Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doktor Šampion řekne BoJackovi, že nastal čas opustit léčebnu. Renomé pana Piškota je v troskách. Diane v Chicagu bojuje se spisovatelským blokem. (Netflix)

Recenze (6)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Diane se nám odstěhovala zpátky za přítelem do Chicaga a snaží se něco pěknýho napsat, což teda zatím moc nevychází. Bojack se snaží vrátit zpátky do světa, což taky moc nevychází, a vypadá, že odvykací dovolená se mu ještě trochu prodlouží. No to se nám to tady zase pěkně sere (což už mě jakožto veterána po šesti sériích deprese samozřejmě nemůže překvapit :D). Hodnocení: 9/10 ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá řada neskutečně jede. Epizody jsou jasně zaměřené, netříští se více linek a scenáristicky si to jde jasně za svých cílem. Dává mi to hodně velkou naději ve velkolepé zakončení. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Hned na začátku epizodu můžeme při pohledu z okna restaurace vidět billboard s parodujícím nápisem: „Pulp Fiction,“ odkazující na film amerického režiséra Quentina Tarantina, Pulp Fiction (1994). Navíc se postavy zrovna nacházejí ve velmi podobné restauraci, v jaké Pulp Fiction začíná a i končí. (Shizle)

Reklama

Reklama