Reklama

Reklama

BoJack Horseman

(seriál)
  • USA BoJack Horseman
Trailer 1
USA, (2014–2020), 33 h 27 min (Minutáž: 25–27 min)

Hudba:

Jesse Novak

Hrají:

Will Arnett, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, Minae Noji, Aisha Tyler, Olivia Wilde, Patton Oswalt, J.K. Simmons, Kristen Schaal (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(77)

Seznamte se s nejoblíbenějším koněm ze sitcomů 90. let, jen o 20 let později. Sice je to bručoun, ale srdce má z... no ze zlata přímo ne, ale něco na ten způsob. Z mědi? (Netflix)

Recenze uživatele Toren k tomuto seriálu (6)

Série 3 (2016) (S03) 

10/10. První série mi přišla jako lepší nadprůměr, u druhé jsem začal vnímat důležitost a komplexnost živoucího světa kolem tragikomických postav (a zároveň byl emocionálně víc zainteresován), no a třetí série mě naproto odpálila. Neuvěřitelně napsaná sonda do několika narušených duší a hlavně fantastická práce s motivy a tématy, na které druzí nemají koule. Jedna z nejsilnějších věcí, co jsem v posledních letech viděl - a to se nebavíme jen o animované tvorbě. ()

Ryba na suchu (2016) (S03E04) 

Masterpiece v 26 minutách! ()

Série 4 (2017) (S04) 

9/10 Rozjezd je po minulé (a naprosto geniální) řadě krapet kostrbatý, avšak od poloviny je Bojack zpět v sedle a dávka deprese, černého humoru a silných témat sílí každou další epizodou (e11 mě emocionálně zničila) až do úplného finále. Nestačím zírat, co si tvůrci dovolují svým postavám udělat a čím vším je nechají projít... fakticky jedna z nejlepších věcí, co Netflix vyprodukoval. A animovaná tvorba jakbysmet. ()

Šíp času (2017) (S04E11) 

Byl jsem sražen k zemi. Neskutečná nálož. Neskutečná... ()

Série 5 (2018) (S05) 

9/10. Bojack i nadále dokazuje, že je mnohem víc, než pouhou zpovědí jednoho zlomeného koně. Humor nahrazuje větší kotel deprese, sociálního podtextu a metafor, zatímco jednotlivé postavy tohohle plně živoucího a komplexního světa zažívají jízdu, jak na horské dráze, která nemá konce. A když už si myslíte, že svítá naděje... zjistíte, že jste daleko od pravdy. Nejvíc však obdivuju práci s dialogy a krutou, všední realitu, jenž spatřuju v každé druhé scéně této show. Neuvěřitelný, kam to tento seriál dotáhl. ()

Churro zdarma (2018) (S05E06) 

V životě jsem neslyšel tak silný monolog. Tvůrci opět dokázali, že neznají hranice a Bojack tu dává tak pravdivou výpověď o životě, jak se nedaří i oscarovým dramatům. ()

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama