Reklama

Reklama

BoJack Horseman

(seriál)
  • USA BoJack Horseman
Trailer 1
USA, (2014–2020), 33 h 27 min (Minutáž: 25–27 min)

Hudba:

Jesse Novak

Hrají:

Will Arnett, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, Minae Noji, Aisha Tyler, Olivia Wilde, Patton Oswalt, J.K. Simmons, Kristen Schaal (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(77)

Seznamte se s nejoblíbenějším koněm ze sitcomů 90. let, jen o 20 let později. Sice je to bručoun, ale srdce má z... no ze zlata přímo ne, ale něco na ten způsob. Z mědi? (Netflix)

Recenze uživatele PaTeXx k tomuto seriálu (84)

BoJack Horseman (2014) 

Spousta lidí tohle považuje za komediální seriál, ale postupem sérií se z toho stává depresivní, pochmurný, nepříjemně realistický příběh s občasnými vtipnými vsuvkami a od komedie to má najednou o dost dál. Nic podobného jsem neviděl, ale určitě ve mně BoJack něco zanechá. A kurva doufám, že to nebudou deprese, které by se daly použít jako jednoslovná definice celého seriálu. ()

Série 1 (2014) (S01) 

Je pravda, že BoJack má dost specifický styl humoru a trošku mi trvalo na něj přijít a zvyknout si. Jak jsem však do toho spadl, nemůžu si stěžovat ani hovno. Druhou půlku série bych vymrdal smíchy a to je v ní ještě obsažena velká porce depresivních chvilek. ()

BoJack nenávidí armádu (2014) (S01E02) 

Navy SEAL a kritika americké armády? Jsem pro. Ještě lepší než pilot. ()

Divoká myška (2014) (S01E03) 

Ubrání plynu je vidět. Námět na scénář o citovém využívání je v komediích vždycky dobrý nápad. Tady ovšem zavládla až moc značná jednoduchost a obyčejnost. ()

Zoë a Zelda (2014) (S01E04) 

Bylo by dobrý, kdyby se na konci epizody opravdu vysvětlilo, z kama jsou Zoe a Zelda. Jinak fajn. ()

Užívej, Diane Nguyen (2014) (S01E05) 

Diane a její storyline s dementními bratry mě bavila až moc, o Toddovém nápadu v sídle BoJacka se to ale říct nedá. ()

Příběh o D (2014) (S01E06) 

V tomto případě chválím obě dvě dějové linky, ale nic mi zkrátka nedává povel k udělení plné palby. Možná je to přehnaná hra na city. ()

Řekni něco (2014) (S01E07) 

Strasti a slasti osamělé čtyřicetileté kočky. Nezní to nijak krásně, ale realizace je úžasná. Poprvé nepřetržitý ušní i oční orgasmus. Tarantulino approves. ()

Teleskop (2014) (S01E08) 

Psychologicky katastrofální a pro BoJacka zdrcující závěr. Možná až moc. ()

Vyšší moc (2014) (S01E09) 

BoJackův chtíč zkazit svatbu, to celé krásně potahal. A Vincenta chceme určitě všichni vidět s vetším prostorem v mnoha dalších epizodách. ()

Oslíku, otřes se (2014) (S01E10) 

Tady mi trošku vadila ta nenávist k BoJackovi od absolutně všech (vlastně kromě fitnessačky Carolyn). Konec potěšil. ()

Depresivní konec (2014) (S01E11) 

Naprostá depresivní šílenost. Masakr. ()

Později (2014) (S01E12) 

Už od skoku z mostu červeného koně (zapomněl jsem jméno) bylo jasné že epizoda bude pojatá depresivním způsobem. To se splnilo, ale nový Smoodie byznys mě nějak extra nerozesmál. ()

Série 2 (2015) (S02) 

O obrovské procenta depresivnější, s-ničím-se-neseroucí série, ve které se sice smějeme, ale dost kurva chápeme, jak napíču má BoJack život. Teda kromě toho sídla s bazénem (a teď už i s lodí). ()

Úplně nová sedačka (2015) (S02E01) 

Úvodní otvírák a hned tu máme ty krásné depresivní žvásty, což naprosto miluju. Z telefonátu s maminkou dokonce běhal mráz po zádech. ()

Bejvávalo (2015) (S02E02) 

BoJackova nová sovička příjemným zpestřením (snad tohle není jako od zoofila), což vylepšilo můj už tak dobrý dojem z této epizody. Emoční výkyvy na trase Todd - Mr. Peanutbutter nebyly úplně pro mě, ale že bych si tím nějak epku znechutil, to ne. ()

Bez usmíření (2015) (S02E03) 

Detektivní a morbidní lahůdka na téma Herbův pohřeb. Kazzazterpiece! ()

Po oslavě (2015) (S02E04) 

Cringe příběhy Wandy a jejich kritizování BoJackem mi udělalo velkou radost, protože bych udělal to samé. Vincent aka Kevin se poprvé odhalil a ta debilita Princess Carolyn mě začíná trošičku srát. Jak jelen, tak McCartney potěšili. ()

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama