Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 6 (2019) (série)


Bylo to celkem fajn (S06E16)

(epizoda)
  • USA Nice While It Lasted

VOD (1)

Obsahy(1)

Na oslavě se sejde spousta lidí. (Netflix)

Recenze (12)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrknutie na Christophera Nolana a nevenovaniu dostatočného priestoru ženských postavám v jeho filmoch. Záver využíva uvedomenie si vlastných chýb a vyšperkované rozhovory jeden na jedného, ktoré prinášajú snáď najdôstojnejšie ukončenie seriálu. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bojack je u konce a tvůrcům se ho podařilo vyvážit velmi precizně. Není to čirá deprese ani rozjuchaný happyend. V poslední minutě budete sledovat Bojacka jak sedí a budete přemýšlet nad tím, co tento seriál přinesl. Zásadní počin, který byste neměli minutou. Bojack Horseman se loučí. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a cesta je u konce. Lepší název pro tuhle epizodu snad ani nemohli vybrat. Tahle epizoda je absolutně perfektní. Skvělý završení, celkem otevřenej konec, za což jsem fakt ráda - těch není nikdy dost, a nějaký věci nám zůstali navždy skrytý (Třeba takovej dopis od Hollyhock. A i když bych celkem dost ráda věděla, co tam bylo, možná je lepší to nechat, ať si to každej představí sám.). Tomuhle říkám hořkosladkej konec - ne jak ten sračkoidní z Game of Thrones. Princess Carolyn dostala svoje uzavření příběhu, stejně jako Todd, Diane a Mr. Peanutbutter. Až na BoJacka, kterej dostal otevřenej konec a jsem za to ráda. Ale je teda pěkně depresivní, jak ho všichni odstřihli ze svýho života. Ten rozhovor na střeše a BoJackova věta "Hey, wouldn't it be funny if this night was the last time we ever talked to each other?" a následný mlčení od Diane u toho mě pěkně píchlo u srdce. Aspoň Mr. Peanutbutter tady pro BoJacka bude vždycky, sakra však BoJack si zaslouží nějakýho dobrýho kámoše! Tenhle zasranej seriál mě prostě pokaždý dostane. Byla to pořádná jízda, tak doufám, že jste si ji taky užili tak jako já! Hodnocení: 10/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama