Reklama

Reklama

The Whispers

(seriál)
Trailer
Drama / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2015, 9 h (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Soo Hugh

Hrají:

Lily Rabe, Barry Sloane, Milo Ventimiglia, Derek Webster, Kylie Rogers, Kyle Breitkopf, Kristen Connolly, David Andrews, Autumn Reeser, Brianna Lynn Brown (více)
(další profese)

Epizody(13)

Agentka FBI Claire Bennigan (Lily Rabe) řeší případ šestileté dívky, která se svým imaginárním kamarádem takřka zabila svou matku. Stojí za touto nešťastnou událostí psychická nemoc dívenky, nebo neznámá síla? Wes Lawrence (Barry Sloane) na Sahaře vyšetřuje záhadný objekt připomínající U.F.O. Snaží se naší planetu ovládnout nějaká mimozemská civilizace? A pokud ano, jsme schopni takovému ohrožení čelit? I takové otázky jsou předmětem nového sci-fi seriálu od stanice ABC. (geklon)

(více)

Videa (14)

Trailer

Recenze (42)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kdo je Drill a o co mu jde? Tahle dvojitá otázka provázela vlastně celý seriál a nějakých pět dílů mě ta hádanka i bavila, ačkoliv uhodnout tajenku tady zase neni tak těžké. Nicméně po oněch pěti epizodách mě peripetie hlavních hrdinů přestávaly bavit, protože se k vytouženému poznání dostávali až moc velkou oklikou a začali působit jako neschopní idioti. Díky bohům v posledních třech dílech nabrál seriál znovu dech a ten poslední byl víc než důstojným vyvrcholením. Herecky na solidní úrovni a to včetně dětí, které vůbec nepůsobily protivně, což mi způsobilo menší šok. Tak doufám, že v další řadě vychytají tvůrci všechny mouchy. Zatím 75% ()

kareen

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se čas od času nepodívala ráda na seriál s emzákama, ale tenhle pilot mě nějak dvakrát nenadchnul. I přes netradiční námět to už teď zavání pořádným klišé, všechno je jako strašně tajemné, ale že bych byla nějak extra napnutá, tak to zas ne. Děti mají nebezpečného imaginárního kamaráda, armáda zkoumá tajemný objekt v nomádské poušti a v nemocnici se objevuje polomrtvý neznámý muž, neznající své jméno. Sympaťák Milo má zatím jen minimum prostoru, zato polovina ostatních postav je dost otravná, včetně těch děcek (zvláště ta přechytralá malá holka je na ránu) a hlavní vyšetřovatelka je děsně chápavá žena s rodinnou tragédií v pozadí, co na potkání rozdává utišující moudra. Konec to přeci jen trochu oživil, tak tomu dám ještě šanci, ale moc růžově to zatím nevidím. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 2. dílech: Strašně moc z toho čučí "americká nemoc". Přeslazení rodiče (samozřejmě všichni pohlední správňáci), polodebilní děti, ty správné emoce a hodnoty. Bohužel to je ta odvrácená strana americké filmové kultury, která devalvuje x projektů. Drill je účelový bubák /možná je to rusák :) /. Má rozvrátit to nejúžasnější na světě...rodiny Spojených států amerických! Ve druhém díle se můj odhad zcela potvrdil. 46%. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Zezačátku zdánlivě plné těch největších "mystery" klišé, ale postupně se to až neuvěřitelně rozjede a závěrečný tři díly jsou jedna z nejnapínavějších věcí, co jsem letos viděl. Navíc opravdu skvělé herecké výkony jak dospělých, tak i dětských představitelů (což se v dnešní době moc často nevidí). Jestli nebude druhá série tak budu teda pořádně nasranej........... První řada - 95% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd se nesl v tak trochu hororovém klišé ala neznámá entita jako imaginární kamarád. Atmosféru to mělo takovou nijakou a bylo prostě dost vidět, že současná TV produkce moc horor jako žánr neumí. Co se ale povedlo je gradace děje, kdy po odhalení tajemného nepřítele přichází horor v trochu odlišné podobě a tím je skvěle navozený pocit bezmoci, který pramení ze samotné podstaty entity. Poslední trojice epizod je ukázkou skvělého vyvrcholení a teprve tam se ukazuje jak scenaristický, tak filmařský potenciál The Whispers. Řádně se totiž přitvrdí a na hereckých výkonech je to v tu ránu vidět. Bohužel, závěrečná epizoda končí otevřeně a tradičně v tom nejlepším a odpovědí se divák nejspíše nikdy nedočká. Škoda, protože podobných sci-fi kousků je jako šafránu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Seriál sa mal pôvodne nazývať The Visitors, kvôli podobnosti s názvom seriálu V (od r. 2009) ho ale zmenili na The Whispers. (kasch10)
  • Lily Rabe (Claire Bennigan) a Derek Webster (Jessup Rollins) sa priznali, že rovnako ako deti v The Whispers mali i oni v detstve imaginárnych kamarátov. Lily Rabe mala dokonca dvoch. (Marceloo)
  • Seriál sa začal natáčať v júli 2014 vo Vancouveri. (kasch10)

Reklama

Reklama