Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ana Spanakopita posílá BoJacka do New Yorku pro pár rozhovorů a Todd se přidá. Princezna Carolyn řekne panu Piškotovi, aby se vrátil zpátky do práce. (Netflix)

Recenze (6)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělej, sice takovej víc odlehčenej začátek, na což nejsem po druhý sérii, která ve mně vždycky vzbudila existenční krizi zvyklá, ale odlehčenej díl bez velký dávky deprese je taky někdy potřeba, takže si rozhodně nestěžuju. Diane a Mr. Peanutbutter si zašli na manželskou terapii a mám menší předtuchu, že jim to moc stejně nepomohlo. Todd se ztratí v hotelu, a nebudu lhát, ale docela jsem při tom prožívala flashbacky z dětství. Hodnocení: 8/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • Princezná Carolyn má na poličke vo svojej kancelárii knihu s názvom „Meow Pretty One Day“, ktorá je odkazom na knihu „Me Talk Pretty One Day“ od Davida Sedarisa, brata Amy Sedaris. (Pat.Ko)
  • V tretej sérii sa scéna s úvodnými titulkami upraví tak, pokým čo sa Bojack prechádzal svojou obývačkou, mení z kulisy filmu "Secretariat" na scénu, ako Bojack kráča po červenom koberci na Oscaroch. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama