Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

BoJack se po malých krůčcích blíží vysvobození, když ho pobyt v léčebně donutí uznat chyby a začít je napravovat. (Netflix)

Recenze (22)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kapitola končí. Kapitola 6. série. Jednoho seriálu. Jedné životní éry. Ke mně se BoJack dostal v podstatě teprve před dvěma lety. Jsou lidé, kteří ho sledují prakticky od začátku. Nedokážu se vcítit do jejich kůže. BoJack přinesl do mého života humor i naprostou filozofii něčeho existencionálně nadpozemského. Je to seriál, který neosloví každého. A i když někoho osloví, tak ne vždy to může být 100% věrnost. I přesto to byla neskutečná a nezapomenutelná jízda. Bylo to něco víc. Něco výjimečného. A je po všem. Dost divně, těžce a zvláštně se to popisuje a dělá se nad tím tečka. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack sa lúči. Keby to malo o jeden diel menej, rozbilo by ma to viacej. Ale aj ten epilóg bol milý. Málo seriálov vie podľa mňa skončiť s gráciou a s emóciou. Bojack je jeden z mála, ktorému sa to podarilo. Budú mi príbehy z Hollywoo - Hollywoob - Hollywoodu chýbať. Životná úloha pre Willa Arnetta a skvelá sonda do ľudskej duše. Bob- Waksberg deprimoval, tešil, poučoval a inšpiroval. Neviem či časom celý ten pocit nedozreje. Nestane sa niečím trvácnym. Niečom čo ma prinúti sa k tomu vrátiť a hľadať tam nuansy, aké som teraz nevidel. Lebo som presvedčený o tom, že tam sú. Každopádne som rád za túto skúsenosť. A držím palce BoJack. 6. séria - 80% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektné zakončenie jedného z najkomplexnejších a najprepracovanejších seriálov televíznej histórie! Príbeh každej jednej postavy sa svojim spôsobom uzavrel (až na jedinú výnimku, pri ktorej to tak je asi najlepšie), pri čom sa v ňom geniálne poprepájali súčasné udalosti s tými z predošlých sérií... BoJack naposledy dokazuje, akým výnimočným seriálom v skutočnosti je - toľko životných právd som ešte nikdy v žiadnom filme alebo seriáli nevidel! Bude mi to neskutočne chýbať, všetky dobré veci však musia niekedy skončiť... Určite odporúčam všetkými desiatimi! Bola to ohromná jazda, tak ako aj život samotný... _____________ "It was nice while it lasted, right?" ()

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita seriálu je nespochybniteľná a BoJack docválal do cieľa s hlavou hore. Skrz záblesky pozitívnej energie do depresie a marazmu. Na tento výnimočný seriál sa bude spomínať len v tom najlepšom. Parchant jeden, budeš chýbať! ()

dresi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

It's funny, isn't it? The things that matter. The truth is that none of it matters and the truth is it all matters tremendously. It's a wonder any of us ever get out of bed at all. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá (poslední) série - (8/10). BoJack Horseman je jedním z nejvíc specifických seriálů, jaké jsem měl doposud za svůj život možnost sledovat. Je to kombinace dramatu, které řeže teda pekelně hluboko a takové komediální melancholie. Nikdy nevíte, co tvůrci s vašimi oblíbenými postavami udělají. Zvláště u tohoto seriálu se tvůrci zvlášť vyžívají v tom, že se na první pohled může zdát, že to postava zvládne a překoná svoje démony. Ovšem následně dostane postava takovou čočku, že se ocitá je ještě větším hnusu než předtím. BoJack se v šesté sérii snažil začít nový život jako učitel a jako diváci mu ten úspěch hrozně přejete. Ovšem, v polovině série se to všechno začne sypat jako domeček z karet a není šance je opět znovu poskládat. Animace je taktéž specifická a nemusí každému na první dobrou sednout. Abych řekl pravdu, tak tento seriál to u mě neměl vůbec jednoduché. Preferuju hrané seriály před animovanými. Až teda na výjimky typu Arcane. Šestá série se snaží tento originální počin završit a přitom neztratit tvář. To se jí podařilo na výbornou a celé se to neslo v dobře známých zajetých kolejích. Takže deprese každým coulem. Postavy tady padají na hubu a poznávají, že jde spadnout ještě hlouběji na dno, než si myslely. Přestože nejsem úplně fanoušek podobných seriálů, které se inspirují sitcomy, tak jsem se dokázal naladit na tón celého seriálu. Nepropadl jsem tomu, jako u jiných seriálů, ale budu na BoJacka vzpomínat jako na něco výjimečného a nesmírně odvážného. Kdy naposledy jste měli možnost sledovat seriál, kde hlavní roli hrají zvířata, které žijí v symbióze s lidmi a řeší každodenní problémy jako lidi. Prožívají radosti i strasti jako my, ale taky se učí ze svých chyb. Hledání sama sebe je koneckonců jedním z hlavních témat celého seriálu. Vyvrcholení to bylo povedené, ale konec mě mírně zklamal. Očekával jsem uzavření příběhu pro VŠECHNY postavy, ale bohužel jsem se dočkali pouze několika uzavřených konců a spousta otázek zůstane nezodpovězeno. Možná, že byl ten poslední díl malinko na škodu a mělo to skončit předposledním a i bezkonkurenčně nejlepším dílem série. "I've Had A Lot Of What I Thought Were Rock Bottoms, Only To Discover Another, Rockier Bottom Underneath." 🔝Nejlepší epizoda: The View from Halfway Down (S06E15)🔝 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animovaných seriálů, určených spíše pro dospělé publikum, jsem viděl už poměrně dost, ale žádný mě nedokázal tak pohltit jako právě BoJack. Teda zejména svou čtvrtou a pátou řadou, ta poslední je rovněž hodně silná, i vzhledem k tomu, že jste celou dobu v nervech, jak to s tím naším průšvihářem nakonec skončí. Najde se tu v těch 16 dílech ovšem i pár půlhodinek, které už mi přišly nadbytečné, především ty s mou velmi neoblíbenou Diane. I tak jsem ale BoJacka zaslouženě šoupnul do mé seriálové top desítky. [viděno na Netflixu] ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, přátelé, po 6 dlouhých letech BoJack Horseman touto sérií končí a já jsem po zhlédnutí vnitřně mrtvý tak, jak to umí jen BoJack, díky zmiňované skutečnosti konce možná i víc. Závěr seriálu byl zpunktován hlavně Netflixem, což je velmi smutné, když si nechtějí držet takto originální počin a místo toho cpou peníze do sraček typu 13 Reason Why či Riverdale a prachy cpou do kupování nadmíru přehodnoceného Ricka a Mortyho. I přes tento bolestivý osud a omezeným možnostem se tvůrcům povedlo ukončit seriál s neskonalou důstojností. Charaktery dosáhly cílů, k nimž s ohlédnutím tak nějak celou dobu směřovaly, jejich příběhové oblouky se určitým způsobem zacyklily s menším rizikem nedostatečného zadostiučinění vůči fanouškům, protože ta uspěchanost tam v pár momentech vidět je, převážně u pár postav jsou zanechány nežádoucí otazníky. Já osobně jsem víceméně spokojen, BoJack skončil tak, jak ho celý seriál prezentoval, tedy hořkosladkou tečkou, jejíž melancholické účinky se na vás určitě podepíšou. I na závěr přišlo několik nápaditých epizod jak svou formou, tak obsahem (jmenovitě například epizoda Suprise nebo tradičně ta předposlední). Nebojím se tvrdit, že BoJack Horseman byl největším přínosem žánru kresleného seriálu za poslední dekádu a jsem rád, že jsem měl tu čest ho poznat a dokonce si ho tak moc oblíbit. 9,5/10. ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack doklusá ke svému hořkosladkému konci, i přes snahu o nápravu ho staří démoni stále provázejí a nenechají jeho duši v klidu smířit se se sebou samým. Vrchol současné animace pro dospělé. ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 6. série – 100% Ačkoliv mě tato série nebavila tolik, jako některé předešlé, musím dát kredit tam, kde si kredit zaslouží dát. Poslední série, i když musela být lehce uspěchaná, skončila skutečně v tom nejlepším. Tvůrci ze sebe vymáčkli scénáristické maximum. Zároveň také skončila tak, jak se od takového seriálu dalo očekávat - surově realisticky. Takové konce u seriálů nevídám moc často. ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je konec. A to opravdu na vrcholu. Tvůrci i v poslední řadě ze sebe dostali maximum a celý seriál je zakončen jak jsme u BoJacka zvyklí. Realistický hořkosladký závěr, který musel uspokojit každého diváka. Budu vzpomínat jen v tom nejlepším, protože BoJack Horseman se řadí mezi smetánku televizní tvorby. 9/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typická BoJackovská série. Spousta depresivních momentů mixovaných s humorem, další vývoj vedlejších postav a kvalitativní zlepšení v několika posledních epizodách. ()

Reklama

Reklama