Reklama

Reklama

BoJack Horseman

(seriál)
  • USA BoJack Horseman
Trailer
USA, (2014–2020), 33 h 27 min (Minutáž: 25–27 min)

Hudba:

Jesse Novak

Hrají:

Will Arnett, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, Minae Noji, Aisha Tyler, Olivia Wilde, Patton Oswalt, J.K. Simmons, Kristen Schaal (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(77)

Seznamte se s nejoblíbenějším koněm ze sitcomů 90. let, jen o 20 let později. Sice je to bručoun, ale srdce má z... no ze zlata přímo ne, ale něco na ten způsob. Z mědi? (Netflix)

Recenze uživatele ALIENka_ k tomuto seriálu (77)

BoJack Horseman (2014) 

Znáte to taky? Ten pocit, když máte nějakej fakt kurva dobrej seriál, nad kterým jste ztrávili hodiny, a neskutečně jste si ho užili, a potom, když je najednou konec, se cejtíte najednou tak prázdný, jak lahev Vodky z vaší včerejší depresivní epizody? Jenom já? Ok no. :D Každopádně tenhle seriál je pro mě určitě jeden z nich. Na BoJacka Horsemana nezapomenu nikdy, ani kdybych sebevíc chtěla, a to ještě k tomu ani nechci. Ne že by mi nějak pomohl s mým mentálním zdravím, to spíš naopak, protože tohle fakt není komedie, a pokud si u něj chcete odpočinout po náročným dnu v práci nebo po dnu plným zkoušek, radši se vrhněte na The Office, z BoJacka totiž budete mít spíš existenční krizi a na všechno se následně vyserete se slove "Svět stejně nemá smysl.". Je to náročný jak svině a právě proto je to tak skvělý. Věřte mi, když říkám, že nebudete moct vydechnout ani chvíli, mluvím z vlastní zkušenosti. :D Teď si asi myslíte, co jsem to za cvoka mluvit takhle o animáku se zvířatama, ale zkuste se dostat do druhý série a uvidíte sami. První série je totiž ještě taková no nic moc, ale jak se tvůrci rozhodnou, co s tím chtěj udělat, je to tak kurva dobrý, že se z toho poserete. Ale musím dodat, že se u toho taky pěkně pobavíte, některý epizody vás nechaj tvůrci trochu odlehčit, pozor, na to si ale moc nezvykejte, po takovejch epizodách většinou přijdou ty, který vás nechaj absolutně v šoku a následující hodinu se z toho potom budete dostávat. Co si budem povídat, je to neskutečně výjimečnej a originální zážitek. Něco takovýho už v životě neuvidíte. Takže přestaňte číst můj komentář a jděte se koukat do piče! Hodnocení: absolutní masterpiece/10 ()

BoJack Horseman: Příběh BoJacka Horsemana, kapitola první (2014) (S01E01) 

Pěknej nápad, dobrej humor a rychlej rozjezd už od začátku. Nesere se s nějakým pomalým vysvětlováním a rovnou vám předhodí pěkně rozejetej příběh. Ale teda doporučovala bych, abyste se naučili rychle číst, protože ty dialogy jsou rychlý jak sviň, a s přetáčením to není taková prdel. :D Hodnocení: 7/10 ()

BoJack nenávidí armádu (2014) (S01E02) 

Líbí se mi ten nápad, jak nechali zvířatům jejich uhh přírodní instinkty(?), takže tam nejsou jenom tak pro odlišení od ostatních sitcomů a nechovaj se úplně jak lidi.. no zkrátka chci říct dobrý zaměření na detail. Každopádně tahle epizoda mě moc nechytla, ale seriál má skvělej potenciál, takže doufám, že to neposerou a bude to víc hilarious. :D Hodnocení: 6/10 ()

Divoká myška (2014) (S01E03) 

Fakt chci mít tenhle sitcom ráda, fakt jo, ale nějak se mi pořád zdá, že se tvůrci tak moc snaží z toho udělat hrozně vtipnou komedii, až není vtipná ani trochu, a nakonec z toho je jenom průměrnej rádoby vtipnej seriál. A přitom ten nápad je tak zatraceně dobrej, jenom by z toho chtělo vymáčknout trochu víc šťávy. Hodnocení: 6/10 ()

Zoë a Zelda (2014) (S01E04) 

Ne tak vtipná epizoda, ale líbí se mi kam to směřuje. Vypadá to, že BoJack Horseman nebude jenom průměrnej sitcom, co se snaží bejt moc vtipnej, ale pojede se tady i trochu na vážno. Což to bych brala, protože sitcomů je už tři prdele a všechny jedou na stejnej princip, takže kdyby se tenhle takhle odlišoval, vůbec by mi to nevadilo. Hodnocení: 7/10 ()

Užívej, Diane Nguyen (2014) (S01E05) 

Sakra konečně se to trochu rozjelo. Todd samozřejmě zase posere všechno co může (řeknu vám bez toho týpka by to nebyla taková prdel) a Diane se vydává za svojí šílenou rodinou. Hodnocení: 7/10 ()

Příběh o D (2014) (S01E06) 

Skvěle se to rozjelo, líbí se mi ta depresivní stránka - dělá to tenhle sitcom takovej originálnější asi.. :D A postavy jsou musím říct skvěle napsaný, hlavně BoJack - to je mistrovská práce. Hodnocení: 8/10 ()

Řekni něco (2014) (S01E07) 

Nějaká ta dávka deprese v podání Princess Carolyn a BoJacka Horsemana nikdy neuškodí. Není nad to koukat se sama na svoje narozeniny z okna ze svojí kanceláře, a pak dostat přání k 40tým narozeninám od svýho mobilu. A ta psychika postav je tak dobře napsaná to snad není možný. Hodnocení: 9/10 ()

Teleskop (2014) (S01E08) 

BoJackův výlet do minulosti za svým starým kámošem, kterýho neviděl 20 let. Sakra nějak jsem tady zapomněla, že koukám vlastně na komedii. Tenhle sitcom vyobrazuje lidskou psychiku líp než psychologický filmy what the actual fuck. Hodnocení: 9/10 ()

Oslíku, otřes se (2014) (S01E10) 

Příběh o tom, jak se z romanťárny stal šílenej film z vesmíru a nakonec z něj zbyl jenom koš jídla. Napsala bych víc, ale nevím co, jelikož předchozí věta vystihla dokonale všechny moje myšlenky a vlastně i celou epizodu, takže se rovnou radši pustím do dalšího dílu. Hodnocení: 7/10 ()

Depresivní konec (2014) (S01E11) 

Sakra a tohle všechno se stalo v jedný epizodě? Proč mi přijde, jako bych právě viděla 10 sérií ve 25ti minutách? Každopádně BoJack se snaží trochu zapracovat na svý knize, ale vlastně dělá všechno jenom ne práci (hmm to mi zní povědomě, čím to asi bude..) a radši se rozhodne se sjet, přičemž následuje skvělejch 15 minut tripu, kterej jsem si kurva užila! A ani ne o 10 sekund pozdějc mě seriál hodí do hluboký propasti deprese.. sakra tenhle seriál mi dává zabrat. Hodnocení: 9/10 ()

Později (2014) (S01E12) 

Ok, kdokoliv kdo označil tenhle seriál jako komedii, myslím že se trochu překliknul. Tragikomedie nebo rovnou tragédie by to vystihovala tak stokrát líp. Protože kurva jenom tady se může z šílený zvířecí komedie stát najednou totální depresivní uh cosi. Každopádně se mi to sakra líbí! Hodnocení: 8/10 ()

BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (2014) (S01E13) 

Sdílím názor BoJacka - vánoční filmy jsou pěkně na píču. A to, že jsem se na vánoční speciál koukla zrovna v dubnu, kdy se vánoční atmosféra ve vzduchu opravdu nevznáší, mi moc nepomohlo. Ještě musím říct, že jsem fakt ráda, že BoJack Horseman je BoJack Horseman a ne tenhle příšernej rodinnej sitcom, kterej stojí opravdu za hovno. Poprosím už žádný vánoční speciály (hlavně v dubnu sakra!). Hodnocení: 5/10 ()

Úplně nová sedačka (2015) (S02E01) 

První epizoda a už takhle kurva dobrá? Mm cejtím v kostech, že tuhle sérii si fakt užiju. BoJack Horseman má prostě něco, co ostatní sitcomy nemaj - uhh depresivní atmosféru, a to já žeru velkými sousty a žádám si další porci! Hodnocení: 9/10 ()

Bejvávalo (2015) (S02E02) 

Potom, co jsem si říkala, že BoJack Horseman už po takovým skvělým rozjezdu v podobě prvního dílu druhý série nemůže bejt lepší, přišel druhej díl a ono je to pořád čím dál tím víc zábavnější! Samozřejmě každej díl se moje emoce mění tak rychle jako zkáza Toddova Disneylandu, a jestli budu mít někdy mentální zhroucení, obviním z toho tenhle seriál. Bohužel musím přiznat, že jsem nejspíš masochista a opravdu si každou sekundu tohohle sitcomu řádně užívám. Hodnocení: 10/10 ()

Bez usmíření (2015) (S02E03) 

Slavnostně prohlašuji, že jsem se právě stala závislá na BoJacku Horsemanovi. :D Ale sakra, copak si můžu pomoct, tenhle sitcom je prostě tak kurva dobrej, něco jako koks, jednou si dáte a už nemůžete přestat až se nakonec předávkujete (..a kurva, no nic, risknu to). Hodnocení: 8/10 ()

Po oslavě (2015) (S02E04) 

Konečně! Konečně se Princess Carolyn rozešla s tím cápkem, co je vlastně tři děcka na sobě v obřím kabátu. Ani nevíte, jak ten mě celou dobu sral, a ani nevím proč. No v každým seriálu hold musí bejt někdo, kdo mě aspoň trochu sere. Ale jinak jsou ty postavy tak perfektně napsaný, to snad ani není možný. Ta hádka Mr. Peanutbuttera s Diane byla tak kurva skvělá. Nevím, jestli je normální užívat si pohled, jak se fiktivní postavy v seriálu hádaj, nebo mi koronavirus už leze na mozek, ale co už. Hodnocení: 7/10 ()

Slepice (2015) (S02E05) 

Todd a divoký hon za slepicí na útěku. BoJack je egocentrickej zmrd, co se snaží sbalit ženskou co ho nechce, a ty, který ho chtěj, pošle do prdele. Sakra, jak já toho BoJacka miluju. :D Jo a konečná scéna naprosto úžasná, špatná reklama taky reklama, nebo spíš ještě lepší reklama než dobrá reklama? Hodnocení: 8/10 ()

Velká láska (2015) (S02E06) 

Všem doporučuju kouknout se na BoJacka, když je váš den fakt na hovno. Sice se potom budete cejtit ještě víc na hovno, protože se ztotožníte s charakterem kohokoliv v tomhle seriálu, kdo má stejně na hovno život jako vy (takže vlastně skoro každá postava), ale sakra se vám uleví, protože aspoň postavy ve fiktivním seriálu, kde polovina z nich jsou zvířata se cejtí stejně na dně jako vy, z čehož vlastně nakonec máte takový divný uspokojení a můžete jít spát s lehčí hlavou. Dávalo tohle smysl? Pravděpodobně ne. Hodnocení: 10/10 ()

Hank po setmění (2015) (S02E07) 

Konečně taky dostal Mr. Peanutbutter víc prostoru pro trochu toho character developmentu, kterej si rozhodně zaslouží a těším se jak svině, co se z něj nakonec vyklube. Protože sakra tyhle scénaristi, když se do něčeho pustěj, big things are about to happen. Hodnocení: 8/10 ()

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama