Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 2

(série)
USA, 2015, 5 h 13 min (Minutáž: 26–27 min)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Jeho paměti se staly bestsellerem a konečně má svoji roli snů. BoJack je připravený restartovat svoji kariéru a žít lepší život. Pokud tedy něco nezvrtá. (Netflix)

Recenze (23)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

93% je maximálně přestřelené číslo způsobené nedostatkem hodnocení, ale kdo zkrátka má tenhle humor a animáče pro starší rád, rozhodně se neztratí i v této řadě. 🐎 Na druhou stranu po několika měsících ve mně nezůstalo nic extra pamětihodného a vždycky budu mít oblíbenější, i animované, seriály. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát více klasičtější komedie / parodie na Hollywoo se obešla bez výrazného sjednocujícího tématu, jelikož natáčení filmu Sekretariát sice neprobíhalo podle plánu, jenže představovalo vedlejší epizodky. Infantilně situační vtípky v prvním i druhém plánu mě spíše míjely, i když nezodpovědný, bezprizorní, neustále chlastající BoJack mnohokrát zahlásil geniálně cynicky/trefně. Až na pár osobních předposledních dílů se však ve své depresivní bezradnosti dál/hloub neposunul. 7/10 ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (7,5/10). Myslím si, že stejně jako v seriálu, tak i kvalitativně si BoJack Horseman drží pořád stejnou hladinku. Díly jsou po většinu času opravdu povedené a některé dokonce neobyčejně originální a hluboké. Moc se mi líbí, jak si seriál pořád drží stejnou tvář a neodbočuje od své vize. Je to pořád seriál, který není ani omylem pro malé děti. Je ideální pro dospělé, ale ne všechny. Ti, kteří mají rádi prvoplánový humor bez žádné pointy tady zapláčou a ostrouhají. Postavy divákovi už pomalu začínají přirůstat k srdci a to máme před sebou eště spoustu epizod. Jsem fakt zvědavý, jestli půjde BoJack Horseman pořád stejnou cestou a jeho kvalita bude setrvačná, nebo jestli budu svědkem nějaké změny. Zatím jsem s kvalitou velmi spokojen, ale pořád to samozřejmě není dokonalá záležitost, která by mě dostala do kolen. Ale pár dílům se to povedlo, takže i to považuju za známku kvalitního seriálu. Jako poslední bych zmínil camea známých herců, kteří se tady objevují. Většinou je mám problém díky hlasu poznat, ale například Daniel Radcliffe byl lahůdkou celé série. Nejlepší epizoda: Let's Find Out (S02E08) ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 2. série – 95% Druhá série si najela do správných kolejí a vyšperkovala dramatičnost i komedii. Postavy dostávají větší prostor a velmi mě baví jejich komplexnost. Co ovšem tuto show posouvá na další level, je neuvěřitelná kontinualita a ucelenost. Zjevně drobné detaily jsou reflektovány i v samotném intru, které se díl od dílu mění. Tyto drobné detaily jsou postupně rozvinuty a následně využity. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There is no shame in dying for nothing. That's why most people die." _____________ O kus lepšie ako prvá séria! Postavy pôsobia komplexnejšie, príbeh je záživnejší a konečne som si začal uvedomovať skutočnú hĺbku a výpovednú hodnotu tohto seriálu (ktorá je oveľa väčšia, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať!), pri čom na mňa BoJack Horseman poprvýkrát zapôsobil aj po emocionálnej stránke (a zároveň som sa začal cítiť tak, že prežívam príbeh spolu s postavami!). Okrem toho mi príde úplne šialené, že divák sa môže stotožniť takmer s kýmkoľvek v tomto seriáli... Dávam 9 lodí z 10 a hneď idem pokračovať v pozeraní ďalšej série, ani nemôžem uveriť tomu, ako veľmi ma to chytilo! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (102)

  • V epizóde zaznela veta "That'll do, machine." ("To bude stačiť, stroj.") Je to odkaz na film Prasiatko Babe (1995). (Pat.Ko)
  • Keď okolo prechádza auto riaditeľa sekretariátu, na ŠPZ je nápis JCAMPION, je to odkaz na režisérku Jane Campion. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama