Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

„Sekretariát“ se stal velkým hitem a BoJack se konečně cítí pevný v sedle. Když jde ale o jeho osobní život, na co sáhne, to se pokazí. (Netflix)

Recenze (22)

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 3. série – 70% Mírné zklamání. Nějak se vytratil humor. Navíc mám z této řady mám pocit, že se dějové linky jednotlivých postav mnohem méně proplétají. I z toho důvodu fuck moment nevyvolal vůbec žádné emoce, jako v předešlých řadách. Na druhou stranu je zde později scéna, který mě poprvé za celý seriál zasáhla a posadila do depresivní židle. Jo a taky si nemůžu odpustit kritiku jedné epizody, která se svým stylem velmi podobá notoricky známé epizodě "Fly" z Breaking Bad. Ačkoliv se o této epizodě odehrávající se pod vodou píšou chvalozpěvy, mě to zatraceně nebavilo a úplně vytrhlo z atmosféry. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (8/10). BoJack Horseman s každou sérií roste v něco víc než jen vtipnou satiru. Tato série není výjimkou a tvůrci teda hodně přitvrdili. Zpočátku to jede podle podobné šablony jako předchozí série, ale ke konci série se totálně celé zvrhne a dostaneme naprostou emocionální zpověď. Každý člověk si tam může najít kus sebe a nastavit si zrcadlo, které vám vyrve srdce z hrudi, hodí s ním o zeď a potom do něj ještě kopne. Nebudu chodit kolem horké kaše. Konec této série mě dostal emocionálně na kolena. Není to tím, že bych to od tohoto seriálu nečekal. Já jsem to tak trochu tušil. Ale že to bude takhle podané a uvidíme zkaženou duši, která chce zachránit, jenomže od sebe všechny odhání. Potom musí člověk jednu epizodu pomalu rozdýchávat jako jeden díl Black Mirror. Potom tady máme už klasické standardy v podobě vtipných situací zvířat v denním životě a tvůrci to mají fakt hodně dobře promyšlené. Vytahují staré vtipy, postavy a cení si svého materiálu. Asi si budu muset dát od BoJacka Horsemana na chvíli pauzu, protože člověka to rozežírá zevnitř a já chci v sobě zase trochu nashromáždit pozitivní energii, abych o ní díky tomuto geniálnímu, ale zároveň hrozně krutému seriálu přišel. Nejlepší epizoda: That’s Too Much, Man! (S03E11) ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack je velmi výstředním seriálovým výtvorem, který spoustu diváků odradí svým netradičním vizuálem a propojením zvířecího a lidského prostředí. To jsou ale naopak faktory, které v mém srdci udělaly pro tohodle sarkastického a věčně nespokojeného koně již nezaměnitelné místo a po prvních dvou sériích, jež se pohybovaly od suprové epizody ke slabší, tenhle seroš naprosto miluju. Prostředí filmařiny, která je mým největším hobby, skvělé vtípky a gagy a hlavně pořádná dávka deprese se zasluhují o to, že BoJacka Horsemana už teď řadím mezi jedny z nejlepších animovaných seriálů. [viděno na Netflixu] ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"And one day, you're gonna look around and you're gonna realize that everybody loves you, but nobody likes you. And that is the loneliest feeling in the world." _____________ Už je to jasné - svet BoJacka Horsemana je trojrozmerný, komplexný, živý a nápaditý, pri čom ma v každej epizóde dokáže prekvapiť niečím úplne novým. Poriadne sa mi to dostalo pod kožu a väčšinu času som sa nedokázal odtrhnúť od obrazovky... Okrem toho, práca s postavami a rozličnými motívmi a témami (na ktoré si väčšina tvorcov netrúfne!) je úplne neskutočná a ohromne geniálna! Bez váhania dávam 9,5 planetárií z 10... PS: Štvrtá a jedenásta epizóda sú úplne inde a oblúkom prekonávajú všetko, čo som v tomto seriáli doteraz videl! ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. První série mi přišla jako lepší nadprůměr, u druhé jsem začal vnímat důležitost a komplexnost živoucího světa kolem tragikomických postav (a zároveň byl emocionálně víc zainteresován), no a třetí série mě naproto odpálila. Neuvěřitelně napsaná sonda do několika narušených duší a hlavně fantastická práce s motivy a tématy, na které druzí nemají koule. Jedna z nejsilnějších věcí, co jsem v posledních letech viděl - a to se nebavíme jen o animované tvorbě. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (60)

  • Seriál Will & Grace (1998) bol parodovaný na plagáte. (Pat.Ko)
  • Na BoJackovej párty, keď jedáva cukrovú vatu, hovorí mužovi: "Takže na ostrove je očistec, však?" Diskutuje o relácii Nezvestní (2004) s Jorgem Garciom, ktorý v tejto relácii hral Hurleyho. (Pat.Ko)
  • Keď BoJack, princezná Carolyn a producent kráčajú po štúdiu, prechádzajú okolo nápisu vedľa červeného svetla s nápisom: 'When red light is on, we are definitely not in the middle of something, Derek!' („Keď svieti červené svetlo, určite nie sme uprostred niečoho, Derek!“). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama