Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

BoJack má na pohřbu smuteční projev. (Netflix)

Recenze (16)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V životě jsem neslyšel tak silný monolog. Tvůrci opět dokázali, že neznají hranice a Bojack tu dává tak pravdivou výpověď o životě, jak se nedaří i oscarovým dramatům. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou epizodu si jen říkáte "Né, né! To snad tvůrci neudělali? TO nedají celou epizodu?!" A ono jo! Jedna z nejsilnějších seriálových epizod ever! Která v sobě má víc síly, témat a pravd, než jiné celé seriály. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najgeniálnejších seriálových epizód všetkých čias! Scenáristická dokonalosť, ktorá posúva úroveň televízneho rozprávania na šialene vysokú úroveň a v závere je niekoľkonásobne pôsobivejšia a údernejšia ako väčšina psychologických drám za posledných 10 rokov! Fakt nechápem, ako sa tvorcom podarilo vytvoriť epizódu pozostávajúcu v podstate iba z jedného neskutočne pravdivého monológu, ktorý v rámci seriálovej tvorby nemá akúkoľvek konkurenciu! Klaniam sa... Toto bolo fenomenálne!_____________ "My mom died and all I got was a free churro." ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě jsem 26 minut v kuse sledovala monolog mluvícího koně o tom, jak je život na hovno a jeho rodiče byli nejhorší věc, co se mu kdy stala. A kurva jsem si to užila. Tenhle seriál prostě překonává všechny hranice, který existujou. Myslíte si, že už to nemůže bejt lepší, a jak se kurva mýlíte, protože vždycky přijde nějaká epizoda, která vám naprosto vyrve duši z těla a vy si to budete užívat. Tohle prostě musíte vidět a prožít, to se nedá popsat slovy. Hodnocení: 10/10 ()

Zajda. 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriálová epizoda všech dob, ve které tvůrci dokazují svoje scénáristické mistrovství. Geniální a hlavně naprosto zničující monolog, který nemá obdoby. Brilantní. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definuje tento monológ seriál alebo definuje tento seriál monológ? Trpké životné pravdy zabalené v každodennosti. Človek by ani neveril, že rozprávanie jednej osoby (fiktívnej) môže byť tak podnetné. Rozprávanie o pokazenom živote môže vyznieť smutne, dôležité je však uvedomiť si nedostatky. Záver je síce jednoduchý, ale správne absurdný. ()

Reklama

Reklama