Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 4

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Zatímco BoJack bojuje se sebelítostí a ztrátou, Todd pomáhá panu Piškotovi kandidovat na guvernéra Kalifornie a Diana nachází práci v hip blogu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (27)

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Populární animovaná (temné) dramedie je tentokrát o něco slabší v popkulturních narážkách a snaze trefně komentovat současné dění, bohatě to ale vynahrazuje ve zdrcujících osobních příbězích postav, které svými emocemi doslova dokáží skolit i koně. Pro poslední čtyři epizody se doporučuje flaška whisky. Nejlepší epizoda: Ruthie (9) ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tentokrát se mnou scénárista Waksberg totálně vymetl. Naprosto fenomenální, komplexní a promakaný po všech stránkách. Opakuju se, ale tentokrát je to jinej level. Už tim, jak člověk musí dávat pozor během intra, které odpovídá tomu, jak se příběh odvijí. Veškeré dialogy jsou něčim důležité pro následné další díly, tuna twistů, které mi zas ukážou věci z jiného pohledu, místy tak depresivní až jsem nedýchal a ten happyend mě donutil vyprsknout slzy štěstí. Já si snad nepamatuju, kdy jsem se cítil šťastně za fiktivní charakter jen tim, že se usměje. Tvůrčí tým miluje tuhle show, pečuje o to a divákovi daj stoprocentní prožitek. Bojack je absolutní tahoun peletonu na seriálové tvorbě a nemá žádnou konkurenci. Fakt vám kurva závidím, všem těm, kteří s Bojackem teprve začnou. Replaybilita díky tomu množství detailů je neotřesitelná, nechybí ani stále perfektní situační humor a Rami Malek v jedné show s Aaronem Paulem? Masakr. Co víc si můžu já, náročnější fanoušek přát... ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé erupci koncepčních nápadů a emočních rozmrdávaček je tahle série takový pád vzniklého popela k zemi. Tedy se znovu jedná o horskou dráhu s emočně zničujícími pády a over the top vrcholy. To vše zabaleno do tvůrčí hravosti, jež zmiňované kvality jen posiluje na dříve určenou notu, tedy buď to člověka rozmrdá do sraček ještě více nebo to vytáhne skvěle fungující přehnanost na další vrchol. 9,5/10 ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Seriálu se ještě pořád daří vytvářet zajímavé existenciální momenty, které díky ústředním postavám fungují a tvůrci mají i dar svižně satirizovat současné dění, což v této sérii zdařile zastupují absurdní volby guvernéra. Čtvrtá série ale má příliš mnoho dílů a je naředěná blbostmi (např. linie s Princess Carolyn je nepovedená, postavě v určitý moment prostě jebne a zahodí veškerý vývoj, aniž by to dávalo smysl). ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku krok späť, čo sa týka kvality. Snaha dostať Bojackovu minulosť do zreteľnejších kontúr si vyžiadala svoju daň. Síce je na tom postavený dobrý zvrat ale diely, ktoré sa tomu venovali ma nebavili. Mimo niektorých skvelých nápadov sa táto séria nesie skôr v duchu neustálych fuckupov, ktoré ale kupodivu nerobí Bojack. Ten sa stáva tichým pozorovateľom a jeho postava sa v celom tom univerze mení. Je to trošku iné a kvalitou to skôr smeruje k prvej sérií, ale pravdou je, že to pozerám rad za radom, pretože chcem vedieť viac. Takže dám 4* , ale nie sú až také isté ako v prípade druhej a tretej série. 4 séria - 70% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama