Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

BoJack se vrací na obrazovky jako hvězda nového detektivního seriálu „Philbert“, který produkuje Princess Carolyn. Jeho démoni však zběsile řádí. (Netflix)

Recenze (20)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. Bojack i nadále dokazuje, že je mnohem víc, než pouhou zpovědí jednoho zlomeného koně. Humor nahrazuje větší kotel deprese, sociálního podtextu a metafor, zatímco jednotlivé postavy tohohle plně živoucího a komplexního světa zažívají jízdu, jak na horské dráze, která nemá konce. A když už si myslíte, že svítá naděje... zjistíte, že jste daleko od pravdy. Nejvíc však obdivuju práci s dialogy a krutou, všední realitu, jenž spatřuju v každé druhé scéně této show. Neuvěřitelný, kam to tento seriál dotáhl. ()

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Depresivní lidská zvířecí studie o vnitřních démonech a satira současného showbusinessu ve své další sezóně ukázala, že jde co do absurdity a krutosti vůči svým postavám zajít ještě dále. Mix toho nejlepšího ze South Parku a ponurých dramat tentokrát nachází hlavní postavu koně BoJacka v předem prohraném boji se sebou samým, hollywoodským systémem a #MeToo. Oproti předchozím sezónám tato navíc přináší i spoustu formálně originálních epizod, které nemají v rámci animovaných seriálů pro dospělé obdoby. Nejlepší epizoda: The Showstopper (11) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack prituhuje. V zásade sa dostávame do stavu, kedy sa väčšina postáv správa dosť shitty. Čím ďalej smerujeme do finále, tým výraznejšie každý charakter prepadá do sebaľútosti a samodeštrukcie. Dospelý ľudia nevedia zobrať zodpovednosť za svoje činy. Sebecky sa piplajú vo svojich životoch a sem tam tu máme nejaké vtipnú referenciu alebo postavu. BoJack sa stáva veľmi nepríjemným obrazom spoločnosti. A tiež odvrátenou tvárou slávy. Nepadám z toho na zadok. Len mi je po každej sérií trochu viac smutno. To ale neznamená, že si BoJack nezaslúži byť šťastný. Držím mu palce. 5. séria - 80% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"How to make something right, when you've made it so wrong you can never go back?" _____________ Neviem, či má ešte zmysel sa k tomu nejako rozsiahlejšie rozpisovať... Kvalita a úroveň tohto seriálu sú stále šialene vysoké, celé je to ohromne záživné a každú epizódu si už vyložene užívam! Štvrtá séria mi síce prišla o kúsok lepšia, ale to nemení nič na tom, že aj v tomto prípade sa jedná o geniálnu, nápaditú a veľmi realistickú jazdu, ktorá si zaslúži aspoň 9,5 churro z 10... Fakt nemám slov, ide sa do finále! ()

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Touto sériou sa Bojack zapísal do môjho srdca zlatými písmenami. Ide o neskutočnú nálož irónie, depresie(!!!) a čierneho humoru. Epizóda na pohrebe len dokazuje, aké sebavedomie tvorcovia majú. A robia dobre, pretože tá šialená časť je jeden z highlightov piatej série... So, I stopped at a Jack in the Box, on the way here, and the girl behind the counter said, "Hiya! Are you having an awesome day?" Not, "How are you doing today?" No. "Are you having an awesome day?" Which is pretty shitty because it puts the onus on me to disagree with her, like if I'm not having an "awesome day," suddenly I'm the negative one. Usually, when people ask how I'm doing, the real answer is I'm doing shitty, but I can't say I'm doing shitty because I don't have a good reason to be doing shitty. So if I say, "I'm doing shitty," then they say, "Why? What's wrong?" And I have to be like, "I don't know, all of it?" So instead, when people ask how I'm doing, I usually say, "I am doing so great. " But when this girl at the Jack in the Box asked me if I was having an awesome day, I thought, well, today I'm actually allowed to feel shitty, today I have a good reason, so I said to her, "Well, *. " And she immediately burst into tears. So, now I have to comfort her, which is annoying, and meanwhile, there's a line of people forming behind me, who are all giving me these real judgy looks because I made the Jack in the Box girl cry. And she's bawling, and she's saying, "I'm sorry, I'm so sorry," and I'm like, "It's fine. It's fine. I mean, it's not fine, but, you know, it's fine. And I would like to order a Double Jack Meal, and I've kinda got somewhere to be, so maybe less with the crying and more with the frying, huh?" [inhales] And the girl apologizes, again, and she offers me a free churro with my meal. And as I'm leaving, I think, "I just got a free churro because *. " No one ever tells you when *, you get a free churro. ()

dresi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Usually, when people ask how I'm doing, the real answer is I'm doing shitty, but I can't say I'm doing shitty because I don't even have a good reason to be doing shitty. So if I say, "I'm doing shitty," then they say, "Why? What's wrong?" And I have to be like, "I don't know, all of it?" So instead when people ask how I'm doing, I usually say, "I am doing so great. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série - (7/10). Půjdu asi mírně proti proudu, ale řeknu, že se mi předposlední série tohoto velmi specifického seriálu nelíbila tolik, jako tomu odpovídá hodnocení, které tady na CSFD svítí. Pořád divákovi servíruje epizody, které daleko přesahují hranice animované tvorby. Můj nejzásadnější problém je v tom, že postavy z tohoto seriálu jsou neustále vláčeny depresí, že jsem si na to tak trochu už zvykl a začínají mi být lhostejné. Na začátku série to na mě ještě fungovalo, ale postupem času a s přibývající dávkou deprese začínala převládat chladnost vůči charakterům. V normálním světě by to asi chtělo delší pauzy mezi sériemi, ale já už to chtěl mít prostě z krku, tak jsem si mezi sériemi dal tak měsíc pauzu. Očividně to bylo málo, aby se můj kalíšek deprese vyprázdnil a mohl  se začít opět plnit. Já v BoJackovi vidím to obrovskou kvalitu a přesah, ale už to na mě prostě nemá takový dopad jako předchozí série. Pořád to má hodně co nabídnout a seriál nepůsobí, že by nevěděl kudy kam. Jsem zvědavý na celkové zakončení, protože si s ním dám asi načas než to dokoukám. Nejlepší epizoda: The Dog Days Are Over(S05E02) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série mnou čím dál tím více obdivované show, které vévodí zejména princezna Carolyn, s níž jsem soucítil v každé emotivně vypjaté situaci. Na BoJacka se samozřejmě také dostane a rovněž se vám chce ve spoustě chvil spíše brečet než popadat za břicho. A to já na tomhle seriálu miluju! [viděno na Netflixu] ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack, jako správný kůň, se mi pomalu začíná zakusovat do ruky a silně se dostává pod kůži. Po minulé slabší sérii se BoJack popáté vrací v plné síle a sopka tvůrčí nápaditosti zase vybuchuje, aby přinesla další originální nápady, cílevědomou komplexnost a charkterní růst našim oblíbeným postavám. Také mi přijde, že je tato série také nejvíce depresivní, což mé emocionální zainteresovanosti podkoplo nohy, což vedlo k tvrdému pádu. BoJack se pro mě začíná stávat srdeční záležitostí. Můžete tomu odporovat, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak jediné, co se s tím dá dělat. 10/10. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Našťastie sa upustilo od politiky, ktorá robila seriál nudnejšou, bohužiaľ však tvorcovia veľmi netlačili na pílu, čo sa týka dramatickosti osudov postáv. Humor a veselú zábavu môže ponúknužť množstvo iných seriálov, no tento vyniká hlavne v trpkej dráme, ktorú občas kazí práve ten humor. Za najslabší článok pätice hlavných postáv považujem Todda, lebo na míle ďaleko od ostatných štyroch. Hýbe sa aj on, či už vzťahovo alebo pracovne a privádza na svet nový toddovský projekt, a síce jeho príhody obsahujú množstvo hlášok a zábavy, chýba im viac drámy. Najviac originality a zároveň drámy dali tvorcovia do epizód Free Churrro a The Showstopper, v ktorých vyšli zo zaužitých koľají a ponúkli niečo navyše. Záverečná epizóda to všetko podčiarkuje a má možno najlepšie dialógy za sériu, charakteristické pre seriál. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. série potvrzuje, že Bojack je naprosto unikátní dílo a nabídne několik výborných epizod, jež se mohou směle postavit vedle legendárních předchůdců ze sérií minulých. Pokud to ve čtvrté sérii už vypadalo jako, že Bojack je na správné cestě stát se lepším člověkem (koněm), konec téhle série nás pěkně nevybíravým způsobem vyvede z omylu. Ještě temnější, než kdy dřív! Jo a taky je tady sex robot jménem Henry Fondle, ten byl fakt super! ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné, když už si myslíte, že seriál nemůže zajít nikam dál, přidá ještě drogovou závislost, která všechno negativní násobí, všechny postavy řeší dost netriviální démony a přesto se v díle najde i mnoho prostoru po humor. Pohřební díl je pak ukázkou, že ani v páté sérii tvůrce neopouští odvaha vyjet ze zajetých kolejí. ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack znovu pobaví, ale zároveň se i dotkne citlivého místa. 5 série se ještě více soustředí na kritiku společnosti, nebo současných trendů. V příběhové lince nám začíná ještě více přituhovat a tvůrci přichází u několika epizod opravdu s tvrdou katarzí. Též dostáváme několik formálně zajímavých epizod, kde se znovu ukazuje tvůrčí dokonalost. Očekávání od finálové série jsou veliká. 9/10 ()

panki9922 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V 5-tej sérii toho bolo už aj na nášho koňa priveľa. BoJackova linka je veľmi zaujímavá ako obvykle. Potešil diel venovaný Mr. Peanutbutterovi ktorý nám toho o ňom mnohé prezradil. Nie až tak zaujímavá je linka princess carolyn, ktorá zvádza boj medzi kariérou a osobným životom. Opäť sa v sérii vyskytuje obrovské množstvo movie a TV references, sú tu reflektované mnohé problémy spoločnosti a teda najsilnejšou stránkou je scenár, ako je tomu už zvykom. 8/10 ()

Kikinn_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka série byla slabá ale po asi 5 dílech se to rozjelo. Každý díl je něčím unikátní , každý díl něco prozkoumává. Má to rychlost a nepřestanete se bavit. A jde vidět že seriál se blíží už do takový depresivní části kde se Bojack snaží vyrovnat s věcmi. Za mě povedená série. Jasných 9/10 ()

Reklama

Reklama