Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 2007 najde princezna Carolyn pro BoJacka nový projekt, Diane se v práci v kavárně seznámí s panem Piškotem a Todd políbí holku. (Netflix)

Recenze (6)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé okořenění ve stylu retrospektivního pohledu do dob, kdy Princess Carolyn ještě nedělala BoJackovi plnohodnotnou agentku, Mr. Peanutbutter teprve potkal Diane a Todd zažíval první milostné chvilky. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemuseli tam Todda mermomocí strkat, jen aby tam prostě byl. Jinak moc dobrý flashback a za credits song dávám obrovský palec hore! "Yeah, I'm not a horse, I'm an ass." ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príjemná nostalgia nepoznaných dielov mozaiky životov hlavných hrdinov, no mohlo to byť aj lepšie. Najviac baví Bojackov a Carolynin part, zoznámenie Diane s Mr. Peanutbutterom je zaujímavé, no slabšie a Toddov príbeh nakoniec vyšumí dostratena. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Menší výlet do minulosti zlatýho roku 2007, kdy si všichni ještě psali přes Myspace, Todd si ještě nezabral svoje místečko na gauči u BoJacka doma a místo toho objevoval krásy opačnýho pohlaví a Diane s Mr. Peanutbutterem nechodili na manželský terapie. BoJack pracuje na novým odvážnějším seriálu, kterej vypadá skvěle, ale vlastně skončí jako absolutní výmrd. Hodnocení: 7/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Keď BoJack, princezná Carolyn a producent kráčajú po štúdiu, prechádzajú okolo nápisu vedľa červeného svetla s nápisom: 'When red light is on, we are definitely not in the middle of something, Derek!' („Keď svieti červené svetlo, určite nie sme uprostred niečoho, Derek!“). (Pat.Ko)
  • Predtým, ako princezná Carolyn zhrnie nápady na film svojmu šéfovi, on telefonuje kapele Panic! at the Disco. (Pat.Ko)
  • Osoba menom Justin, o ktorej hovorí Jessica Biel v scénach v kaviarni s pánom Peanutbutterom, je Justin Timberlake, ktorý je v skutočnom živote ženatý s Jessicou Biel. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama