komplexní, detailní a živé univerzum. Tvůrci maj tak propracovaný charaktery, že i občas nestíhám hltat veškeré ty perfektní dialogy. Situační humor se zvířatama je pořád na té nejvyšší úrovni, vtipné jsou i expresky během toho, když se vysílaj zprávy, nemám zde pocit prázdnoty a hluché místa absentují, protože tvůrci maj vymakaný aj kulisy, ve kterejch se odehrávaj dialogové přestřelky. Ikonickej díl pod vodou, kde absentují dialogy, působil na mě až meditativně, díky skvělému soundtracku. Seriál mě nadále i drtí po emocionální stránce a diváka nechá vyžrat i v tom nejmenším průseru. Při sledování Bojacka nemám pocit, že by mi něco chybělo. ()

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divák síce sleduje animovanú komédiu, sarkazmus a irónia však presahujú všetky hranice, až zachádzame do dramatickej roviny. Rozorvanosť a hĺbka charakteru hlavnej postavy je šialená. Prepracované a setsakramensky trefné. Nemá epizóda pod vodou je zatiaľ absolútnym vrcholom. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (8/10). BoJack Horseman s každou sérií roste v něco víc než jen vtipnou satiru. Tato série není výjimkou a tvůrci teda hodně přitvrdili. Zpočátku to jede podle podobné šablony jako předchozí série, ale ke konci série se totálně celé zvrhne a dostaneme naprostou emocionální zpověď. Každý člověk si tam může najít kus sebe a nastavit si zrcadlo, které vám vyrve srdce z hrudi, hodí s ním o zeď a potom do něj ještě kopne. Nebudu chodit kolem horké kaše. Konec této série mě dostal emocionálně na kolena. Není to tím, že bych to od tohoto seriálu nečekal. Já jsem to tak trochu tušil. Ale že to bude takhle podané a uvidíme zkaženou duši, která chce zachránit, jenomže od sebe všechny odhání. Potom musí člověk jednu epizodu pomalu rozdýchávat jako jeden díl Black Mirror. Potom tady máme už klasické standardy v podobě vtipných situací zvířat v denním životě a tvůrci to mají fakt hodně dobře promyšlené. Vytahují staré vtipy, postavy a cení si svého materiálu. Asi si budu muset dát od BoJacka Horsemana na chvíli pauzu, protože člověka to rozežírá zevnitř a já chci v sobě zase trochu nashromáždit pozitivní energii, abych o ní díky tomuto geniálnímu, ale zároveň hrozně krutému seriálu přišel. Nejlepší epizoda: That’s Too Much, Man! (S03E11) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack je velmi výstředním seriálovým výtvorem, který spoustu diváků odradí svým netradičním vizuálem a propojením zvířecího a lidského prostředí. To jsou ale naopak faktory, které v mém srdci udělaly pro tohodle sarkastického a věčně nespokojeného koně již nezaměnitelné místo a po prvních dvou sériích, jež se pohybovaly od suprové epizody ke slabší, tenhle seroš naprosto miluju. Prostředí filmařiny, která je mým největším hobby, skvělé vtípky a gagy a hlavně pořádná dávka deprese se zasluhují o to, že BoJacka Horsemana už teď řadím mezi jedny z nejlepších animovaných seriálů. [viděno na Netflixu] ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pojem "kreslený seriál" byl více jak půl století škatulkován jako ten typ zábavy pro děti, jenž stojí na lehkém humoru. Tento vzorec se podařilo víceméně narušit veličinám jako Simpsonovi, Griffinovi či South Park díky svému připepřenému humoru a lepší či horší satirizaci společnosti. V mých očích však právě třetí série BoJacka Horsemana dosáhla kompletního porušení základního popisu kreslených seriálů a to díky mnoha důvodům. Jedním z nich je skvělý a na první pohled viditelný styl, tedy zvířata chovající se jako lidé a žijící po boku lidí ve stoprocentní rovnocennosti. Ta je tak přirozená, že vám téměř ani nepřijde, že se koukáte na zvířata, to tedy musí být připomínáno maličkými stereotypy, jimiž ten či onen druh trpí. Kupříkladu v prostřihu, kdy si pejsek, jenž dělá hotelového poslíčka, hází sám sobě aporty, a těchto situací je tu mnoha a já se nad jejich originalitou neskutečně bavím. Avšak nejdůležitější aspekt je propletenost příběhu a dokonale napsaných postav, díky čemuž získáte potřebnou emocionální zainteresovanost, jež vyústí v růst několika emocí s typickými protiklady. Jednou se bavíte nad čím dál vybroušenějším černo sarkastickým humorem s popraškem nadsázky, když tu náhle dojde ke kompletnímu obratu a vy sedíte a s nevěřícím výrazem a pomale dopadající melancholií zjišťujete, jak geniálně zde funguje představení deprese a jejího dopadu na psychiku člověka, což vše vyvolává pocit o uvěřitelně napsané sondě do duší různorodých charakterů a jejich psychickému rozpoložení. Tuto BoJackovu na vrchol dotaženou specialitu jen podpoří nově zkoušené experimenty v podobě nezvyklých nápadů, až kontroverzních pohledů na silná témata společně s jejich vyústěním a zesílení vůči detailům. To vše a mnohem více je důvod, proč tu teď tak neskrývavě obdivuji tento seriál a proč mě zasáhl tak, jak se dlouho nepovedlo konkurenci ve všech myslitelných žánrech. Obdivuplných 10/10. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi už můžu naplno říct, že co se týče humorné stránky, nepředstavuje BoJack úplně můj šálek kávy (resp. mou flašku alkoholu). V čistě komediálních dílech mě tedy, hlavně zpočátku, příliš neoslovil. Zlom nastal při naprosto geniální (němé) 4. epizodě na podvodním festivalu. Z pohledu (destrukce) vztahů a (deprese) charakterů se totiž dokáže zavrtat opravdu hluboko pod kůži a být naprosto nevybíravě, nelítostně tvrdý, sarkastický, zároveň upřímně lidský-zvířecí. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria ponúkla samozrejme ďalšie rozvíjanie postáv, určitý ich posun, drámu aj vtipné momenty. Tieto atribúty sú najviac zužitkované v epizódach odklonených od tradičného konceptu rozvíjania všetkých dejových liniek postáv a robia sériu výnimočnou. Fish Out of Water ako nemá, krásna groteska, Best Thing That Ever Happened ako dialógová prestrelka medzi dvoma hlavnými postavami, a That's Too Much, Man! ako akčná opilecká jazda sa asi najviac zapíšu do pamäte. Záverečný hangover je najlepšie zvládnutý koniec série doposiaľ. Prajem príjemné sledovanie. ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 3. série – 70% Mírné zklamání. Nějak se vytratil humor. Navíc mám z této řady mám pocit, že se dějové linky jednotlivých postav mnohem méně proplétají. I z toho důvodu fuck moment nevyvolal vůbec žádné emoce, jako v předešlých řadách. Na druhou stranu je zde později scéna, který mě poprvé za celý seriál zasáhla a posadila do depresivní židle. Jo a taky si nemůžu odpustit kritiku jedné epizody, která se svým stylem velmi podobá notoricky známé epizodě "Fly" z Breaking Bad. Ačkoliv se o této epizodě odehrávající se pod vodou píšou chvalozpěvy, mě to zatraceně nebavilo a úplně vytrhlo z atmosféry. ()

fellaZ 

všechny recenze uživatele

Třetí série Bojacka Horsemana je jedním z nejvyšších vrcholů světové produkce seriálů všech dob, a to nejen animovaných. Neexistuje žádný jiný seriál, který by dokázal propojit tak šílený (a určitým způsobem i debilní) humor a srdcervoucí drama, které je při jeho devastujícím vyvrcholení schopno dohnat k slzám. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedávno jsem byl na pivu s kámošem. Kecali jsme o všem možným, co se v hospodě probírá, až došlo i na seriály a filmy. Říkám mu, že koukám teď a BoJacka, a on na to, že je to někdy slušná deprese a že se to musí dávkovat. Odpověděl jsem mu, že nic nedavkuju a jedu to v kuse, díl za dílem. Trochu zblednul a říká mi: "Ty jsi fakt magor...". Chápu ho, a vím, jak to myslel. I když má seriál humornou linku, která převažuje, je tu i ta depresivní, která, ať se tváří sebekomičtěji, je dost drsná. Seriál se nebojí potratů, kritiky Hollywoo(d)u, drog, chlastu, cernyho humoru... Někdy mi přijde, že tam, kde se Californication drželo na uzdě, BoJack se utrhne a řítí se kupředu jako divokej mustang. Je to depresivní? Je. Líbí se mi to? Sakra jo. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tých 5 hviezd, ktoré možno vidieť u hodnotenia všetkých ukázaných užívateľov, hovorí za všetko. Áno, jeden animovaný pseudokomediálny seriál od Netflixu je skutočnejší, dramatickejší, zaujímavejší, citlivejší, chytrejší a hlavne trejfnejší, než 90% aktuálnej dramatickej tvorby. Klaniam sa. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to sakra bylo!? Vytvořit balanc mezi depresí a komedií je hodně těžký, ale tvůrci Bojacka jakoby tvrdili opak. První série byla nadprůměr, druhá se do toho opřela a třetí mě totálně odpálila. Jak se tohle sakra mohlo povést a přitom nespadnout do žádné z ohraných chyb dalších sérií? Jak je možný vytvořit takovou bombu už potřetí a nejlépe?Tvůrci záměrně postavy tak strašně trápí, Bojack trpí tak, že jsem mu to finále (nespoileruju) věřil bez jakýchkoliv debat. Originální, depresivní (slzy byly), vtipný, mistrovsky nadabovaný...nemám slov. 100% ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné jak tvůrci pracují s celým světem a kopají stále silnější základy. Takhle propracované témata a především do absolutního maxima vykreslené charaktery postav jsem snad neviděl. Všechno a všichni se rozvíjí a posouvají. Všechny situace jsou brilantně vypointované a především čtvrtá epizoda zaslouží velikou poklonu. Nemám slov a chci více BoJacka Horsemana. 10/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen mě štvou ty začátky, které jsou prostě až moc vlažné a víceméně bez šťávy. Závěrečné epizody s tragikomickým nádechem jsou skvělé jako vždy, ale chtělo by to nastavit laťku už na začátku. ()

Reklama

Reklama