Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 2

(série)
USA, 2015, 5 h 13 min (Minutáž: 26–27 min)

Hrají:

Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, James Adomian, Maria Bamford, Jason Beghe, Kevin Bigley (a.z.), Raphael Bob-Waksberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Jeho paměti se staly bestsellerem a konečně má svoji roli snů. BoJack je připravený restartovat svoji kariéru a žít lepší život. Pokud tedy něco nezvrtá. (Netflix)

Recenze (23)

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nespočet easter eggů, punch-linů a vtipného wordplaye. Svět LA v Bojackovi je živej, pestrej a není v něm ani chvilka nudy. Nechybí ani plno detailů, kdy jsem si kupříkladu dal pauzu, abych si přečetl internetový článek v seriálu, co se tam objeví na vteřinu a takovejch momentů bylo fakt hafo. Postavy jsou skvostně propracovaný, komplexní a i samotnej Bojack umí nadchnout, ale potom i solidně nasrat. Jeho život je dost nahnutý a ačkoliv tvůrci ještě moc netlačí na pilu, každej moment kdy něco podělá, ve mě vyvolal úzkosti. Co je nejlepší na tom všem, tak že je zde obří prostor pro vývoj příběhu, osudovost, charaktery a kariérní postupy, takže pochybuju, že se další série zacyklí do nudy. Bojack Horseman je absolutně nedoceněný skvost. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

93% je maximálně přestřelené číslo způsobené nedostatkem hodnocení, ale kdo zkrátka má tenhle humor a animáče pro starší rád, rozhodně se neztratí i v této řadě. 🐎 Na druhou stranu po několika měsících ve mně nezůstalo nic extra pamětihodného a vždycky budu mít oblíbenější, i animované, seriály. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakomponovanie depresívnych prvkov a povestných faciek od života do tejto série mi pripadalo v menšej miere ako v tej predošlej, zato som sa však dočkal najsilnejšieho momentu celých dvoch sérií plného hanby, sebakritiky a nenávisti, ktorý v postavách zanechal otvorenú ranu (Escape from L.A.). Postavy sa rozvíjali, niektoré sa pohli, pre iné, ako to už často býva, bolo ich konanie len slepou uličkou, no každý niečo dosiahol, či už po kariérnej alebo emočnej stránke. Prekvapilo ma však komponovanie epizód z veľkej časti ako komédie, nie ako sebadeštruktívne drámy, ktoré vtipy používajú len ako cynické podčiarknutie situácie a tak zľahčovanie predošlého deja a pomyselný, malý odklon od originality seriálu. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělém nakousnutí první série do postav a jejich příběhů došlo k velkému vylepšení. Cynickým sarkasmem protkaný humor přitvrzuje, over the top sekce je zeštíhlena na skvěle vyváženou úroveň, díky čemuž se satirický pohled na téma Hollywoodu, jeho hvězd a celkové administrace, stává přesnější, trefnější a mému vkusu na humor jde přímo na ruku. Charakterům se začínají vybrušovat zásadní rysy, kde veselost spadá do uvěřitelné deprese z důsledku většího zaoblení příběhových oblouků. To vše přidalo pro BoJacka chuť a zápach, jenž minule tak trochu postrádal a já si tuto sondu do lidských duší s dobře vyváženou porcí myšlenku nerušící nadsázky začínám vážně užívat už kvůli té snaze o vymamení se z určitých klišé a dobře pojaté serióznosti. Po všech stránkách lepší a dospělejší než zbytečně přeceňovaný Rick a Morty, jehož hype je způsoben lehčím humorem a diváckou přístupností, tedy tím, čemu se BoJack výborně vyhýbá a sedne mu to jak hrnec na prdel nebo jak prdel na hrnec, to už záleží na vkusu každého soudruha. 9/10 ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There is no shame in dying for nothing. That's why most people die." _____________ O kus lepšie ako prvá séria! Postavy pôsobia komplexnejšie, príbeh je záživnejší a konečne som si začal uvedomovať skutočnú hĺbku a výpovednú hodnotu tohto seriálu (ktorá je oveľa väčšia, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať!), pri čom na mňa BoJack Horseman poprvýkrát zapôsobil aj po emocionálnej stránke (a zároveň som sa začal cítiť tak, že prežívam príbeh spolu s postavami!). Okrem toho mi príde úplne šialené, že divák sa môže stotožniť takmer s kýmkoľvek v tomto seriáli... Dávam 9 lodí z 10 a hneď idem pokračovať v pozeraní ďalšej série, ani nemôžem uveriť tomu, ako veľmi ma to chytilo! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (102)

  • V epizóde sa objavila babika Baby Sinclair, je to odkaz na seriál Dinosaurs (1991). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama