Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

BoJack se vydá na podvodní výlet na filmový festival Pacific Ocean na premiéru „Sekretariátu“, kde se pokusí kontaktovat Kelsey. (Netflix)

Recenze (14)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra, kdo by řekl, že němej film (ok není to úplně film, ale chápete, není třeba hrabat se v detailech) bude takhle skvělej a zábavnej i v 21. století? Já určitě ne. Tohle byl naprostej orgáč na všechny existující smysly. Celou dobu seriálu si říkám, že něco z podvodního světa by bylo naprosto úžasný, a kurva - ono je to ještě lepší! Nejkrásnější a nejspíš i nejšťastnější epizoda celýho seriálu. Na tohle bych se s chutí dívala klidně ještě další díly. Hodnocení: 10/10 ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemé filmy majú svoje čaro. Dokážu totiž vyjadriť mnoho emócií bez slov, často zbytočných. Podarilo sa to aj touto epizódou (aj keď úplne nemá nie je). Epizóda, čo pridala BoJackovmu charakteru na kráse. ()

Buywhat

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najkrajšia epizóda zatiaľ. A to tam zaznelo iba pár viet. Soundtrack ktorý nás sprevádza celou epizódou dokonale vystihuje situácie do ktorých sa BoJack dostáva a zároveň sa úžasne hodí do podvodného prostredia. A ten koniec bol zo všetkého najlepší. Toho koňa nejde nemilovať. 10/10 ()

Reklama

Reklama