Reklama

Reklama

BoJack Horseman

(seriál)
  • USA BoJack Horseman
Trailer 2
USA, (2014–2020), 33 h 27 min (Minutáž: 25–27 min)

Hudba:

Jesse Novak

Hrají:

Will Arnett, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, Minae Noji, Aisha Tyler, Olivia Wilde, Patton Oswalt, J.K. Simmons, Kristen Schaal (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(77)

Seznamte se s nejoblíbenějším koněm ze sitcomů 90. let, jen o 20 let později. Sice je to bručoun, ale srdce má z... no ze zlata přímo ne, ale něco na ten způsob. Z mědi? (Netflix)

Recenze uživatele Makky k tomuto seriálu (5)

BoJack Horseman (2014) 

Najväčší čurák-umelec od čias Charlieho Harpera a Hanka Moodyho. BoJack je vyhoretý samolúby parchant, ktorý mal v 90-tych rokoch priemerný rodinný sitcom a odvtedy z toho ako-tak prežíva. Bojí sa záväzkov, nemá štipku zodpovednosti a sarkazmom si kompenzuje traumy z detstva. Jo... a je to kôň. Animovaný. Seriál je tvrdá satira, nebojí sa vážnych tém a obaluje to do čierneho humoru. Celý tento projekt Netflixu je brutálne pošahaný hlavne skrz antropomorfné zvieratá, vďaka ktorým vznikajú nevídané situácie. ()

Série 3 (2016) (S03) 

Divák síce sleduje animovanú komédiu, sarkazmus a irónia však presahujú všetky hranice, až zachádzame do dramatickej roviny. Rozorvanosť a hĺbka charakteru hlavnej postavy je šialená. Prepracované a setsakramensky trefné. Nemá epizóda pod vodou je zatiaľ absolútnym vrcholom. ()

Série 4 (2017) (S04) 

Táto séria emočne maximálne rozdrví. Kto by to bol povedal, že seriál bude vyspelejší viac a viac. BoJack nás kúpe vo svojich sračkách, no k neuvereniu, séria končí pozitívne. ()

Série 5 (2018) (S05) 

Touto sériou sa Bojack zapísal do môjho srdca zlatými písmenami. Ide o neskutočnú nálož irónie, depresie(!!!) a čierneho humoru. Epizóda na pohrebe len dokazuje, aké sebavedomie tvorcovia majú. A robia dobre, pretože tá šialená časť je jeden z highlightov piatej série... So, I stopped at a Jack in the Box, on the way here, and the girl behind the counter said, "Hiya! Are you having an awesome day?" Not, "How are you doing today?" No. "Are you having an awesome day?" Which is pretty shitty because it puts the onus on me to disagree with her, like if I'm not having an "awesome day," suddenly I'm the negative one. Usually, when people ask how I'm doing, the real answer is I'm doing shitty, but I can't say I'm doing shitty because I don't have a good reason to be doing shitty. So if I say, "I'm doing shitty," then they say, "Why? What's wrong?" And I have to be like, "I don't know, all of it?" So instead, when people ask how I'm doing, I usually say, "I am doing so great. " But when this girl at the Jack in the Box asked me if I was having an awesome day, I thought, well, today I'm actually allowed to feel shitty, today I have a good reason, so I said to her, "Well, *. " And she immediately burst into tears. So, now I have to comfort her, which is annoying, and meanwhile, there's a line of people forming behind me, who are all giving me these real judgy looks because I made the Jack in the Box girl cry. And she's bawling, and she's saying, "I'm sorry, I'm so sorry," and I'm like, "It's fine. It's fine. I mean, it's not fine, but, you know, it's fine. And I would like to order a Double Jack Meal, and I've kinda got somewhere to be, so maybe less with the crying and more with the frying, huh?" [inhales] And the girl apologizes, again, and she offers me a free churro with my meal. And as I'm leaving, I think, "I just got a free churro because *. " No one ever tells you when *, you get a free churro. ()

Série 6 (2019) (S06) 

Kvalita seriálu je nespochybniteľná a BoJack docválal do cieľa s hlavou hore. Skrz záblesky pozitívnej energie do depresie a marazmu. Na tento výnimočný seriál sa bude spomínať len v tom najlepšom. Parchant jeden, budeš chýbať! ()

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama